reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale tu cichutko :-):-)
niunia dziś dość ładnie kupkę zrobiła :-p ale jaką ... :szok::szok::szok: uhh . Od wczoraj wieczora tylko '' popuszczała '' więc dziś wszystko wyleciało :-D

Papitka Moja ma 3tyg i 3 dni dopiero ( albo już , bo szybko to leci ), a ja już też spacerówkę upatrzoną mam . W sumie to nie wiem czy nie kupie jej teraz bo jest na dużej promocji , a podoba mi się :)

Mojemu P chyba powoli ''nudzi się'' tatusiowanie :crazy:

reklama
Hej;-)
Papitka trzymam mocno kciuki za plany, zeby sie udalo je tobie zrealizowac;-) Oczywiscie za prace takze;-) A kto bedzie siedzial z Kubusiem jak ty w pracy bedziesz??
Milena jak to nudzi mu sie tatusiowanie???

U nas dzis leje od samego rana.. masakra..
My juz po obiadku, tak sie objadlam ze szok:p Kotleciki mielone, ziemniaczki i do tego sosik z kurek:p Mmm pycha,,. wypatrzylam je w polskim sklepie i musialam kupic;-)
Jeszcze mysle zeby babeczki upiec ale to jak mi zoladek odpocznie po obiadku;)

Cos ostatnio tu nikt praktycznie nie zaglada:eek:

No Magda ostatnio tu cicho . U mnie w sumie słońce , ale wiatr ;// Już narzeka na nieprzespane nocki ( w sumie to go rozumiem ) . Mówi z takim ''nerwem'' o tym że mała w nocy coraz mniej śpi :-( Współczuję mu bo on o 5 wychodzi do pracy niewyspany , ale co ja mogę ?? :sorry::sorry::sorry:

Mojej lybce (rybce - robi taką rybkę z ust ...od kilku dni biegam z aparatem żeby ująć moją lybecke , ale ino Matka aparat włączy to lybki nie ma ;P ) chyba pomylił się dzień z nocą :-(

Papitka Dokładnie ;) na allegro 280 , a u mnie na mieście teraz 120 .

Ale tu cichoo . bu . idę na łóżko z niunia poleżę sobie , a co mi tam ;-)

milena czemu mu się nudzi?? moze jest zmęczony??
masz racxję cisza tu ostatnio... ja zaglądam codziennie ale praktycznie nie ma co pisac jak nikt sie nie odzywa...:/

u nas pogoda bardzo ładna ostatnio :-) w bluzeczkach po dworze biegamy :-) fajnie tak !
choć dzisiaj zapowiadali koniec laby i deszcze :/

Hej;-)
Milena noo faktycznie ma powod do nerwow.. noo ale przeciez to nie twoja wina ze mala placze w nocy.. taka rola dziecka ;) Faktycznie duza przecena, jak jest okazja to trzeba brac;) A wstaw linka z allegro z tym wozeczkiem;) Ja tez rozgladam sie za wozkiem bo w grudniu pewnie w Polsce kupimy jak bedziemy bo pozniej kurieriem drogo wyjdzie go wyslac.. Lozeczko jest takze wozek i kilka rzeczy ktore tu sa trudno dostepne.. Zapewne paczka bedzie z Polski podawana na swieta Wielkanocne i tam beda rzeczy dla dzidzia no ale, ja musze miec tez ta przyjemnosc i kupic pare rzeczy;)
Papitka fajnie ze cos sie zaczyna u ciebie dziac i ze z niuniem bedzie mial kto posiedziec:) A tatus dziecka nie bedzie z nim siedzial??? Jak masz linka to tez sie pochwal woziem;)
Vi moze to szkola tak wplywa na ta cisze tutaj? hehe;) Niektorych tu juz nie bylo od grubo ponad miesiaca..
Fajnie ze wam pogoda dopisuje, bo u nad to od wczoraj deszcz ciagle.. tzn teraz nie pada ale juz ciemno sie zrobilo wiec chwila moment i bedzie deszcz.

Ja wlasnie musze ogarnac w pokoju a pozniej biore sie za zupke;)

bry laski wracam pomalu :p

Milena jak sobie radzisz?
Papitka a u Ciebie jak tam? :-)
magda jak ciąza przebiega? to juz 11tc :szok: ale zleciało:-)

U mnie oki, radze sobie z dzieciakami, starszaki w szkole a Mikołaja wlasnie polozylam spac :-)
Jesien przyszla i zimno sie zrobilo... ehhhh byle by do wiosny....... :-(

hejka

Papitka to super powodzenia na szkoleniu.

ja się boję i zastanawiam jak pogodzić szkołę z Jasiem, karmie piersią a szkoła zaczyna się 29.09 już pierwszy zjazd całe szczęście tylko weekend i muszę 50% obecności mieć więc nie muszę zawsze na cały dzień iść. ale chce ją zacząć i skończyć.
Jaś teraz śpi. ale zaraz pewnie się obudzi jeść.
Mój B szuka jakiegoś wózka bo nie mamy gondoli i trzeba jakiś nowy znaleźć. mamy samą spacerówkę.
muszę z nim pogadać jak z tymi zajęciami w szkole.

reklama
Liza Witaj witaj ; )) Miło znowu Cię tu widzieć . Jak to z dzieckiem raz świetnie , raz ciężko . Ale daję radę . :-)
Vi na pewno jest zmęczony . W sumie mała daję w nocy popalić ostatnio , a on o 5 idzie do pracy , niewyspany , i robi 9 godzin ....ale dziś dałam mu się wyspać . Zabrałam małą na łóżko do nas . i jak tylko sie przebudzała dawałam cyca żeby się nie wydzierała ( na śpiocha ją karmiłam ) no i zobaczymy jak z P będzie dzisiaj bo się wyspał :-p a no gdzie wszyscy są ???
Magda A proszę bardzo ... WÓZEK spacerowy BERTONI FOXY + okrycie (2584696693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w sumie to tu na zdjęciu nie wygląda tak jak normalnie , ale ten filetowy mi się podoba. Jest , fajny , mały , zgrabny . A ja na 4piętrze mieszkam także zależy mi na czymś małym itd.
Maleństwo Jakoś dasz radę !!! &&&&&&&& Ja zrobiłam sobie rok przerwy . Mam nadzieję że nie będzie ciężko wrócić do nauki :-)

Senny dzień dziś . Ale ciepło ... Byłam dziś załatwić rodzinne , poszliśmy z mamą , siostrą i jej synem . Stoimy z wózkami w kolejce . A baba staję przed nami i pyta się babki która przed nami stała czy komuś zajmuję kolejkę po czym się wje**ła za przeproszeniem przed nas. Moja siostra jest jedną z tych które nie umieją nic nie powiedzieć .. i na cały korytarz '' Co ty ku**a nie widzisz że kolejka jest ( przed nami z 10 osób , za nami z 5 ) , są tu kobiety karmiące piersią z małymi dziećmi a ty się wpie****asz bo ty wielka damusia nie umiesz postać w kolejce ??'' ( a co dodam młoda kobieta góra 25 lat ) ...Baba wyszła całkiem . zresztą siostra miała rację , bez jaj ;// Tym bardziej że u nas tak pracują w opiece że jedna osoba siedzi tak z 20 min . więc to sporo czasu .. a co jak co nie na rękę mi wyciąganie cyca w miejscu publicznym ( tym bardziej że tam tłumy ) Każdy by mnie obserwował . haha ...

Uciekam zjeść . Bo potem Rybeczka mi nie da :)

Ostatnia edycja:
Do góry