reklama
Papitka Jak Natalka miała tydzień to też nie siadałam ( na boom pisałam leżąc z notebookiem ) ... W sumie to od wczoraj mogę usiąść dopiero , choć jeszcze tak niepewnie . Na piersi jest , ale nie wiem czy dam rade Mała ma duży odruch ssania , i jadła by non stop bo płacz ( nie chce smoczka ) i zjada rączki ; ))) Z Cyców mi tak leci , że nie wyrabiam , często muszę małej z butli dawać bo nie nadąża .
Wczoraj Natalka mi spała od 15 , i ledwo ją obudziłam o 19 na kąpanie ... i w nocy po raz pierwszy dała popalić troszkę . Od 1 do prawie 4 mi nie spała , prężyła się , płakała , masaż nic nie pomagał nawet . ale podołałam .
Miłego dnia !!!
Wczoraj Natalka mi spała od 15 , i ledwo ją obudziłam o 19 na kąpanie ... i w nocy po raz pierwszy dała popalić troszkę . Od 1 do prawie 4 mi nie spała , prężyła się , płakała , masaż nic nie pomagał nawet . ale podołałam .
Miłego dnia !!!
hejka;-)
Renata co to za piechol bo ładnie wyglada ja też szczeniaka szukam z tym że takiego jak ja chcę M nie...
Milena ładnie sobie radzisz ja bym jak zombiak była po takiej nocce a ty jeszcze na MM zajrzałas
Papitka słodziak z małego!!:-)
Kurde w week mieliśmy już jechać do nas do domu powozic meble i niektore rzeczy, przy czym najwazniejsze posprzatac i co? dzwoni do mnie żona brata M i mówi ze zpraszają nas na chrzciny w niedz o 12... cały week nam się rozsypał:-( no ale przeciez jej nie powiem ze nie... mowie M ze kacha dzwonila a on do mnie: a po co? a z kad miala nr? co chciala?? jak mu powiedzialam to sie wkurzyl bo mieszkaja 2 klatki dalej i az do mnie musieli zadzwonic a M na miejscu i nic nie wie...
Renata co to za piechol bo ładnie wyglada ja też szczeniaka szukam z tym że takiego jak ja chcę M nie...
Milena ładnie sobie radzisz ja bym jak zombiak była po takiej nocce a ty jeszcze na MM zajrzałas
Papitka słodziak z małego!!:-)
Kurde w week mieliśmy już jechać do nas do domu powozic meble i niektore rzeczy, przy czym najwazniejsze posprzatac i co? dzwoni do mnie żona brata M i mówi ze zpraszają nas na chrzciny w niedz o 12... cały week nam się rozsypał:-( no ale przeciez jej nie powiem ze nie... mowie M ze kacha dzwonila a on do mnie: a po co? a z kad miala nr? co chciala?? jak mu powiedzialam to sie wkurzyl bo mieszkaja 2 klatki dalej i az do mnie musieli zadzwonic a M na miejscu i nic nie wie...
hejka;-)
...
Matka to zwykły kundel, dla mnie tak do pól łydki siega, moze ciut wyzej, a ojciec? albo labrador czarny albo amstaf prązkowan.
Ł chcial dla Kamila ( brata ) tego amstafa zabrac hahaha kiedyś mielismy prązkowanego i Ł rozpacza ze nadal by chcial.
Zostało im 5 suczek. w tym jedna po tatusiu prązkowana no sliczna.. ale suczka. jakby podrosla to bym psi pier...nik miala na podworku.
Ale Fikoł musi mu wystarczyć
ale mi nogi w zad wchodzą. ale ciesze sie jak dziecie. za 10 zł dla Filipa nowy plecak z Ben10 kupilam na ciuchach mlody oszaleje jak go zobaczy
a ja znowu chorą jestem ;/ znowu zoładek. sciska mi w kiszkach, przegania, mdli.. niewiem czy to z nerwów bo niedziele corz blizej, czy znowu jakiś wirus. w nocy kilkanascie razy wstawalam bo mnie na wymioty rwało. Ale poplulam i nic ;/ oj nienawidze sie tak czuc.
