reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej wam .. .ja siedzę w pracy pod kocykiem i popijam herbatkę masakra ale się załatwiłam :dry: ciągle kicham i smarkam :dry: dobrze że dzisiaj ruchu nie ma :sorry:

MILENAAA - i co udało Ci się zrobić zdjęcie dzióbka ? :-D chętnie bym zobaczyła :-p :-p

VI - a u nas dzisiaj za to ciepło było :-p koło 20 stopni :-p

OLCIAAA - :szok::no: boże ! co za człowiek porąbany :no: na szczęście do narodzin jeszcze masz sporo więc może facet się ogarnie ... strach się bać takich dziadów ... co do spraw kibelkowych to pewnie ze strasu jak się uspokoisz to przejdzie ...

reklama
Wampi Wózka w domu nie używam ... i owszem mamy piwnice . Ale u nas stare budownictwo :sorry::sorry: mamy piece jeszcze ( centralne robią na osiedlu , ale słabo im to idzie )i w małej piwnicy miejsce na węgiel i drewno . cóż zrobić .

Olciaaa
Wampi ma rację co ma jego zmarła żona
[*] do Ciebie , nie rozumiem faceta ;/ &&&&oby się ułożyło !!!

Femme Mam zdjęcie rybecki mojej , nie jest świetne bo jak pisałam latałam z aparatem hehe zanim włączyłam i zrobiłam to już rybeczki prawie nie było więc buźka jest nieco otwarta a nie taka zamknięta całkiem . ale co dużo mówić . Dziś już mi się nie chcę za bardzo , jutro wrzucę z aparatu na notebooka to wam pokaże ;P

Jejciu za 5 dni moja niunia miesiąc .. Zestarzeję się szybko przy niej ;))

Milena ja też karmiłam NAN i aż płakał przy kupce i termometrem pomagałam zmieniłam na bebiko i jest super ;D
A co do dzióbka Oto Kuba po porodzie jakiś tydzień Zdjęcie0529.jpgZdjęcie0533.jpgZdjęcie0535.jpg

Femme a no pędzi pędzie ten czas ;))

Wampi cóż kupie spacerówkę :-p tego wielofunkcyjnego nie kupowałam to w spacerówkę zainwestuję :p

Papitka Moja już teraz na piersi jest .Staram się jej już nie dokarmiać MM Strasznie dużo gazów puszcza :szok::szok::szok: Moja Natalka identycznego dzióbka robi . Ale mi ją ciężko złapać było . bo to taki mały smyk hehe :pP

Dziś mała pierwszy raz świadomi się uśmiechnęła , jaki szczery szeroki uśmieszek ... Teraz za uśmiechem z aparatem będę biegać :-D:-D
MIłego dnia

Witam

OLCIA jakiś porypany ten ojciec tego Twojego M. co ma sprawa zmarłej żony do tego, żebyście wy razem zamieszkali.
A może warto tak usiąść we troje lub we czworo (razem z Twoją mamę) i na spokojnie porozmawiać na temat mieszkania.

PAPITKA, WAMPI słodkie dziubki.

U nas złota polska jesień, piękne, spadające liście i cieplutko.
Wczoraj jak wróciłam z pracy Kacperek był taki biedny, taki lejący się przez ręcę, babcia widać też była już zmęczona noszeniem go, bo pół dnia taka bida z niego była, lało mu się z noska, z buzi i z oczków. Wziełam go od mamy, przysypiał mi na ręku z przerwami na płacz. Ech te zęby nas wykończą bo to wszystko od zębów, dałam mu potem syropek i trochę mu się poprawiło to mogłam się umyć i zjeść a potem z Niuniem do łóżka i szybciutko przy cycu zansął.
Mimo tego, że moje drugie dziecko to chłopczyk, jest duży, ciężki to taki on delikatniusi i wrażliwy jest, bardziej niż siostra jak była w jego wieku. No ale każde dziecko jest inne, to synuś mamusi i dlatego delikatny jak mamusia
rolleyes.gif

Nocka z pięcioma pobudkami.
Powiem Wam dziewczyny, ze moje dzieci z reguły usypiają między 19.30 a 20.30, często już przed 20 śpią i ja zaraz padam po nich taka wykończona całym dniem jestem.
A AA moja córka od wczoraj mnie męczy, że on chce leżakować w przedszkolu, że mam jej przynieść pościel do przedszkola. Ale nie m takiej opcji, bo leżakowanie jest zaraz po obiedzie zaczyna się jakoś tak po 12.30 i trwa chyba do 14.30 a Amelkę odbiera moja siostra po szkole i nie ma jednej godziny o której ją zabiera tylko jak skończy lekcje więc raz jest to po 13 a nie raz i około 16 lub po 14 na różnie.
Zresztą jakby nawet leżakowała i zasneła na tym leżakowaniu to potem w domu wieczorem nie wiadomo do której by buszowała a tak to z reguły godzina 20 i oboje mi już śpią z małym.
Zresztą rozmawiałam z panią, że Mela nudzi o leżakowania to pani stwierdziła, że nie, że Amelka to leżakować nie będzie, że weszła by do sali do spania i byłby płacz bo ona jest za ruchliwa i ciężko jej w miejscu usiedzieć i ona wie, że to by nie przeszło z Amelką, he he.

Ostatnia edycja:
witam,
Widze ze temat mleka. Moj pije NAN obecnie juz 3, pil bebiko i bebilon ale po nich mial takie biegunki ze co ranek musialam go kapac i prac. Hipp dzialal tak samo tylko po NANie jest ok.
Ktoras pisala o mleku GERBERA z tego co wiem to "odpowiednik" NANu maja tak samo duzo zelaza przez co niektore dzieci maja zatwardzenia.
Dorota moj ma 12 zebow, teraz 3 wychodza i jest masakara zadne leki nie pomagaja, maly jesc nie moze tylko piszczy. Gdy go karmie daje mu takie kawaleczki zeby nie musial duzo gryzc bo inaczej placze i nie je. W nocy pobudki co godz w tym jedna na conajmniej godz i placz.

papitka tak czytam czytam i dopiero sie dopatrzylam ze ty z sochaczewa to kolo mnie ;p ;p ;ptez mialam rozmowe w gti ale zrezygnowałam.

Jejku tak ładnie na dworku a ja do pracy brrr.... Moja mycha z tatusiem i dziadkami pojechali do mojej siostry,a ja na chwilke wsiadlam i zaraz musze wyjezdzac...

reklama
Do góry