Olcia na allegro sie rozejrzyj lub wsrod znajomych a napewno za male pieniazki znajdziesz Kurde to faktycznie, ja sie balam ze bede miec jak moja mama, ona od samego poczatku to taki brzuchal miala ze szook, a pod koniec ciazy to juz butow nie mogla zalozyc i musial zawsze ktos jej pomagac.. noo ale ze mna w ciazy przytyla ok 30kg. A ja kurde jak narazie ok 1 kg.. troche malo.. ale nie umiem sie zmusic do jedzenia bo wtedy stoje juz pod lazienka..;/ Sa takie dni ze prawie nie jem, a sa takie dni ze sie obzeram jak nie powiem co
reklama
Magda patrzylam na allegro ale ludzie takie ceny wymyslaja ze szok na gumtree sie tak rozgladam ^^ chociaz widzialam nowe lozeczko i tez ladne za 350 wiec to juz nie jest takie drogie ja sie mecze tylko rano tylko zjem i biegne do wc ale pozniej jem jak glupia juz mama dzisiaj do mnie zebym sie opanowala z jedzeniem bo bedzie musiala drzwi poszerzyc hahaha no ale jak kazdy mi dogadza i to takimi smakolykami to az grzech nie zjesc ojciec mojego P chce mi chyba wynagrodzic te jego wymysly i codziennie mi przynosi kg bananow jogurciki to pochlaniam to w niecale 2h jak slon
nomoja mama z tego co opowiada to miala malutkie brzuszki a jak z moim bratem to tylko jak lekko wciagnela to miala blaski brzuch
nomoja mama z tego co opowiada to miala malutkie brzuszki a jak z moim bratem to tylko jak lekko wciagnela to miala blaski brzuch
Olcia hahaha wciagasz wszystko co sie da hehe ja dzis na miescie jak bylam to myslalam ze pawia puszcze od tych zapachow.. ide sobie czuc slodkie orzeszki w karmelu, za chwile prazona kukurydze, obok jakis spalony zolty serr... feeee.. i mnie wlasnie dlatego od jedzenia odrzuca.. a teraz wlasnie wcinam platki na suchoo i zaraz ide piec miesko z ryzem bo T niedlugo z pracy wraca, no i narazie mam ochote a jak sie upiecze to zjem kawalek i mi sie odechce.. Nie wiem co jesc.. staram sie nadrabiac owocami..
Moze i ja bede miala malutki brzunioo heheh;-) No ale kurde zeby chociaz troche bylo widac heheh, bo poki co o ciazy wie najblizsza rodzina i dziewuszki z BB a w grudniu jak bede w PL to zeby bylo widac bo chce sie chwalic jak chwalipieta;D;D a poki nie wiem jak sie dzidzio miewa to nie mowie nikomu
Moze i ja bede miala malutki brzunioo heheh;-) No ale kurde zeby chociaz troche bylo widac heheh, bo poki co o ciazy wie najblizsza rodzina i dziewuszki z BB a w grudniu jak bede w PL to zeby bylo widac bo chce sie chwalic jak chwalipieta;D;D a poki nie wiem jak sie dzidzio miewa to nie mowie nikomu
Magda az ci wspolczuje ze nie mozesz tak jesc ... mi tak zapachy jedzenia nie przeszkadzaja ale perfumy kadzidelka itp fuuu aaa i np jak jem cos i np pomysle ze wczoraj zjadlam cos to od razu mi sie nie dobrze robi i tak mysle jak ja moglam to zjesc skoro to takie nie dobre ( nagle bo wczoraj bylo przepyszna) za przproszeniem jakas popierz*** jestem zobaczysz ze bedziesz miala brzuszek no u mnie tez tylko najblizsi wiedzieli o ciazy bo nie wiedzialam do konca co bedzie ... ale po tym moim krwawieniu mam schize na maksa ciagle mysle ze cs jest nie tak i juz bym chciala isc do gin sprawdzic ;/ popadam w jakas paranoje ;/ a przedwczoraj jak mi sie zrobilo tak dziwnie jak przy tym krwieniu to cala noc nie spalam bo sie balam ;/
wlasnie a masz moze takie klucie w brzuchy i takie jakby skurcze ? bo ja wlasnie mam takie cos ale tylko po jednej stronie ... i jak wpisuje w neta to zaraz mi wykakuje ze to zle ;/ ja to powinnam chyba d jakiegos psychiatry chodzic
wlasnie a masz moze takie klucie w brzuchy i takie jakby skurcze ? bo ja wlasnie mam takie cos ale tylko po jednej stronie ... i jak wpisuje w neta to zaraz mi wykakuje ze to zle ;/ ja to powinnam chyba d jakiegos psychiatry chodzic