Hej;-)
Wczoraj mielismy bardzo udany dzionek T mial wolna niedziele, pogoda byla wiec nad jeziorko wyskoczylismy, jakie cudne miejsce, czulam sie jak w PL bo przewaznie Polacy tam byli Jedynie to prawie 70 km w jedna strone no ale warto bylo, bo tutaj nigdzie nie ma takich kapielisk. spieklam sie troszke, chociaz sie nie opalalam, jak zwykle dekolt i ramiona, a T plecy czerwone jak rak... A mnie tak od tego slonca juz glowa wczoraj bolala a nie chcialam brac tabletki.. Rano troche tez bolala ale zasnelam i przeszlo, na szczescie
Mdlosci mi chyba powoli mijaja hehe, i jem normalnie
Dzis juz pogoda nam sie popsula, wiec niedlugo jesien witamy
Dzis na obiadzio robie barszczyk czerwony bo ost ogladalam Kuchenne rewolucje i p. Gessler robila i takiego smaka mi zrobila hhehe
Papitka fajny maluszek, juz taki kawaler Jak sobie radzisz? Twoja mama siedzi z maluchem jak w szkole jestes??
Milena oo to nocne przeboje malutka robi, hehe;-) Bedzie dobrze
Renata fajny piesio, nowy czlonek rodziny Tez bym chciala psiaka ale tutaj nie mozemy miec, zaznaczone w kontrakcie mamy. Noo syn jesli jest wielbicielem Ben10 to napewno oszaleje
Milego dzionka;-)
Wczoraj mielismy bardzo udany dzionek T mial wolna niedziele, pogoda byla wiec nad jeziorko wyskoczylismy, jakie cudne miejsce, czulam sie jak w PL bo przewaznie Polacy tam byli Jedynie to prawie 70 km w jedna strone no ale warto bylo, bo tutaj nigdzie nie ma takich kapielisk. spieklam sie troszke, chociaz sie nie opalalam, jak zwykle dekolt i ramiona, a T plecy czerwone jak rak... A mnie tak od tego slonca juz glowa wczoraj bolala a nie chcialam brac tabletki.. Rano troche tez bolala ale zasnelam i przeszlo, na szczescie
Mdlosci mi chyba powoli mijaja hehe, i jem normalnie
Dzis juz pogoda nam sie popsula, wiec niedlugo jesien witamy
Dzis na obiadzio robie barszczyk czerwony bo ost ogladalam Kuchenne rewolucje i p. Gessler robila i takiego smaka mi zrobila hhehe
Papitka fajny maluszek, juz taki kawaler Jak sobie radzisz? Twoja mama siedzi z maluchem jak w szkole jestes??
Milena oo to nocne przeboje malutka robi, hehe;-) Bedzie dobrze
Renata fajny piesio, nowy czlonek rodziny Tez bym chciala psiaka ale tutaj nie mozemy miec, zaznaczone w kontrakcie mamy. Noo syn jesli jest wielbicielem Ben10 to napewno oszaleje
Milego dzionka;-)
Magda F ma fiola na punktcie Ben10 i spidermana. jakby mogł to by wszystko z tymi postaciami cjcal miec. Ostatnio tez Hot Whilsy ( czy jak sie t tam pisze ) uwielbia. Cale wakacje gadał ze musi miec plecak z Ben10. Ale zadnych fajnych i w rozsądnej senie nie bylo. A dziś jakby na mnie czekał.
załoze sie ze jutro w nowym pojdzie. trzeba sie kolegom pochwalić
załoze sie ze jutro w nowym pojdzie. trzeba sie kolegom pochwalić
Hej dziewczyny widzę że tu się nieźle znacie
Jestem tu nowa, mam 21,5 lat, rocznego synka Ignasia i obecnie jestem w 5 tygodniu ciąży. Urodzę na początku maja. Nie wiem za bardzo co robić, jak powiedzieć rodzicom. W głębi serca chciałam małą różnicę wieku miedzy dziećmi,ale rodzina jak rodzina mówi że praca, że studia. W ciąży z Ignasiem przerwałam studia i wzięłam po I roku dziekankę. Teraz będę musiała przerwać na trochę dłużej...Chyba powiem rodzicom jak będzie coś widać .. Boję się. A może tak jak w rozmowach w toku rodzina dowie się już po porodzie?
