reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czeesc;-)
Jestem jestem:p Zreszta ciagle tu jestem, czytalam wiernie, jestem ciagle w temacie, ale jakos tak nie odp:p

Hm moj T od samego poczatku mowi ze on bedzie przy porodzie, ze bedzie wspieral mnie itp:p No zobaczymy:p
Dzis pytalam czy cieszy sie ze USG zaraz mamy to mowi jak to kazdy facet ze no fajnie, ale przezywac nie ma co;D a pozniej mowi.. jej jak ten czas leci.. juz dzis 12-sty tydzien;P i o USG bedzie myslal w pon dopiero:p noo ale w pracy sie juz chwalil kolegom, ze tatusiem bedzie:p dotyka brzuszka codziennie i sie zastanawia gdzie dzidzia w danym momencie sie znajduje..;-)
A jak jest takie twarde miejsce jedno w brzuchu to czy to maluszek|??
Dobrej nocki;-)

reklama
femme u nas teraz w kratrkę .. dzień pada a dzien ciepło.. np ostatnio zawoziłam Vi do szkoły i patrzyłam na zegar ile stopni i rano było 11 po południu juz 18 :-) takż enie jest źle :-p dziś bylismy na spacerze było 17 .... choć później zaczłęa padac mżawka ....:zawiedziona/y:
olciaaa współczuję ... :/
olcia ja zaszłam w ciązę o kilka lat później niż moja mama :-p była młodszą mamusią :-D wiec się nie bałam jej poinformopwać o tym fakcie tym bardziej że dopytywała o wnuczęta ;-) hihih
inka ja nic nie ćwiczyułam za to po 2 porodzie ginka mi powiedziała zebym pocwiczyła zeby mi sie ładnie wszystko podniosło.. mimo to nie mam czasu :-p
renata ja tam spac chodze o 2 każdej nocy :-D haha :-p o 24 dopiero włączamy z mężulkiem filmy przeważnie :-p i zawsze się wysypiam :-)
dorotar ja nie lubię jak ktoś się wtrynia w kolejkę ! masakra ... sama bym zrypała gdyby mi się ktoś wepchnął :-p

co do porodu u mnie mąż był przy obu :-) i bardzo oboje się cieszymy :-) przecinał obie pepowinki i jest z tego dumny :-)

a 2 pytanie gdzie wy widzicie zdjecie inki bo ja nie widze :/

oki ja zmykam... moze jeszcze cós poczytam ale nie nie wiem czy mąż mnie nie sciągnie na film :-p w końcu 24 się zbliża :-D hahaah
no a mało mnie bo jestem strasznie zabiegana ostatnio... przed sezonem zimowym mam dużo papierkow do połatwienia no i tez akurat się zbiega dużo imprez :-p wiec podwónie mało czasu :-D

a jeszcze odnosnie mówienia na PANI u nas wszyscy sobie mówią na TY szef z pracownikiem , sąsiad z sasiadem , sprzedawca z klientem.. wszyscy równi :-)

a babeczki :)
wracam dzis do domu, do mojego potworka malego, wytule go, wycaluje :) oj. ja ja sie ciesze :)

Anula wspolczuje ;/ zapalenie jamy ustnej,... okropnosc. czesto sama mam, ale nie az taki stan jak u bartusia.Smrujesz mu te zmiany w mordce czyms? Dentosept A jest dobry, troszke piecze, ale znieczyla i szybko goi.

wczoraj poszlam spac po połnocy. w kuchni siedzialysmy i sie hihrałysmy.. tak na pozegnanie, zeby jak zombie wyglądac z dziecmi na zajeciach ostatnich ;)

Dziś od rana wielkie sprzątanie w salonie, małe przemeblowanie.
Dziś młody mi pobudkę o 5.15 zrobił-brrr taka nie wyspana jestem, że nie wiem co napisać co u nas jeszcze. Z nocha dalej mu leci ale to ewidentnie katar na zęby bo nic innego mu nie doskwiera, no może prócz marudzenia jeszcze.

VI właśnie właśnie ja też nie widzę zdjęć INKI.

INKA ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam o płci dziecka-nie chciałam wiedzieć a w drugiej to w 21 tygodniu się dowiedzieliśmy o synku.

A AA właśnie znalazam zdjęcia INKI w jej profilu, brzuszek super. Ale INKA miałaś też dodać swoje zdjęcie byśmy widziały z kim piszemy.

Ostatnia edycja:
Co do mówienia na ty ja mam straszny problem z Teściową bo ona chce żebym się właśnie na ty do niej zwracała a ja nie potrafię :no: wpojone mam że do starszej osoby mam mówić Pani/Pan i nie mogę tego zmienić i głupio się czuje bo już z 3 razy mówiła żebym na ty mówiła ostatnio na naszym ślubie taką oficjalną gadkę odwaliła ale ja nie mogę się przemóc :dry: głupio się czuje ... :sorry:

VI - Moja mama też była młodsza ode mnie jak zaciążyła z moją siostrą :-D miała skubana ledwo co 17 lat skończone jak urodziła :-p gówniara :-D:-D

MAGDA - faceci inaczej od nas przeżywają ciążę :-p Twój i tak fajnie podchodzi do tematu ;-)

MILENAAA - zdrówka dla niuni ! :-)

anula dopiero doczytuję ... mojej koleżanki córka z pl miała zapalenie jamy ustnej i gardła i miała taki straszny stan zapalny ze wylądowała w szpitalu na kilka dni :-( no ale jej dali jakies antybiotyki , kroplówkę bo jeść nie mogła i jak jej przeszło to wyszła ze szpitala ale wtedy to zaczęła jeść za 2 ....
femme mam to samo z teściami .. teść to mnie nawet zrypał ze jestem w rodzinie dałam mu wnuki a ja mu na pan mówie i powiedział ze sie nie bedzie do mnie odzywał :-p hehe teściowa mi tez kilka razy mówiła że mam mówić jej na Ty lub mama ... ale ja nie potrafię ..
no to uznała ze jak sama się przyswoję do tego i uznam ze przszedł czas to się ucieszy jak usłyszy ode mnie te słowa :-)
no i niech czeka :-p ale tutaj jest tak że kazdy sobie mówi na Ty więc mi to nie przeszkada ze mówię do osób starszych po imieniu..
w pl jest inaczej :-p

reklama
Zobacz załącznik 503158
Macie tą moją rybeczkę . Dopiero dziś wrzuciłam zdjęcia na laptopa .
Ale senny dzień brr .
Z niunią mam iść 3 na kontrole , jest na antybiotyku . a 1go mam iść na USG bioder . I nie wiem jak ja to zrobie :wściekła/y:

Vi , Femme do mnie teść też zawsze że mam mówić na TY . ale nie umiem tak . Zawsze do niego na Pan. i chyba tak zostanie ... :-p

Do góry