Olcia jak bedziesz umawiac sie do psychiatry to wez od razu mnie umow bo ja mam to samo haha
Ostatnio po stosunku mialam plamke krwi ze sluzem, a pozniej tak troche na brazowo przez jeden dzionek plamilam.. o matko caly internet wszystkie fora byly moje Moj T powiedzial ze lapka mi zabierze bo ja jestem nienormalna. A ost to nawinely mi sie tematy obumarlych ciaz, poronien i siedzial i sie dolowalam i prawie plakalam, oczywiscie probujac wyszukac u sibie jakis chociazby najmniejszych szczegolow ze mam tak samo jak pisza na forach.. ja pitole.. i w nocy tez nie moglam spac, a brzuch z nerwow to tak mnie bolal ze matkoo...;/ ale teraz sie uspokoilam bo powiedzialam sobie ze co ma byc to bedzie i dzidzia napewno miewa sie dobrze;-)
Co to takich kluc to czasem mi sie zdarzaja, skurcze hmm... nie wiem czy to sa skurcze ale takie cos jest, ale one jakby nie bola.. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. nie tak jak podczas okresu. Jedynie mam tak ze jak sie narobie, albo nachodze duzo to pozniej plecy i dol brzucha tak mi daja popalic ze ojjj..
Wczoraj tak mialam, bo sprzatalam szafy na gorze, duze porzadki, pozniej lazienka bo byla moja kolej i na blysk plytki wszystko i na kolanach.. To pozniej tak mnie bolalo ze T powiedzial ze przy naszej kolejce on mi pomaga;-) Aa wieczorem to dostalam takich zawrotow glowy ze nie wiedzialam co sie dzieje, nawet jak oczy mialam zamkniete to wirowalo, polozylam sie na lewym boku i jakos zasnelam a jak wstawalam na siku to juz nie mialam(czytalam ze wlasnie przy zawrotach glowy dobrze jest sie polozyc na lewy bok, zeby krew byla szybciej pompowana do mozgu, zeby serducho zaczelo szybciej pracowac dzis juz ok).
Takze pamietaj o mnie jak bedziesz szla do psychiatry hahaha
Ja mam w pon USG, i zapewne bedde miec bol brzucha z nerwow i rozwolnienie dopoki nie zobacze na monitorku ze sie rusza i miewa swietnie
Ostatnio po stosunku mialam plamke krwi ze sluzem, a pozniej tak troche na brazowo przez jeden dzionek plamilam.. o matko caly internet wszystkie fora byly moje Moj T powiedzial ze lapka mi zabierze bo ja jestem nienormalna. A ost to nawinely mi sie tematy obumarlych ciaz, poronien i siedzial i sie dolowalam i prawie plakalam, oczywiscie probujac wyszukac u sibie jakis chociazby najmniejszych szczegolow ze mam tak samo jak pisza na forach.. ja pitole.. i w nocy tez nie moglam spac, a brzuch z nerwow to tak mnie bolal ze matkoo...;/ ale teraz sie uspokoilam bo powiedzialam sobie ze co ma byc to bedzie i dzidzia napewno miewa sie dobrze;-)
Co to takich kluc to czasem mi sie zdarzaja, skurcze hmm... nie wiem czy to sa skurcze ale takie cos jest, ale one jakby nie bola.. nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. nie tak jak podczas okresu. Jedynie mam tak ze jak sie narobie, albo nachodze duzo to pozniej plecy i dol brzucha tak mi daja popalic ze ojjj..
Wczoraj tak mialam, bo sprzatalam szafy na gorze, duze porzadki, pozniej lazienka bo byla moja kolej i na blysk plytki wszystko i na kolanach.. To pozniej tak mnie bolalo ze T powiedzial ze przy naszej kolejce on mi pomaga;-) Aa wieczorem to dostalam takich zawrotow glowy ze nie wiedzialam co sie dzieje, nawet jak oczy mialam zamkniete to wirowalo, polozylam sie na lewym boku i jakos zasnelam a jak wstawalam na siku to juz nie mialam(czytalam ze wlasnie przy zawrotach glowy dobrze jest sie polozyc na lewy bok, zeby krew byla szybciej pompowana do mozgu, zeby serducho zaczelo szybciej pracowac dzis juz ok).
