reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyy pomozcie bo nie wiem co mam robic zostalam sama w domu wstalam do taolety i mam brazowe plamienie i nie wiem czy isc do szpitala czy poczekac do jutra i isc do ginekologa ... brzuch mnie nie boli tylko mam takie lekkie klucie ...

Milena ale cudowny dziubek:)

Ewi dobrze że już w domu teraz to leżeć i czekać na skurcze;P

Gosia mam nadzieje że ze szwagierką ok...

Renata Oskarek pewnie stęskniony:)

Magda
heheh do mnie czasami klientki teściowej tak mówią bo na co dzień jak sprzatam to się nie maluję a jak widzą że się szykuję np. na miasto to łooo

Olcia
śliczne to łóżeczko ale cena ooooo matko... Może lepiej kupić normalne i np. w IKEI komodę szwagierka kupiła łóżeczko stare na biało pomalowali i wygląda jak z kompletu. Ja bym pojechała to sprawdzić...

U mnie Dominika trochę poksałuje... Teście wczoraj wyjechali więc wieczorek we trójkę miło spędziliśmy:)

kasiek we wtorek wychodzi ze szpitala z Nusią wszystko ok:) powiedział jej lekarz odpoczniesz przynajmniej:p Jeszcze ma jakies wyniki dostac usg badanie szyjki i takie tam...:) Jakis wirus jest bo ja jestem tak zakatarzona ,że juz mam dosyc:( Zdrówka dla Dominiki:)
malenstwo ja nic;p op,przepraszam zrobiłam sie dla mojego Pana na bóstwo zmieniłam kolor włosiętów i jestem RUDA:D
papitka wyslalam wiad na priv

Hejj;-)))
Olcia co racja to racja:p Babuszki hahahha:p P.S. i co bylas w szpitalu? wszystko okej??
Milena dobrze ze z Natala juz lepiej, ominie was szpital;-) bedzie dpbrze;-)) pamietam jak chwalilas sie brzuszkiem, fajniutkii takii hihih:p
Dorota juz tak nie rozmyslam.. jutro USG i sie przekonamy ze oczywiscie WSZYSTKO JEST DOBRZE;-)
Malenstwo a ja zrobilam deserek: galaretka dwa smaki, owoce, lody i na to kolorowa posypka.. Mmm;)) Widze ze synus nie daje az tak popalic jak ogladasz sobie filmy;D hehe;-)

My dzis niedzielnie troche na zakupkach a tak to w domciu bo pogoda okrutna..;/
T kupil sobie FIFE13 i mam go w glowy caly dzien haha;)
Pokazywalam mu na youtubie, jak wyglada dzidzia w 12 tyg i jak sie rusza ale tego jeszcze nie czuc to w szoku byl, i trafilo sie fajne video na ktorym dzidzius najpierw pozowal, a pozniej wypial tyleczek haha zabawne to bylo a tak sie wypial ze bylo mu widac fifolka i mowie do T a wiesz co to jest a on niee, a ja mowie ze to znak rozpoznawczy u chlopcow to zaczal sie smiac;)
Pozniej pokazywalam mu jak sie ruszaja dzieciaczki ale w pozniejszych okresach ciazy jak brzuchy skacza to siedzial z otwarta buzia, oderwal sie od gry i nie mogl uwierzyc i sie zastanawial czy to boli i mowil ze nigdy nie widzial czegos takiego i chce zeby u nas juz tak dzidziol skakal hehe;-)
Ja juz lezakuje w loziu, wykapana i czekam na jutro;) musze z rana wypic min 1litr nie wiem jak to utrzymam do USG hehe;)
Milego wieczorku i trzymajcie jutro kciuki;-)

hej :)

Dorota ogarne sie i wrzuce fotki :D

Kasia no cena jest przerazajaca :D ale szukam uzywanego takie lozeczka a jak nie znjade to kupie inne i komode do tego ;))

