reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale tu cichutko :-):-)
niunia dziś dość ładnie kupkę zrobiła :-p ale jaką ... :szok::szok::szok: uhh . Od wczoraj wieczora tylko '' popuszczała '' więc dziś wszystko wyleciało :-D

Papitka Moja ma 3tyg i 3 dni dopiero ( albo już , bo szybko to leci ), a ja już też spacerówkę upatrzoną mam . W sumie to nie wiem czy nie kupie jej teraz bo jest na dużej promocji , a podoba mi się :)

Mojemu P chyba powoli ''nudzi się'' tatusiowanie :crazy:

reklama
Hej;-)
Papitka trzymam mocno kciuki za plany, zeby sie udalo je tobie zrealizowac;-) Oczywiscie za prace takze;-) A kto bedzie siedzial z Kubusiem jak ty w pracy bedziesz??
Milena jak to nudzi mu sie tatusiowanie???

U nas dzis leje od samego rana.. masakra..
My juz po obiadku, tak sie objadlam ze szok:p Kotleciki mielone, ziemniaczki i do tego sosik z kurek:p Mmm pycha,,. wypatrzylam je w polskim sklepie i musialam kupic;-)
Jeszcze mysle zeby babeczki upiec ale to jak mi zoladek odpocznie po obiadku;)

Cos ostatnio tu nikt praktycznie nie zaglada:eek:

No Magda ostatnio tu cicho . U mnie w sumie słońce , ale wiatr ;// Już narzeka na nieprzespane nocki ( w sumie to go rozumiem ) . Mówi z takim ''nerwem'' o tym że mała w nocy coraz mniej śpi :-( Współczuję mu bo on o 5 wychodzi do pracy niewyspany , ale co ja mogę ?? :sorry::sorry::sorry:

Mojej lybce (rybce - robi taką rybkę z ust ...od kilku dni biegam z aparatem żeby ująć moją lybecke , ale ino Matka aparat włączy to lybki nie ma ;P ) chyba pomylił się dzień z nocą :-(

Papitka Dokładnie ;) na allegro 280 , a u mnie na mieście teraz 120 .

Ale tu cichoo . bu . idę na łóżko z niunia poleżę sobie , a co mi tam ;-)

milena czemu mu się nudzi?? moze jest zmęczony??
masz racxję cisza tu ostatnio... ja zaglądam codziennie ale praktycznie nie ma co pisac jak nikt sie nie odzywa...:/

u nas pogoda bardzo ładna ostatnio :-) w bluzeczkach po dworze biegamy :-) fajnie tak !
choć dzisiaj zapowiadali koniec laby i deszcze :/

Hej;-)
Milena noo faktycznie ma powod do nerwow.. noo ale przeciez to nie twoja wina ze mala placze w nocy.. taka rola dziecka ;) Faktycznie duza przecena, jak jest okazja to trzeba brac;) A wstaw linka z allegro z tym wozeczkiem;) Ja tez rozgladam sie za wozkiem bo w grudniu pewnie w Polsce kupimy jak bedziemy bo pozniej kurieriem drogo wyjdzie go wyslac.. Lozeczko jest takze wozek i kilka rzeczy ktore tu sa trudno dostepne.. Zapewne paczka bedzie z Polski podawana na swieta Wielkanocne i tam beda rzeczy dla dzidzia no ale, ja musze miec tez ta przyjemnosc i kupic pare rzeczy;)
Papitka fajnie ze cos sie zaczyna u ciebie dziac i ze z niuniem bedzie mial kto posiedziec:) A tatus dziecka nie bedzie z nim siedzial??? Jak masz linka to tez sie pochwal woziem;)
Vi moze to szkola tak wplywa na ta cisze tutaj? hehe;) Niektorych tu juz nie bylo od grubo ponad miesiaca..
Fajnie ze wam pogoda dopisuje, bo u nad to od wczoraj deszcz ciagle.. tzn teraz nie pada ale juz ciemno sie zrobilo wiec chwila moment i bedzie deszcz.

Ja wlasnie musze ogarnac w pokoju a pozniej biore sie za zupke;)

bry laski wracam pomalu :p

Milena jak sobie radzisz?
Papitka a u Ciebie jak tam? :-)
magda jak ciąza przebiega? to juz 11tc :szok: ale zleciało:-)

U mnie oki, radze sobie z dzieciakami, starszaki w szkole a Mikołaja wlasnie polozylam spac :-)
Jesien przyszla i zimno sie zrobilo... ehhhh byle by do wiosny....... :-(

hejka

Papitka to super powodzenia na szkoleniu.

ja się boję i zastanawiam jak pogodzić szkołę z Jasiem, karmie piersią a szkoła zaczyna się 29.09 już pierwszy zjazd całe szczęście tylko weekend i muszę 50% obecności mieć więc nie muszę zawsze na cały dzień iść. ale chce ją zacząć i skończyć.
Jaś teraz śpi. ale zaraz pewnie się obudzi jeść.
Mój B szuka jakiegoś wózka bo nie mamy gondoli i trzeba jakiś nowy znaleźć. mamy samą spacerówkę.
muszę z nim pogadać jak z tymi zajęciami w szkole.

reklama
Liza Witaj witaj ; )) Miło znowu Cię tu widzieć . Jak to z dzieckiem raz świetnie , raz ciężko . Ale daję radę . :-)
Vi na pewno jest zmęczony . W sumie mała daję w nocy popalić ostatnio , a on o 5 idzie do pracy , niewyspany , i robi 9 godzin ....ale dziś dałam mu się wyspać . Zabrałam małą na łóżko do nas . i jak tylko sie przebudzała dawałam cyca żeby się nie wydzierała ( na śpiocha ją karmiłam ) no i zobaczymy jak z P będzie dzisiaj bo się wyspał :-p a no gdzie wszyscy są ???
Magda A proszę bardzo ... WÓZEK spacerowy BERTONI FOXY + okrycie (2584696693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w sumie to tu na zdjęciu nie wygląda tak jak normalnie , ale ten filetowy mi się podoba. Jest , fajny , mały , zgrabny . A ja na 4piętrze mieszkam także zależy mi na czymś małym itd.
Maleństwo Jakoś dasz radę !!! &&&&&&&& Ja zrobiłam sobie rok przerwy . Mam nadzieję że nie będzie ciężko wrócić do nauki :-)

Senny dzień dziś . Ale ciepło ... Byłam dziś załatwić rodzinne , poszliśmy z mamą , siostrą i jej synem . Stoimy z wózkami w kolejce . A baba staję przed nami i pyta się babki która przed nami stała czy komuś zajmuję kolejkę po czym się wje**ła za przeproszeniem przed nas. Moja siostra jest jedną z tych które nie umieją nic nie powiedzieć .. i na cały korytarz '' Co ty ku**a nie widzisz że kolejka jest ( przed nami z 10 osób , za nami z 5 ) , są tu kobiety karmiące piersią z małymi dziećmi a ty się wpie****asz bo ty wielka damusia nie umiesz postać w kolejce ??'' ( a co dodam młoda kobieta góra 25 lat ) ...Baba wyszła całkiem . zresztą siostra miała rację , bez jaj ;// Tym bardziej że u nas tak pracują w opiece że jedna osoba siedzi tak z 20 min . więc to sporo czasu .. a co jak co nie na rękę mi wyciąganie cyca w miejscu publicznym ( tym bardziej że tam tłumy ) Każdy by mnie obserwował . haha ...

Uciekam zjeść . Bo potem Rybeczka mi nie da :)

Ostatnia edycja:
Do góry