Hejka ja wróciłam o 19 ze szkolenia dostałam prace umowa na 5 miesięcy siedzę sobie i se dzwonie do ludzi i składam oferty pracuje w GTI to jest firma która zajmuje sie usługami orange i telekomunikacji. Pracuje od 16 do 21. Arek siedział z małym na czas tego szkolenia dzisiaj od 12 do puki nie wróciłam i na razie znowu jest dobrze i zaczyna sie układać mam nadzieje że już tak zostanie.. Już pare groszy wpadnie. Niunio rośnie co do spacerówki to nie mam sie co spieszyc bo mam ja w tym wózku no ale wiecie jak sie uda to kupie co upatrzyłam też ma duze koła ale piankowe nie dmuchane i o to mi chodzi. nie pokaże jak wygląda bo w necie jej nie mogłam znaleźć a w sklepie ją upatrzyłam.. Nastepne szkolenie dopiero w czwartek potem piatek i od razu test i w następnym tygodniu tak poniedziałek - wtorek zaczynam na telefonie prace no ale za szkolenie płaca to nie ma problema. Mykam spaciu jutro wpadne i popisze paa:*
reklama
Liza POczekaj , bo zaraz moja będzie mieć 10 a twoja 16 ; ) hehe mała jest na piersi , ale wolę butle zabrać ze sobą :-)
Wampi Ja też mam wielofunkcyjny . Ale nie chcę go używać jako spacerówki ...Ty też poczekaj zaraz moja będzie mieć 10 a twoja 20 ; ))
Kasiek i dobrze siostra zrobiła , bo stoimy z wózkami , a ta przed nas się wpieprzyła , tak jakby nas tam nie było .;//
Kolejny senny dzień , ale dziś pogoda do d*py , nawet z małą na spacer nie wyjdę ;/ ehh . Siostra z Irlandii Przylatuje 14nastego , odmówiła sobie wycieczki do Hiszpanii żeby Natalkę zobaczyć Niunia mi coś pokaszluję ;// poza tym coś częściej mi wstaję na jedzenie co ok 2 godziny , w nocy też ... Ok uciekam nastawić wodę bo siostra idzie do mnie na kawkę ;P
Miłego dnia dziewuszki
Wampi Ja też mam wielofunkcyjny . Ale nie chcę go używać jako spacerówki ...Ty też poczekaj zaraz moja będzie mieć 10 a twoja 20 ; ))
Kasiek i dobrze siostra zrobiła , bo stoimy z wózkami , a ta przed nas się wpieprzyła , tak jakby nas tam nie było .;//
Kolejny senny dzień , ale dziś pogoda do d*py , nawet z małą na spacer nie wyjdę ;/ ehh . Siostra z Irlandii Przylatuje 14nastego , odmówiła sobie wycieczki do Hiszpanii żeby Natalkę zobaczyć Niunia mi coś pokaszluję ;// poza tym coś częściej mi wstaję na jedzenie co ok 2 godziny , w nocy też ... Ok uciekam nastawić wodę bo siostra idzie do mnie na kawkę ;P
Miłego dnia dziewuszki
Ostatnia edycja:
Hejka niunio drzemie ładna u nas pogoda sie na razie robi zobaczymy potem. Idę trochę ogarnąć chatę i sibie bo zaraz wstanie jeść.
Milena może jej nie starcza dlatego tak często a może lubi po trochu ale często hihi. a ile z butli wypija?
Widzę ze Liza wróciła Witam znowu hihi
Milena może jej nie starcza dlatego tak często a może lubi po trochu ale często hihi. a ile z butli wypija?
Widzę ze Liza wróciła Witam znowu hihi
czarnuszka
Początkująca w BB
Dzień dobry
Chyba mnie z 1.5 miesiąca nie było, ale to z powodu popsucia się komputera.
Postów tyle naprodukowałyście, że nie wiem o czym mowa, ale może dam radę się jeszcze załapać ;-)
Chyba mnie z 1.5 miesiąca nie było, ale to z powodu popsucia się komputera.
Postów tyle naprodukowałyście, że nie wiem o czym mowa, ale może dam radę się jeszcze załapać ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
magda właśnie zawsze po wakacjach wszystkie wracały .. a teraz .. po wakacjach jeszcze wieksza cisza:-(
magda ja raz miłam takie plamienie po stostunku ale szybko pojechałam do szpitala na usg z plamieniami nie ma żartów
liza fajnie że wracasz:-)
milena no to niezła kobitka :/
femme dzisiaj tez u nas zimno i deszczowo choć rano jak jechałam Vi zawieźć do przedszkola i spojrzałam na plazy na termometr miejski to było 11 stopni :-) więc nie tak źle
anula zdrówka dla Bartusia :*
renata no to nieźle współczuje :/
magda ja raz miłam takie plamienie po stostunku ale szybko pojechałam do szpitala na usg z plamieniami nie ma żartów
liza fajnie że wracasz:-)
milena no to niezła kobitka :/
femme dzisiaj tez u nas zimno i deszczowo choć rano jak jechałam Vi zawieźć do przedszkola i spojrzałam na plazy na termometr miejski to było 11 stopni :-) więc nie tak źle
anula zdrówka dla Bartusia :*
renata no to nieźle współczuje :/
Papitka Dawałam NAN , ale wyszły te problemy z kupka , teraz kupiłam mleko gerbera . Staram sie cycem karmić choć nie raz musze ją dokarmić ..
Wampi no to 1 powód mieszkam na 4 piętrze , potrzebuje lekki wózek bo sama z mała nie daje rady wyjść na dwór .. myśle że to wystarczy :-)
Mała dziś w sumie od 9:30 nie spi;///
Wampi no to 1 powód mieszkam na 4 piętrze , potrzebuje lekki wózek bo sama z mała nie daje rady wyjść na dwór .. myśle że to wystarczy :-)
Mała dziś w sumie od 9:30 nie spi;///
hj nie nadrobie was dzisiaj bo nie dam rady ;/ ostatnio u mnie sie troche pozmienialo ojciec mojego P stwierdzil ze nie moge sie do nich wprowadzic bo jak to bedzie wygladalo ze mloda kobieta u nich mieszka po tej calej sytuacji ( zona mu zmarla w lipcu) i ze P ma skonczyc szkole a ja mam dziecko sama wychowywac tak sie wkur*** bo w koncu ja tez mam szkole ;/ ze az jakis glupich skurczow dostalam ale na szczescie juz mi przeszlo tylko od wczoraj do kibelka jestem przyklejona (mleka ani zadnych nabialow nie moge bo od razu cofa) macie jakies sposoby zeby tak nie mdlilo i zebym nie musila latac zwracac wszystko ?
Ostatnia edycja:
reklama
Wampi ok dzieki za odp ^^ no wlasnie sama nie wiem co to ma do znaczenia ;/ obydwie z mama sie tak wkurzylysmy ze mam mu powiedziala ze skoro nie chca dac mi zadnej pomocy ani zebym ja razem z P wychowywala dziecko ( bo w koncu sama sobie dziecka nie zrobilam ani wiatropylna nie jestem) to dziecka nie zobacza no bo jakis prawem ? skoro oni nie chca pomagac to dlaczego maja sie z dzieckiem widywac .... poje*** to wszystko mam tylko nadzieje ze wszystko sie ulozy i bedzie po mojej mysli