Magda nie bylam w szpitalu bo stwierdzilam ze jak trawie znowu na tego przyglupa to wolalam poczekac ale dzisiaj ide do gina :) a te plamienie juz mi ustalo na szczescie ale tak czy siak wole sprawdzic czy wszystko ok :)

Milego dnia :)

jeszcze jedno dziewczyny mialyscie tak ze wszystko wam smierdzialo czosnkiem ? ja to normlanie juz nie moge wytrzymac biore nowy recznik a on czosnkiem wali rece tak samo :no: poszlam do szafki po nowy byl okey poszlam myc glowe wacham a tu czosnek no ja pierdziu i tak juz mam od 2tyg moze troszke dluzej ...

Ostatnia edycja:
OLCIA i jak byłaś sprawdzić te plamienia i kłucia?? DOCZYTAŁAM.
Tom czekam na fotki.
Nie mi czosnkiem nic nie waliło ale węch tez miałam wyczulony.

KASIEK zdrówka dla Domki. Jak w przedszkolu??

GOSIA rudy rządzi;-)

MAGDA fajny seans zaprezentowałaś M.

Ja wczoraj jak ugotowałam rosołek, małego uspałam drugi raz, Mela oglądała bajki to się położyłam na chwilę, przykryłam się kocem a moja córka patrzy na mnie i mówi:MAMA CHORA JESTEŚ?? Ja na to, że nie. A Amela dalej: TO PO CO SIĘ POŁOŻYŁAŚ I PRZYKRYŁAŚ??? N o tak mama to już nawet chwile poleżeć nie może bo mama to CYBORG.

Po południu z dziećmi pojechałam najpierw do parku, Amela pobawiła się tam na placu zabaw trochę a potem do przyjaciółki na urodziny. Dla mnie trochę urodziny się nie udały bo była tam moja była koleżanka ze swoim absztyfikantem nowym i ten jej fagas w pewnym momencie zaczął rzucać głupie aluzie do moich dzieci. Najpierw raczkującego Kacpra porównał do psa, mówię, że raczej do psa to nie jest on podobny a tamten na to, że no jak kto te same gabaryty, ta sama pozycja, brrr no co za debil. Potem stwierdził, że małemu wystarczy założyć na głowę czapkę z długim włosiem i będzie dobra rzecz do sprzątania podłogi a potem zaczeła mu przeszkadzać mowa mojej Amelki i to że sobie książkę na stole położyła i że w ręce wzieła prezent który koleżanka od nich dostała (nie było to nic co mogłaby stłuc tylko głupia chustka na szyję) i zabrał jej to z rąk. Ja rozumię, że można sobie raz z czegoś zażartować ale po cholera się przypieprzył cały czas do moich dzieci i głupie gadki. Nie chciałam się psuć przyjaciółce urodzin bo bym gościa nieźle opieprzyła.
A ja się dziwiłam jak koleżanka mówiła, że jej narzeczony nie przepada za tym chłopakiem. No wcale mu się nie dziwię.

Witam :)
Właśnie szperając w mojej szafie, stwierdzam że ciuszki niektóre są już całkowicie za ciasne a reszta tak ledwo ledwo, strasznie opięta, noszę rozmiar S, ewentualnie M, przeważnie ubrania zamawiam z neta, większe wybory no i tak jakoś wygodniej :-p No i pytanie jeśli nosiłyście podobne rozmiary zamawiając coś z internetu o ile większy rozmiar np. bluz brałyście? L? XL?

Dorota dzisiaj mam na 15 wizyte u gina :)

Boze facet glupi jak nie wiem co ;/ mi na miejscu twojej kolezanki byloby mi mega wstyd za niego i sama zwrocilabym uwage ... nie rozumiem jak mozna tak sie zachowywac i to jeszcze w gosciach ... niektorzy to po prostu maja nie rowno pod sufitem ;|

Zobacz załącznik 503784Zobacz załącznik 503785 takie troszke starsze zdjecie wam dalam ; D

reklama
Do góry