reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej kobitki jestescie przeczytane ale nie odpisuje nie ma bata , jutro czeka mnie mops musze dokumenty przygotowac ;/ ciagle cos do zalatwiania , mlody daje popalic lobuz mały .
Kochane milego weekendziku i zdrowka

reklama
Dorotar biedny maluszek.

Inka ja nie ćwiczyłam ale to ściskasz pośladki jak siedzisz.
Już pytałam wrzucisz nam swoje zdjęcie i zdjęcie brzuszka?? Miło jest jak wiadomo z kim się rozmawia

Ostatnio tak jakoś nie miałam dostępu do neta, ciągle jakieś załatwianie z papierami, lekarz, badania ale teraz mam chwilę wytchnienia i częściej będę tu gościć :) Zaraz wrzucę fotki;-)

Ostatnio dowiadywałam się o położną która będzie prowadzić ciąże do końca, od razu powiedziano mi że pani doktor przyjmuje prywatnie no i pytanie - czy do końca trwania ciąży gdy będę do niej chodzić to każda wizyta będzie płatna ? Czy tylko ta pierwsza?

Inka jak prywatnie to raczej każda. Ja chodziłam do Luxmedu i tez płaciłam. Ale zadowolona jestem. To czekamy na fotkę a masz może FB??

No cóż, muszę się jeszcze zastanowić poważnie na wyborem, lekarz u którego byłam ostatnio był bardzo niemiły, czułam się tak jakby zajmował się mną tak na odczepnego, ciężko było się od niego co cokolwiek dowiedzieć, ciągle mówił że się śpieszy.. :/
Co do FB to nie, nie mam, usunęłam długi czas temu i nie tęsknię ;p

Co do tych mięśni kegla, proszę o informacje od mam które się z tym zmierzyły i uniknęły nacięcia, miały łatwiejszy poród itp., a może używałyście do tych ćwiczeń np. kulek gejszy?

Witam dawno mnie tu nie było wiec wybaczcie ale nie nadrobie;(

Inka ale te cwiczenia w niczym ci nie zaszkodza a jak maja pomóc to czasu na nie duzo nie zmarnujesz wiec cwicz jak masz ochote;P

INKA jak lekarz prywatny to każda wizyta płatna. A nie możesz sobie poszukać lekarza dobrego na NFZ??
Też czekam na fotki brzuszka i Ciebie.

Już już wrzucam, chwilka moment ;) brzuszek to już mi urósł spory chodź to 15 tydzień aż sama nie dowierzam ale już na początku 14 tygodnia dzidzia mierzyła 12 cm, rośnie na potęgę :-)

Właśnie będę jeszcze szukać kogoś na NFZ ale to chyba będzie ciężko, tu gdzie mieszkam raczej "dobrych" na NFZ nie ma, jeśli coś ma być na cacy to same prywatne gabinety, dziś za same wyniki ze skierowaniem zapłaciłam ponad 5 dych, a lekarka mówiła że nie odpłatnie, cóż nie od teraz wiadomo że nie ma nic za darmo.

reklama
INKA jeśli chodzisz do prywatnego lekarza to każde badania też musisz robić prywatnie nawet jeśli masz od tego lekarza skierowanie, nikt Ci za darmo nie zrobi badań od prywatnego lekarza.

Do góry