reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena ja cie nie mogeee, zaraz padne.. jaka slodka mineczka!!!!! jejkuuuu;))))))))))) I zdrowka dla malej;-) Kurujcie sie dziewczynki;-)
Vi to fakt tutaj kazdy wali sobie na TY.. dla mnie to takie dziwne na poczatku bylo, ze wchodzisz do sklepu i CZESC mowisz heheheh;-) ale teraz juz sie przyzwyczailam do tego;P

U nas leje i leje i konca nie widac... A ja chyba przez ta pogode to jakiegos dola lapie.. nachodza mnie glupie mysli, czytam na necie, o poronieniach, ciazach obumarlych.. do pon oszaleje zanim na USG zobacze.. nawet dzis w nocy spac nie moglam.. Czy z czasem bolesnosc piersi przechodzi? tzn ja czuje ze sa wieksze, sutki wrazliwe, no ale nie tak jak na poczatku ze nawet stanik mi przeszkadzal.. od tego myslenia to brzuch mnie boli..;/ kurdee....:no:

reklama
Magda Dziękuję :** na tym zdjęciu i tak nie złapałam dokładnie tej rybeczki , bo już otwierała usteczka. Tak to ma takie bardzo zaciśnięte . biedaczek mój ;/// ciężko jej się śpi , ma jakieś duszności ...że akurat na jesień urodziłam , na najgorszą pogodę brrr ... I nie zamartwiaj się tyle . Wszystko będzie dobrze !!!!!!

Cichutko tutaj .. idę do Natuśki , bo katar jej zdążył się zebrać , ciężko jej oddychać i się już budzi . Mam tylko nadzieje że nie wylądujemy w szpitalu .
DOBRANOC .

Hej. ja już w domku. ale jak tylko wróciłam to już mi się brzuch zaczyna napinać. ech. aby te dwa tygodnie wytrzymać lub tydzień. Bartuś i tak waży prawie 3 kg więc klocuś z niego i tak.
poszukałam zdjęć waszych pociech i wsie śliczne dziubki. oj jak ja nie mogę się doczekać mojego.:-D.
w ogóle u nas wprowadzili możliwość używania przy porodzie gazu rozweselającego i się zastanawiam czy nie użyć. nie chce całkowicie się znieczulać a używałabym go kiedy naprawdę nie będę mogła wytrzymać żeby złagodzić ból. bo dla mnie poród bez bólu to jakby nie do końca to. he he.

Maleństwo Zdrówka dla Was.
Anula Dla Was tak samo.
Dorotar no niestety niektóre babki mają tupet. ja już z brzuchem nawet jak stoję z paroma rzeczami to potrafią próbować się wcisnąć z pełnymi koszami.
inka Ja dopiero teraz dowiedziałam się o płci. wsio zależy od maluszka i jego ułożenia. ale jak dobra aparatura to nawet w 18 tygodniu już coś widać. a czemu usunęłaś swoje zdjęcia? Ja nie zdążyłam zobaczyć jaka z ciebie ładna dziewczyna jak dziewczyny mówią.:-D:-D.

ewi dobrze,że już w domku!:)
inka tez nie zdarzyłam zobaczyć;p
dorotar napisze Ci na fb(miejscowośc)tak wogóle to strasznie odważny masz kolorek na głowie:)
siostra mojego R w czwartek wylądowała w szpitalu bo jej sie brzuch stawia a rodzić powinna 2.12!Jedziemy dziś ją odwiedzic.Mam nadzieje ze donosi.

No ja mam weekend wolny:) mozna imprezowac tylko na zlosc nie ma z kim!:dry:
Ogólnie dziś w nocy arie Mała non stop sie budziła z takim rykiem,że mało zawału nie dostałam chyba z 5 razy takie cyrki mieliśmy a na sam koniec mój mąż zaspał do pracy i musi dzis zostac godzine dłużej.
Jak zwykle jak ja moge pisac to mały ruch:dry:ech...

hej laseczki :) ja juz w domku na moim podlasiu :)

wczoraj ok.17.30 maż mnie odebrał z przystanku. godzine dluzej jechalam niz bylo w planach bo korki w W-wie ;/ No ale ciesze sie ze juz w domu, chociaz te wielkie miescisko nie takie zle. Tylko ze głosne jak diabli ;/ i te korki.

Oskar ofkors po mnie z tatusiem przyjechal. Kwiatuszka dostalam :) i obrazek :) aaaaaaaaaaaaaaa banana mam do teraz na twarzy :)

Ewi no jeszcze 2 tygodnie i mozesz rodzic tak?? a na kiedy dokladnie masz termin??

