reklama
Faktycznie nie za ciekawie miałaś . Niektóre już takie wredne babska są Ale dzięki że mi miło życzyszMilenaaa ja Ci życzę trafienia na porodówke w odpowiednim momencie, bo ja trafilam o 23 i przyjela mnie bardzo niemiła położna, która jeszcze dała mi zastrzyk rozkurczowy żebym przypadkiem na jej zmianie nie zaczęła rodzić. Posadziła mnie na twardym krzesłe podpiętą do ktg i tak siedzialam do 7 rano, aż do zmiany personelu A k*** sama położyła się na leżance i spała cholera jedna! A ja kolejnego dnia po nieprzespanej nocy urodzilam synia o 12.55 ; P Także nie życzę Ci takiego przyjęcia na porodówke ;p
P. poszedł do kolegi , mieli przyjść na 19 i ich nie ma . A czekam bo mają kupić pizze po drodze
kasiek w Garwolinie. Ale na szczecie nastepnego dnia byla super ekipa, śmialysmy sie tak i wgl na tej porodowce Chociaz byla jedna wredna stara babka co spisywala dane do ksiazeczki i jak podalam jej swoj wiek to uslyszalam nie ciekawy komentarz
hej babeczki
Mirabelka wspolczuje kolezance. szkoda chlopaka. I jej
W Bielsku Mam ciotke i z tamtych okolic pochodzi moja mam. tzn .. miedzy Siemiatyczami a Bielskiem
Malenstwo ja w 9 miesiącu mialamw brzuchu ok 120 cm , najpierw toczył sie moj brzuchal, potem dopiero ja Ł sie smiał ze jak jeszczer wiecej utyje to mi drzwi takie jak w supermarketach bedą potrzebne hahahahahhhahahahaha
I fajnie ze wyjazd sie udał
Szalom no " mile " powitanie mialas na porodówce. Mnie potraktowali nawet ok. Gorzej jak rodzilam i przyszedł ordynatpor z synkiem./ głosno o nich było w gazetach , tv. Jak moja mama rodzila Blizniaków to juz cyrki odstawiali. Ja 7 lat pozniej i ich doczekalam. Jeden z nich na brzuch mi sie kladł. Bo stwierdzil ze tak wlasnie sie pomaga rodzić. dostał z piesci w zebro i zestaw epitetów pod swoim adresem hehe..
jak rodzilam Oskara to kultura pelna. Jedna polozna to tak nade mną skakala ze zdziwiona bylam. ze w polandzie tak sie pacjentów traktuje. bez dodatkowej oplaty
Milena ja tez sie przylanczam do wyganiających cie Moglabys juz urodzić malutką
Chlopcy chlapią sie w wannie, Ł poszedł do moich rodziców, brata mojego chyba na pogotowie bedzie wiozł, a ja nudze sie ;/ narobilam dziś kilka branzoletek na srode i sobote, co raz czytam po jednej str. ksiązki i jakos tak mi sie nic nie chce ;/
Mirabelka wspolczuje kolezance. szkoda chlopaka. I jej
W Bielsku Mam ciotke i z tamtych okolic pochodzi moja mam. tzn .. miedzy Siemiatyczami a Bielskiem
Malenstwo ja w 9 miesiącu mialamw brzuchu ok 120 cm , najpierw toczył sie moj brzuchal, potem dopiero ja Ł sie smiał ze jak jeszczer wiecej utyje to mi drzwi takie jak w supermarketach bedą potrzebne hahahahahhhahahahaha
I fajnie ze wyjazd sie udał
Szalom no " mile " powitanie mialas na porodówce. Mnie potraktowali nawet ok. Gorzej jak rodzilam i przyszedł ordynatpor z synkiem./ głosno o nich było w gazetach , tv. Jak moja mama rodzila Blizniaków to juz cyrki odstawiali. Ja 7 lat pozniej i ich doczekalam. Jeden z nich na brzuch mi sie kladł. Bo stwierdzil ze tak wlasnie sie pomaga rodzić. dostał z piesci w zebro i zestaw epitetów pod swoim adresem hehe..
jak rodzilam Oskara to kultura pelna. Jedna polozna to tak nade mną skakala ze zdziwiona bylam. ze w polandzie tak sie pacjentów traktuje. bez dodatkowej oplaty
Milena ja tez sie przylanczam do wyganiających cie Moglabys juz urodzić malutką
Chlopcy chlapią sie w wannie, Ł poszedł do moich rodziców, brata mojego chyba na pogotowie bedzie wiozł, a ja nudze sie ;/ narobilam dziś kilka branzoletek na srode i sobote, co raz czytam po jednej str. ksiązki i jakos tak mi sie nic nie chce ;/
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Honey, I'm home
Wróciłam dziewczyny Co prawda dzisiaj mam dyżur z chrzestniakiem, ale już mam neta Cały weekend umierałam z bólu brzucha i mdłości, więc nie było szans na zrobienie skanu USG ani zdjęcia brzucha, ale zrobię i wyślę - jak obiecałam
Dużo pisałyście, więc biorę się za czytanie.
Szalom - dlatego ja bez mojego Sz. do szpitala nie jadę, bo on tam wszystkich do pionu poustawia, a ja będę za bardzo przerażona
Wróciłam dziewczyny Co prawda dzisiaj mam dyżur z chrzestniakiem, ale już mam neta Cały weekend umierałam z bólu brzucha i mdłości, więc nie było szans na zrobienie skanu USG ani zdjęcia brzucha, ale zrobię i wyślę - jak obiecałam
Dużo pisałyście, więc biorę się za czytanie.
Szalom - dlatego ja bez mojego Sz. do szpitala nie jadę, bo on tam wszystkich do pionu poustawia, a ja będę za bardzo przerażona
reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Szalom ja rodziłam z bardzo fajną nawet mnie poganiała żebym już kończyła bo zaraz zmianę kończy a potem taka wredota przyszła stara rutyniara że szok... A z tą byłam na Ty bo mówiła że miała córkę Kasię w tym samym wieku
Milena moja siostra cioteczna urodziła 19 chłopczyka rok temu
Renata a co bratu?/
Natalia współczuję bólów brzucha a na zdjęcie czekamy
Ale padnięta jestem... A Domka nie bardzo skora do spania..
Milena moja siostra cioteczna urodziła 19 chłopczyka rok temu
Renata a co bratu?/
Natalia współczuję bólów brzucha a na zdjęcie czekamy
Ale padnięta jestem... A Domka nie bardzo skora do spania..