Hejj;-)))
Olcia co racja to racja
Babuszki hahahha
P.S. i co bylas w szpitalu? wszystko okej??
Milena dobrze ze z Natala juz lepiej, ominie was szpital;-) bedzie dpbrze;-)) pamietam jak chwalilas sie brzuszkiem, fajniutkii takii hihih
Dorota juz tak nie rozmyslam.. jutro USG i sie przekonamy ze oczywiscie WSZYSTKO JEST DOBRZE;-)
Malenstwo a ja zrobilam deserek: galaretka dwa smaki, owoce, lody i na to kolorowa posypka.. Mmm
) Widze ze synus nie daje az tak popalic jak ogladasz sobie filmy;D hehe;-)
My dzis niedzielnie troche na zakupkach a tak to w domciu bo pogoda okrutna..;/
T kupil sobie FIFE13 i mam go w glowy caly dzien haha
Pokazywalam mu na youtubie, jak wyglada dzidzia w 12 tyg i jak sie rusza ale tego jeszcze nie czuc to w szoku byl, i trafilo sie fajne video na ktorym dzidzius najpierw pozowal, a pozniej wypial tyleczek haha zabawne to bylo a tak sie wypial ze bylo mu widac fifolka i mowie do T a wiesz co to jest a on niee, a ja mowie ze to znak rozpoznawczy u chlopcow to zaczal sie smiac
Pozniej pokazywalam mu jak sie ruszaja dzieciaczki ale w pozniejszych okresach ciazy jak brzuchy skacza to siedzial z otwarta buzia, oderwal sie od gry i nie mogl uwierzyc i sie zastanawial czy to boli i mowil ze nigdy nie widzial czegos takiego i chce zeby u nas juz tak dzidziol skakal hehe;-)
Ja juz lezakuje w loziu, wykapana i czekam na jutro
musze z rana wypic min 1litr nie wiem jak to utrzymam do USG hehe
Milego wieczorku i trzymajcie jutro kciuki;-)