Takze pamietaj o mnie jak bedziesz szla do psychiatry hahaha
Ja mam w pon USG, i zapewne bedde miec bol brzucha z nerwow i rozwolnienie dopoki nie zobacze na monitorku ze sie rusza i miewa swietnie
hahaha to widze ze musimy otworzyc jakis klub bo mamy to samo mi sie juz nawet po nocach sni ze mam jakies zabiegi ze krwawie itp to zamiast do ginekologa to do psychiatry bedziemy lazic noo ja mam dopiro 11 usg ale juz w 3D ja to musze gdzies poszukac jak sie blokuje strony to zablokjuje google zebym wszystkiego nie sprawdzala i ty tez tak zrob bo nas szlak trafi do porodu zamiast glupie sie cieszyc to my jakies glupoty wymyslamy a pozniej bedziemy sie z tego smialy xd
A co do tych skurczow nie bolacych to wiem o co ci chodzi wlasnie o te mi chodzi a o kregoslupie mi nic nawet nie mow bo to jest masakra jak stare babcie a co bedzie na koniec ciazy ? hahaha
A co do tych skurczow nie bolacych to wiem o co ci chodzi wlasnie o te mi chodzi a o kregoslupie mi nic nawet nie mow bo to jest masakra jak stare babcie a co bedzie na koniec ciazy ? hahaha
Ostatnia edycja:
A się rozpisałyście
Ja niby miałam mały brzuch , tylko nie wiem z której strony hehe
ok 5 miesiąca brzuch lekko było widać ( i wtedy zaczęły się moje ulgi na kuchni - praktyki ) ale wtedy rósł w błyskawicznym tempie ) I gdzieś właśnie w 5 miesiącu waga się podniosła dopiero . Przytyłam w ciąży 12 kilo ,i 10 spadło od razu po porodzie . Z Natuśką lepiej , kataru ma mniej...ale dalej '' charczy '' Mam nadzieje że po kontroli powie że wszystko ok , jak nie to czeka nas szpital ;// ( ale mnie chyba coś bierze teraz - ta pieprz**a jesień )
Miłego dnia ...!
Ja niby miałam mały brzuch , tylko nie wiem z której strony hehe
ok 5 miesiąca brzuch lekko było widać ( i wtedy zaczęły się moje ulgi na kuchni - praktyki ) ale wtedy rósł w błyskawicznym tempie ) I gdzieś właśnie w 5 miesiącu waga się podniosła dopiero . Przytyłam w ciąży 12 kilo ,i 10 spadło od razu po porodzie . Z Natuśką lepiej , kataru ma mniej...ale dalej '' charczy '' Mam nadzieje że po kontroli powie że wszystko ok , jak nie to czeka nas szpital ;// ( ale mnie chyba coś bierze teraz - ta pieprz**a jesień )
Miłego dnia ...!
dorotar110
Fanka BB :)
GOSIA91 to może kiedyś jakieś małe spotkanko zorganizujemy razem z PAPITKĄ skoro mamy w miarę blisko do siebie??
Oby siostra R donosiła ciążę.
RENATA super, że już w domku-Oskar pewnie bardzo stęskniony??
MAGDA myślę, że w grudniu już trochę będzie widać Twój brzuszek.
OLCIAA daj fotki i brzuszka i siebie!
Kochana nie szukaj nic w dr.Google, bo się niepotrzebnie nawkręcasz.
MAGDA Tobie też zakazuje myśleć o złych rzeczach-bo lanie będzie.
K z moją mamą pojechał na grzyby, nie wiem kiedy wrócą, ja zrobiłam rosołek, mamcia potem dokończy gołąbki, bo rano zaczeła robić, a po południu jadę z dziećmi na urodziny do przyjaciółki.
Mały mi pobudkę po 2 w nocy zrobił bawić się chciała, wstawać na łóżku, taka zła byłam. Potem za jakiś czas zasnął, chyba jakoś po godzinie, w międzyczasie jeszcze mała pobudka na cyca i o 6 zaczął dzień to go do łóżeczka wsadziłam a ja jeszcze pokimałam sobie.
Zapowiada się ładny dzień więc przed urodzinami wybiorę się jeszcze z dziećmi do parku chyba. Uwielbiam weekendy bo mogę się wtedy poświęcić moim maluszkom.
Oby siostra R donosiła ciążę.
RENATA super, że już w domku-Oskar pewnie bardzo stęskniony??
MAGDA myślę, że w grudniu już trochę będzie widać Twój brzuszek.
OLCIAA daj fotki i brzuszka i siebie!