Z jednej strony cieszę się że będą się razem bawiły a z drugiej jestem przerażona reakcją i obowiązkami..
Jestem tu nowa, mam 21,5 lat, rocznego synka Ignasia i obecnie jestem w 5 tygodniu ciąży. Urodzę na początku maja. Nie wiem za bardzo co robić, jak powiedzieć rodzicom. W głębi serca chciałam małą różnicę wieku miedzy dziećmi,ale rodzina jak rodzina mówi że praca, że studia. W ciąży z Ignasiem przerwałam studia i wzięłam po I roku dziekankę. Teraz będę musiała przerwać na trochę dłużej...Chyba powiem rodzicom jak będzie coś widać .. Boję się. A może tak jak w rozmowach w toku rodzina dowie się już po porodzie?
Z jednej strony cieszę się że będą się razem bawiły a z drugiej jestem przerażona reakcją i obowiązkami..
Kurde no!!!! Ja własnie od polowy ciąży amstafa szukam gdzies niedaleko i za rozsadną cene... mam 7letnią sukę mixa pregowaną i nigdy szczeniaków nie miała żadnemu psu się nie dała moj czysty asciorMatka to zwykły kundel, dla mnie tak do pól łydki siega, moze ciut wyzej, a ojciec? albo labrador czarny albo amstaf prązkowan.
Ł chcial dla Kamila ( brata ) tego amstafa zabrac hahaha kiedyś mielismy prązkowanego i Ł rozpacza ze nadal by chcial.
Zostało im 5 suczek. w tym jedna po tatusiu prązkowana no sliczna.. ale suczka. jakby podrosla to bym psi pier...nik miala na podworku.
Ale Fikoł musi mu wystarczyć
ale mi nogi w zad wchodzą. ale ciesze sie jak dziecie.
[*].... kurde no chce asta i już zaden inny pies nie da rady tej rasie i tyle i kto jak to ty chyba wiesz ze z agresja maja niewiele wspolnego jak sa dobrze prowadzone;-)
Znalazlam ogloszenie i zdwonie, koles ma rudzielce. Mam nadzieje ze się uda bo w miocie tez tylko jeden piechol a suczy nie chce bo sterylka tez troche kosztuje;/
Ewusia Witaj;-)
reklama
Ewusia12 jesteśmy w tym samym wieku, a synuś mój ma 19 msc i ja już chcę mieć drugie dziecko! właśnie ze względu na tą niewielką różnicę wieku, na to, że łatwiej będzie mi pracować nad ich kontaktem ze sobą, no i przez samą siebie. Ja co prawda nie przerwałam szkoły, wciąż się uczę z tym, że zaocznie, a Ty? Ale skoro już siedzę w pampersach to jeszcze drugie 1.5 roku, czemu nie? Czuję sama po sobie i moim lenistwie, że z bólem wracałabym do tego po latach, więc mam nadzieję, że namówię męża i nie długo zaczniemy starania
Problem rodziców... no to tylko mnie zastanawia czy jesteś w związku z ojcem dziecka, ślub i te sprawy? Jeśli tak to wg mnie takie dobre rady z ich strony, bo wiadomo, że chcą dla Ciebie jak najlepiej a szkoła i praca to Twoja przyszłość, ale jeśli sama będziesz się cieszyła z drugiego bejbisia i oni będą - tak sądzę Bo zakładam, że Ignasia kochają całym sercem, więc dlaczego mieliby się nie ucieszyć, że będzie miał kompana do zabawy Ale swoje wysłuchasz, to normalne
Problem rodziców... no to tylko mnie zastanawia czy jesteś w związku z ojcem dziecka, ślub i te sprawy? Jeśli tak to wg mnie takie dobre rady z ich strony, bo wiadomo, że chcą dla Ciebie jak najlepiej a szkoła i praca to Twoja przyszłość, ale jeśli sama będziesz się cieszyła z drugiego bejbisia i oni będą - tak sądzę Bo zakładam, że Ignasia kochają całym sercem, więc dlaczego mieliby się nie ucieszyć, że będzie miał kompana do zabawy Ale swoje wysłuchasz, to normalne