reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka ja wróciłam o 19 ze szkolenia dostałam prace umowa na 5 miesięcy siedzę sobie i se dzwonie do ludzi i składam oferty pracuje w GTI to jest firma która zajmuje sie usługami orange i telekomunikacji. Pracuje od 16 do 21. Arek siedział z małym na czas tego szkolenia dzisiaj od 12 do puki nie wróciłam i na razie znowu jest dobrze i zaczyna sie układać mam nadzieje że już tak zostanie.. Już pare groszy wpadnie. :-D Niunio rośnie co do spacerówki to nie mam sie co spieszyc bo mam ja w tym wózku no ale wiecie jak sie uda to kupie co upatrzyłam też ma duze koła ale piankowe nie dmuchane i o to mi chodzi. nie pokaże jak wygląda bo w necie jej nie mogłam znaleźć a w sklepie ją upatrzyłam.. Nastepne szkolenie dopiero w czwartek potem piatek i od razu test i w następnym tygodniu tak poniedziałek - wtorek zaczynam na telefonie prace no ale za szkolenie płaca to nie ma problema. :tak: Mykam spaciu jutro wpadne i popisze paa:*

reklama
Liza POczekaj , bo zaraz moja będzie mieć 10 a twoja 16 ; ) hehe mała jest na piersi , ale wolę butle zabrać ze sobą :-)

Wampi Ja też mam wielofunkcyjny . Ale nie chcę go używać jako spacerówki ...Ty też poczekaj zaraz moja będzie mieć 10 a twoja 20 ; ))

Kasiek i dobrze siostra zrobiła , bo stoimy z wózkami , a ta przed nas się wpieprzyła , tak jakby nas tam nie było .;//

Kolejny senny dzień , ale dziś pogoda do d*py , nawet z małą na spacer nie wyjdę ;/ ehh . Siostra z Irlandii Przylatuje 14nastego , odmówiła sobie wycieczki do Hiszpanii żeby Natalkę zobaczyć ;) Niunia mi coś pokaszluję ;// poza tym coś częściej mi wstaję na jedzenie co ok 2 godziny , w nocy też ... Ok uciekam nastawić wodę bo siostra idzie do mnie na kawkę ;P

Miłego dnia dziewuszki :)

Ostatnia edycja:
Hejka niunio drzemie ładna u nas pogoda sie na razie robi zobaczymy potem. Idę trochę ogarnąć chatę i sibie bo zaraz wstanie jeść.
Milena może jej nie starcza dlatego tak często a może lubi po trochu ale często hihi. a ile z butli wypija?
Widzę ze Liza wróciła Witam znowu hihi :-D

Papitka z butli MM wypija spokojnie 120 . I potrafi jeszcze rwać się do cyca . Dawałam jej MM jak byłam na lekach teraz jest na cycu już , pewnie dlatego wstaję na jedzenie częściej . Właśnie wstała spała cała godzine i 25 min . ;P

Milena to może jej jest mało. Mój Kuba na butli jedzie od początku czasami nawet teraz cyca złapie ale na dłuższą metę nie chce ciągnąć a pokarm mam do tej pory.:-( A jakie mleko dajesz?

Dzień dobry :D
Chyba mnie z 1.5 miesiąca nie było, ale to z powodu popsucia się komputera.
Postów tyle naprodukowałyście, że nie wiem o czym mowa, ale może dam radę się jeszcze załapać ;-)

magda właśnie zawsze po wakacjach wszystkie wracały .. a teraz .. po wakacjach jeszcze wieksza cisza:-(
magda ja raz miłam takie plamienie po stostunku ale szybko pojechałam do szpitala na usg :tak: z plamieniami nie ma żartów :no:
liza fajnie że wracasz:-)
milena no to niezła kobitka :/
femme dzisiaj tez u nas zimno i deszczowo:sorry: choć rano jak jechałam Vi zawieźć do przedszkola i spojrzałam na plazy na termometr miejski to było 11 stopni :-) więc nie tak źle
anula zdrówka dla Bartusia :*
renata no to nieźle współczuje :/

Papitka Dawałam NAN , ale wyszły te problemy z kupka , teraz kupiłam mleko gerbera . Staram sie cycem karmić choć nie raz musze ją dokarmić ..

Wampi no to 1 powód mieszkam na 4 piętrze , potrzebuje lekki wózek bo sama z mała nie daje rady wyjść na dwór .. myśle że to wystarczy :-)

Mała dziś w sumie od 9:30 nie spi;///

hj :) nie nadrobie was dzisiaj bo nie dam rady ;/ ostatnio u mnie sie troche pozmienialo ojciec mojego P stwierdzil ze nie moge sie do nich wprowadzic bo jak to bedzie wygladalo ze mloda kobieta u nich mieszka po tej calej sytuacji ( zona mu zmarla w lipcu) i ze P ma skonczyc szkole a ja mam dziecko sama wychowywac tak sie wkur*** bo w koncu ja tez mam szkole ;/ ze az jakis glupich skurczow dostalam :angry: ale na szczescie juz mi przeszlo :) tylko od wczoraj do kibelka jestem przyklejona (mleka ani zadnych nabialow nie moge bo od razu cofa:crazy:) macie jakies sposoby zeby tak nie mdlilo i zebym nie musila latac zwracac wszystko ?

Ostatnia edycja:
reklama
Wampi ok dzieki za odp ^^ no wlasnie sama nie wiem co to ma do znaczenia ;/ obydwie z mama sie tak wkurzylysmy ze mam mu powiedziala ze skoro nie chca dac mi zadnej pomocy ani zebym ja razem z P wychowywala dziecko ( bo w koncu sama sobie dziecka nie zrobilam ani wiatropylna nie jestem) to dziecka nie zobacza no bo jakis prawem ? skoro oni nie chca pomagac to dlaczego maja sie z dzieckiem widywac .... poje*** to wszystko mam tylko nadzieje ze wszystko sie ulozy i bedzie po mojej mysli

Do góry