Kochana nie szukaj nic w dr.Google, bo się niepotrzebnie nawkręcasz.
MAGDA Tobie też zakazuje myśleć o złych rzeczach-bo lanie będzie.
K z moją mamą pojechał na grzyby, nie wiem kiedy wrócą, ja zrobiłam rosołek, mamcia potem dokończy gołąbki, bo rano zaczeła robić, a po południu jadę z dziećmi na urodziny do przyjaciółki.
Mały mi pobudkę po 2 w nocy zrobił bawić się chciała, wstawać na łóżku, taka zła byłam. Potem za jakiś czas zasnął, chyba jakoś po godzinie, w międzyczasie jeszcze mała pobudka na cyca i o 6 zaczął dzień to go do łóżeczka wsadziłam a ja jeszcze pokimałam sobie.
Zapowiada się ładny dzień więc przed urodzinami wybiorę się jeszcze z dziećmi do parku chyba. Uwielbiam weekendy bo mogę się wtedy poświęcić moim maluszkom.
heja niedzielnie.
Dorota Oskar bardzo steskniony. na krok mnie nie odstepuje i non stop pyta czy teraz jak pojade to go wezme, ze on nie chce juz sam zostac. I jakis taki powazniejszy mi sie wydaje. I tak jakos wyrazniej mowi, mniej sepleni, mniej zmiekcza wyrazy. taki duzy ten moj potworek
Mi ramie boli i łopatka. Od tej torby bagazowej.niby strasznie ciezka jakos nie byla, ale ze ja i tak mam problem z kregoslypem, nosilam ją na jednym ramieniu i widocznie zawialo mnie tez troche, bo pogoda zdradzieckA. w nocy myslalam ze bede wyc i krzyczec. wygodnie połozyc sie nie moglam, bo albo
na plasko spac nie moglam, a na boku to bolące ramie, na drugim boku tez nie, bo niewygodnie.
teraz siedze jak zombie.. i czekam kiedy malz zaproponuje ze juz jedziemy na wioche. buty jesienne tam powywoził moje. i smigam w tenisówach moich.. no a nie do wszystkieg te tenisówy pasują. dziś akurat mam ochote na obcasy lub inne botki
Dorota Oskar bardzo steskniony. na krok mnie nie odstepuje i non stop pyta czy teraz jak pojade to go wezme, ze on nie chce juz sam zostac. I jakis taki powazniejszy mi sie wydaje. I tak jakos wyrazniej mowi, mniej sepleni, mniej zmiekcza wyrazy. taki duzy ten moj potworek
Mi ramie boli i łopatka. Od tej torby bagazowej.niby strasznie ciezka jakos nie byla, ale ze ja i tak mam problem z kregoslypem, nosilam ją na jednym ramieniu i widocznie zawialo mnie tez troche, bo pogoda zdradzieckA. w nocy myslalam ze bede wyc i krzyczec. wygodnie połozyc sie nie moglam, bo albo
na plasko spac nie moglam, a na boku to bolące ramie, na drugim boku tez nie, bo niewygodnie.
teraz siedze jak zombie.. i czekam kiedy malz zaproponuje ze juz jedziemy na wioche. buty jesienne tam powywoził moje. i smigam w tenisówach moich.. no a nie do wszystkieg te tenisówy pasują. dziś akurat mam ochote na obcasy lub inne botki
reklama
Ja w piątek miałam test i od jutra do pracy mi tam GTI pasi . A gdzie mieszkasz? bo ja przy samym rynku .papitka tak czytam czytam i dopiero sie dopatrzylam ze ty z sochaczewa to kolo mnie ;p ;p ;ptez mialam rozmowe w gti ale zrezygnowałam.
Inka ja rodziłam sama i chyba jeśli miałabym rodzić jeszcze raz kiedyś to też chce sama. Wtedy mozna się lepiej skupić i zmobilizować bo jak jest ktoś bliski to wiesz ze możesz sobie pomarudzic itp.;-)
Milena śliczny dziobek
Coś mi wyskoczyło ma szyi chyba węzły mam powiększone tak boli że szok i troche ucho chyba mnie przewiało zajady mam że jeść nie mogę. żebym sie nie rozłożyła i Kuby nie zaraziła:-(. I żeby gardła nie załapało bo jutro do pracy i głos mi potrzebny haha.
Nie odpiszę każdej bo szczerze nie chce mi się i dużo tego.
Kuba leży i drapie wózek jak to śmiesznie wygląda.
Ostatnia edycja: