reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza milo cie tu widziec znowu. U mnie jakos leci, za tydzien usg wreszcie;-)
Milena fajny wozek. Kuzynka T ma podobny i super sie go prowadzi;-)

Ja mam maly problem.. miala moze ktoras z was po glebokim stosunku plamienia? bo ja mam .. jesli tak to wolalabym na PW z ta osobka popisac;-)

reklama
magda o to czekamy na wiesci z USG :-)
malenstwo dasz rade ze szkolą ;-) ja konczylam zaocznie z dwojką i mature zdawałam tak też ;-)
Milenaaa no i dobrze siostra powiedziała :no: niektóre baby to są takie hamskie i sie wpier.... ze szok... :no: jakbys musiała wyjąc cyca to bys to zrobila :-D ja zawsze mialam pieluszke przy sobie i jak cos to okrywałam piers i głowke dziecka i mialam wyje**ne na wszystkich :-D ;-) jezeli dziecko sie domagalo toco ja mialam poradzic, na szczescie zadko takie sytuacje byly ;-)

Mi tez sie chce spac w sumie :p
w domu chlodno jest, na dworze niby cieplo, na dwór chyba wyjde z dzieciakami, Miki wstal niedawno, ja akurat przywiozłam starszaki :tak: ;-) zjedli obiad i o...
juz 15 prawie, i kolejny dzien zleci migiem... :tak: i tak codzien.... :-)

Liza Owszem że bym jej dała . Choć ja na drogę biorę w butle mleko zazwyczaj . ;-) A no Szybko ten czas leci strasznie ...tyle co poród był . A tu zaraz miesiąc będzie .

O ! czyżby ruch się zaczął !? :-D:-) Jesień przyszła :-(

MILENAAA - nic dziwnego że podkurzony chodzi no ale niestety nic na to nie poradzicie raczej trzeba po prostu przeczekać ;-) a jak ogólnie się czujesz w roli mamy :-) ? bóle i inne dolegliwości po porodowe już przeszły ? ... też bym nie wyrobiła może nie w taki sposób z przekleństwami ale na pewno też bym babę pogoniła :no: niektóre to wstydu nie mają ...

VI - No popatrz a u nas zimno i deszczowo :dry:

MAGDA - niestety nie pomogę ...

Femme Dokładnie , trzeba przeczekać . Kiedyś w końcu Niunia prześpi całą noc ;P :-D:-D:-D Wiesz no nie powinna tak ''polszczyzny'' używać , ale dziecko jej marudzi bo się mu po prostu już tam nudzi itd a baba w kolejkę się wpieprza , zresztą nie ważne .Dla kogoś kto się śpieszy do pracy to takie 20min to dużo . A no radze sobie z niunią . Mamy chyba kolki , ale cóż poradzić no , wieczorami jest czasem ciężko , ale na spokojnie bez nerwów i daję radę . a szwy bolały mnie jakieś dwa tygodnie. Teraz zrobiły mi się jakieś '' kuleczki '' na bliźnie , trochę bolały , ale przepisał mi dr maść i kuleczki są ale nie bolą . Tyle że jeszcze krwawię.

No i niunia mi się budzi już . Pospała 1,5 godziny . I ją kupka obudziła .

Femme zimno i deszczowo u Was? szok, u mnie sloneczko i w sumie teraz 17 stopni, dzieciaki po dworze biegaja :-)
milenaaa aaa widzisz jestes zabezpieczona w razie co hehe ;-) butelką :-)
Nie pisz mi o czasie bo moja cora za miesiac konczy 6 lat :szok: kiedy to zleciało :-D hehe

Anula jak Bartuś zdrowy??

Renata
widziałam zdjęcia na pewno się dobrze bawicie;) Jak my byliśmy w zoo na początku września to te lamy jakiegoś szłu dostały ganiały się ryczały i pluły między sobą;P

Milena oj ja to długo krwawiłam... Koło miesiąca?? HAhahahah ale siostra dała:p

Wampi
no weź po co przypominasz o tej jesieni??:p

Maleństwo
ale słodziak:) śliczny:)

Magda dawaj zdjęcie brzucha a nie chwalisz się że rośnie:p

Papitka
ze spacerówką spokojnie możesz zaczekać bo jak będą duże śniegi to ciężko Ci się będzie jeździło lepiej na dużych kołach:) Jajku Kuba ma już 4 miesiące zaraz pewnie zaraz siądzie sam:) A jak tatuś??

U nas wszystko ok Domka zaaklimatyzowana w przedszkolu w 100 % sama się wyrywa żeby iść:p

hej;-)
Dziewczyny nie mam czasu na bb bo jaki pisalam maly ma zaplenie gardla choroba przechodzi ale mamy kolejny problem. Mamy juz 12 zabkow, od tyg maly gorzej je myslalam ze przez chorobe chce tylko kasze ale jednak tak bolesnie 3 mu wychodza, przez sen placze, w nocy sie buzi. Dzis przy kapieli zaczelam jak zawsze mu myc zeby raz ruszylam na gorze szczoteczka i poleciala struga krwi leciala i leciala, cala broda i brzuch koloru czerwonego, maly piszczal. Na noc dalam mu czopek moze w miare pospi...;(

reklama
heja :)
ale wsciekla jestem. noz!! jedną babe w auchanie to mialam ochote za kudl i do ziemi!!!

nie chciala mi faktury na fundacje wystawić bo nipu nie znam. bylo brane na fundacje kilka dni temu, ale nie ona sprawdzić nie mogla bo ja powinnam znac nip na pamiec. mowie jej ze nie znam, dzwonie do kolezanki ale ona nie odbiera. ja nie jestem z warszawy zeby codziennie byc w tym akurat auchanie, ze skoro biore na niepelnosprawne dziecko to ja je posiadam a to nie jest przyjemnosc codziennie z nim jezdzić po hipermarketach! a ona mi nadal " prosze podac nip" . nooooz!! pytam czy nie moze sprawdzić w systemie. fundacja jedna i ta sama.. tylko dane dziec ka sie zmieniają. nie ona nie moze, bo ja powinnam znac na pamiec. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! jutro musze znowu jechac.. jak zobacze tego babsztyla to ją chyba opluje!!

Kaasiek no fajnie sie bawimy, mi sie tu nawet podoba,ale mieszkac w tym głosnym miescie bym nie chciala.za wielkie to dla mnie. F wczoraj w koncu stadion zobaczył i juz mi nie jeczy co godzina czy juz moze tam idziemy, bo on musi zobaczyc. a te lamy w zoo? no jak sobie przypomne jak jedna sie nastawiala do oplucia to mi sie smiac chce :)

Milena wozek fajny.. a z tymi wpychającymi sie w kolejke.. no nie znosze. w sobote do mnie przychrzanila sie jedna kobieta ze ja wchodze z F do kasy pierwszenstwa. Bo ze takie duze dziecko to moge stac i czkeac jak wszycy. mowie jej ze on niepelnosprawny i ta kasa akurat dla nas jest, wiec korzystamy. a ta do mnie ze ja niewychowana jestem ze w d..e sie poprzewracało, ze to ze dzieciak mi ucieka to kwestia niewychowania a nie ze niepelnosprawny. noooz myslalam ze przywale.. powiedzialam jej zeby zamilkla bo zaraz ona z kolejki ucieknie jak stane za nią.. i wtedy pokarze jak zachowują sie niewychowani. noooz. myslalam ze w wiekszych miastach to jakos inaczej jest.. ze malo kogo interesuje kto do jakiej kasy staje, czy kto co ma..

dziś znowu kolezanki z hostelu syn ( slabo chodzący,nie mowiący z zespolem Dente-Waltera czy jakos tak ) zaczął plakac na przystanku. i jedna baba zaczela go zagadywac, zaczepiac. przynioslo odwrotny skutek. F mowi do tej baby zeby nie zaczepiala mateusza bo on chory. ta tekstem ze ona to sobie mateusza zabierze.F zaraz zaczął sie z nią klucić ze dzieci zabierac nie mozna, ze Mateusz ma mame. a ta stara do F zeby sie zamnkął. To jej Filip powiedzial ze sama ma sie zamknąć bo stara i brzydka jest. hahahaha. to sie babka zbulwersowala hahaha. autobus nasz podjechał .. my wsiedlismy a babka dalej coś biadolila hahaha, a potem mi F w autobusie palnął ze od tej pani to jak od zaby smierdzialo hahahahaha. no myslalam ze ja padne.

Magda nie pomoge.

Do góry