Ewi Dobrze że już w domku . Ja używałam tego gazu . Ale szczerze ja nie czułam różnicy ( podobno nie na każdego działa ) jedynie co było mi po tym niedobrze , wymiotować się chciało ;/ i powiedziałam że w d*pie mam hehe :):) wolałam się powydzierać niż to wdychać :-D:-D:-D:-D Ale spróbuj , może tobie złagodzi ból - oby .. jak nie będzie pomagać to podziękujesz :-):-):-)

Hej;-)
Ja dzis mialam bardzoo, ale to bardzo udany dzionek;-)
T dzis na druga zmiane, wiec ja w metro i do miasta na zakupki;-) nic tak nie poprawia humoru jak zakupy:p
Sweterek i torebka jest, wiec jest fajnie;-) T wpadl na chwilke do domu, miedzy pierwsza a druga zmiana i mowi ze sie bedzie o mnie martwil bo sie odstawilam:p hahaha a tylko sie umalowalam i wlosy wyprostowalam:p nawet pani z PL sklepu do ktorego zawsze chodzimy mowila ze mnie nie poznala hehe;-) Czasem trzeba wygladac jak czlowiek, bo ogolnie to ja nie maluje sie na codzien;) Odpoczelam od wspollokatorow.. kurde tego mi trzeba bylo;-)
Jedyne co mi nie odpowiadalo to stanie w kolejce do przymierzalni.. matko jak byk napisane, ze 4 rzeczy mozna wniesc a babka 5 par spodni, 4 takie same bluzki ale inne kolory, bolerka ze 3, i ze 4 sweterki.. Jak zobaczyla sprzedawczynii to na bok ja wziela i pokazywala jej kartke:p A ja bidula z jednym sweterkiem tyle musialam stac:p
Przyuwazylam, ze kurtka z zeszlego roku jeszcze troche i pojdzie w odstawke, bo jak zapinam pasek to mnie juz gniecie.. ;-)
Renata wreszcie sie doczekalas.. i jakie slodkie powitanie mialas;) synul pewnie steskniony:p
Ewi noo jeszcze troszke i maluszek bedzie;-) czekamy:p a co do gazu to kuzynka T jak rodzila to miala gaz i jak pozniej rozm z jej facetem to mowil ze tak sie po nim smiala ze nawet palec ja rozsmieszal hehe i mowila ze na nia dzialal, chwile bo chwile ale lzej jej bylo;-)
Milena jak Natala?? lepiej jej??

Hej dziewuszki:-)

Femme do mnie tak powiedziala ciotka mojego P to nie dosc ze nie za batrdzo za nia przepadam to jej powiedzialam ze mama mnie nauczyla szacunku i kultury do osob starszych i nie bede mowic do niejh na "ty" bo nie wypada

VI jak narazie to ja najpozniej zaszlam w ciaze :-D moja mama miala 20 lat jak urodzila pierwsze dziecko a moja siostra 19 lat :D a ja bede miala 21 :-D

Milenka zdrowka dla twojej slicznotki :tak:

Magda Ja swoja kurtke zimowa ostatnio zakladalam bo bylo tak zimno ale nawet sie nie zapielam bo nie dalo rady nawet zlapac zamow :-D ale juz wypatrzylam sobie fajny plaszczyk xd

A ja dzisiaj caly dzien w domku ;/ i non stop glodna zjadlam dwie porcje spagetti i 2 kawalki pizzy i dalej sie nie najadlam :zawstydzona/y: sniadania nie wliczam bo wiadomo gdzie wyladowalo :zawstydzona/y:

mam pytanka czy ktoras z was ma albo miala takie lozeczko ? MINIMO - meble dla dzieci

troszke drogie nawet bardzo ale tak pomyslalam ze tak czy siak lozeczko i komode dla dzidziusia musze kupic a to takie praktyczne jest ...

Tak tutaj sobie zdjecia wymieniacie to ja wam jutro wrzuce w koncu swoje :-D

Olciaa ojj faktycznie drogie.. Mozna kupic lozeczko uzywane w b.dobrym stanie a dokupic tylko materacyk nowy. Np. moj tato tak zrobil, lozeczko 80pln piekne sosnowe do tego materacyk nowy tylko, posciel. A komoda przy tym lozeczku to i tak malenka jest:p miejsca moze na poczatek starczy ale pozniej i tak bedziesz musiala kupic kolejna;) No chyba ze ci nie szkoda tyle wydac:p Bo mi by bylo szkoda, hehe;-) Kurde to ty juz masz taki brzusio? Ja sie martwie ze mam malenki:p owszem rosnie ale wydaje mi sie ze malenki jest:p jak ogl zdj na necie innych i widzialam w tym samym czasie brzuchy to ja plaska hehe:p

P.S. chyba ze nie lubisz rzeczy uzywanych, bo sa tacy ludzie;) A to lozeczko dla naszego bobasa to od kolegi taty, bo jego synal spal w nim moze z msc, a pozniej w lozku z nimi;)

reklama
magda no wlasnie szkoda mi (zreszta nowego nie chce bo one strasznie drogie sa a tak jak piszesz mozna kupic uzywany w bardzo dobrym stanie) i szukam uzywanego :D i znalazlam za 100 takie samo jak to tylko ze odbior osobisty wiec nie dam rady :-D no powiem ci ze juz taki spory mam ten brzuszek jak na ten tydzien az sie boje co bedzie pozniej xd wazylam sie ostatnio to przytulam juz 3 kg :zawstydzona/y:

Do góry