reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyy pomozcie bo nie wiem co mam robic zostalam sama w domu wstalam do taolety i mam brazowe plamienie i nie wiem czy isc do szpitala czy poczekac do jutra i isc do ginekologa ... brzuch mnie nie boli tylko mam takie lekkie klucie ...

Milena ale cudowny dziubek:)

Ewi dobrze że już w domu teraz to leżeć i czekać na skurcze;P

Gosia mam nadzieje że ze szwagierką ok...

Renata Oskarek pewnie stęskniony:)

Magda
heheh do mnie czasami klientki teściowej tak mówią bo na co dzień jak sprzatam to się nie maluję a jak widzą że się szykuję np. na miasto to łooo

Olcia
śliczne to łóżeczko ale cena ooooo matko... Może lepiej kupić normalne i np. w IKEI komodę szwagierka kupiła łóżeczko stare na biało pomalowali i wygląda jak z kompletu. Ja bym pojechała to sprawdzić...

U mnie Dominika trochę poksałuje... Teście wczoraj wyjechali więc wieczorek we trójkę miło spędziliśmy:)

kasiek we wtorek wychodzi ze szpitala z Nusią wszystko ok:) powiedział jej lekarz odpoczniesz przynajmniej:p Jeszcze ma jakies wyniki dostac usg badanie szyjki i takie tam...:) Jakis wirus jest bo ja jestem tak zakatarzona ,że juz mam dosyc:( Zdrówka dla Dominiki:)
malenstwo ja nic;p op,przepraszam zrobiłam sie dla mojego Pana na bóstwo zmieniłam kolor włosiętów i jestem RUDA:D
papitka wyslalam wiad na priv

Hejj;-)))
Olcia co racja to racja:p Babuszki hahahha:p P.S. i co bylas w szpitalu? wszystko okej??
Milena dobrze ze z Natala juz lepiej, ominie was szpital;-) bedzie dpbrze;-)) pamietam jak chwalilas sie brzuszkiem, fajniutkii takii hihih:p
Dorota juz tak nie rozmyslam.. jutro USG i sie przekonamy ze oczywiscie WSZYSTKO JEST DOBRZE;-)
Malenstwo a ja zrobilam deserek: galaretka dwa smaki, owoce, lody i na to kolorowa posypka.. Mmm;)) Widze ze synus nie daje az tak popalic jak ogladasz sobie filmy;D hehe;-)

My dzis niedzielnie troche na zakupkach a tak to w domciu bo pogoda okrutna..;/
T kupil sobie FIFE13 i mam go w glowy caly dzien haha;)
Pokazywalam mu na youtubie, jak wyglada dzidzia w 12 tyg i jak sie rusza ale tego jeszcze nie czuc to w szoku byl, i trafilo sie fajne video na ktorym dzidzius najpierw pozowal, a pozniej wypial tyleczek haha zabawne to bylo a tak sie wypial ze bylo mu widac fifolka i mowie do T a wiesz co to jest a on niee, a ja mowie ze to znak rozpoznawczy u chlopcow to zaczal sie smiac;)
Pozniej pokazywalam mu jak sie ruszaja dzieciaczki ale w pozniejszych okresach ciazy jak brzuchy skacza to siedzial z otwarta buzia, oderwal sie od gry i nie mogl uwierzyc i sie zastanawial czy to boli i mowil ze nigdy nie widzial czegos takiego i chce zeby u nas juz tak dzidziol skakal hehe;-)
Ja juz lezakuje w loziu, wykapana i czekam na jutro;) musze z rana wypic min 1litr nie wiem jak to utrzymam do USG hehe;)
Milego wieczorku i trzymajcie jutro kciuki;-)

hej :)

Dorota ogarne sie i wrzuce fotki :D

Kasia no cena jest przerazajaca :D ale szukam uzywanego takie lozeczka a jak nie znjade to kupie inne i komode do tego ;))

Magda nie bylam w szpitalu bo stwierdzilam ze jak trawie znowu na tego przyglupa to wolalam poczekac ale dzisiaj ide do gina :) a te plamienie juz mi ustalo na szczescie ale tak czy siak wole sprawdzic czy wszystko ok :)

Milego dnia :)

jeszcze jedno dziewczyny mialyscie tak ze wszystko wam smierdzialo czosnkiem ? ja to normlanie juz nie moge wytrzymac biore nowy recznik a on czosnkiem wali rece tak samo :no: poszlam do szafki po nowy byl okey poszlam myc glowe wacham a tu czosnek no ja pierdziu i tak juz mam od 2tyg moze troszke dluzej ...

Ostatnia edycja:
OLCIA i jak byłaś sprawdzić te plamienia i kłucia?? DOCZYTAŁAM.
Tom czekam na fotki.
Nie mi czosnkiem nic nie waliło ale węch tez miałam wyczulony.

KASIEK zdrówka dla Domki. Jak w przedszkolu??

GOSIA rudy rządzi;-)

MAGDA fajny seans zaprezentowałaś M.

Ja wczoraj jak ugotowałam rosołek, małego uspałam drugi raz, Mela oglądała bajki to się położyłam na chwilę, przykryłam się kocem a moja córka patrzy na mnie i mówi:MAMA CHORA JESTEŚ?? Ja na to, że nie. A Amela dalej: TO PO CO SIĘ POŁOŻYŁAŚ I PRZYKRYŁAŚ??? N o tak mama to już nawet chwile poleżeć nie może bo mama to CYBORG.

Po południu z dziećmi pojechałam najpierw do parku, Amela pobawiła się tam na placu zabaw trochę a potem do przyjaciółki na urodziny. Dla mnie trochę urodziny się nie udały bo była tam moja była koleżanka ze swoim absztyfikantem nowym i ten jej fagas w pewnym momencie zaczął rzucać głupie aluzie do moich dzieci. Najpierw raczkującego Kacpra porównał do psa, mówię, że raczej do psa to nie jest on podobny a tamten na to, że no jak kto te same gabaryty, ta sama pozycja, brrr no co za debil. Potem stwierdził, że małemu wystarczy założyć na głowę czapkę z długim włosiem i będzie dobra rzecz do sprzątania podłogi a potem zaczeła mu przeszkadzać mowa mojej Amelki i to że sobie książkę na stole położyła i że w ręce wzieła prezent który koleżanka od nich dostała (nie było to nic co mogłaby stłuc tylko głupia chustka na szyję) i zabrał jej to z rąk. Ja rozumię, że można sobie raz z czegoś zażartować ale po cholera się przypieprzył cały czas do moich dzieci i głupie gadki. Nie chciałam się psuć przyjaciółce urodzin bo bym gościa nieźle opieprzyła.
A ja się dziwiłam jak koleżanka mówiła, że jej narzeczony nie przepada za tym chłopakiem. No wcale mu się nie dziwię.

Witam :)
Właśnie szperając w mojej szafie, stwierdzam że ciuszki niektóre są już całkowicie za ciasne a reszta tak ledwo ledwo, strasznie opięta, noszę rozmiar S, ewentualnie M, przeważnie ubrania zamawiam z neta, większe wybory no i tak jakoś wygodniej :-p No i pytanie jeśli nosiłyście podobne rozmiary zamawiając coś z internetu o ile większy rozmiar np. bluz brałyście? L? XL?

Dorota dzisiaj mam na 15 wizyte u gina :)

Boze facet glupi jak nie wiem co ;/ mi na miejscu twojej kolezanki byloby mi mega wstyd za niego i sama zwrocilabym uwage ... nie rozumiem jak mozna tak sie zachowywac i to jeszcze w gosciach ... niektorzy to po prostu maja nie rowno pod sufitem ;|

Zobacz załącznik 503784Zobacz załącznik 503785 takie troszke starsze zdjecie wam dalam ; D

reklama
Do góry