reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milenaaa ja Ci życzę trafienia na porodówke w odpowiednim momencie, bo ja trafilam o 23 i przyjela mnie bardzo niemiła położna, która jeszcze dała mi zastrzyk rozkurczowy żebym przypadkiem na jej zmianie nie zaczęła rodzić. Posadziła mnie na twardym krzesłe podpiętą do ktg i tak siedzialam do 7 rano, aż do zmiany personelu ;) A k*** sama położyła się na leżance i spała cholera jedna! A ja kolejnego dnia po nieprzespanej nocy urodzilam synia o 12.55 ; P Także nie życzę Ci takiego przyjęcia na porodówke ;p
Faktycznie nie za ciekawie miałaś . :szok: Niektóre już takie wredne babska są :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale dzięki że mi miło życzysz :tak:

P. poszedł do kolegi , mieli przyjść na 19 i ich nie ma . A czekam bo mają kupić pizze po drodze :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

kasiek w Garwolinie. Ale na szczecie nastepnego dnia byla super ekipa, śmialysmy sie tak i wgl na tej porodowce ;) Chociaz byla jedna wredna stara babka co spisywala dane do ksiazeczki i jak podalam jej swoj wiek to uslyszalam nie ciekawy komentarz :angry:

hej babeczki :)

Mirabelka wspolczuje kolezance. szkoda chlopaka. I jej :(

W Bielsku Mam ciotke :) i z tamtych okolic pochodzi moja mam. tzn .. miedzy Siemiatyczami a Bielskiem :)

Malenstwo ja w 9 miesiącu mialamw brzuchu ok 120 cm :), najpierw toczył sie moj brzuchal, potem dopiero ja :) Ł sie smiał ze jak jeszczer wiecej utyje to mi drzwi takie jak w supermarketach bedą potrzebne :D hahahahahhhahahahaha
I fajnie ze wyjazd sie udał :)

Szalom no " mile " powitanie mialas na porodówce. Mnie potraktowali nawet ok. Gorzej jak rodzilam i przyszedł ordynatpor z synkiem./ głosno o nich było w gazetach , tv. Jak moja mama rodzila Blizniaków to juz cyrki odstawiali. Ja 7 lat pozniej i ich doczekalam. Jeden z nich na brzuch mi sie kladł. Bo stwierdzil ze tak wlasnie sie pomaga rodzić. dostał z piesci w zebro i zestaw epitetów pod swoim adresem ;) hehe..
jak rodzilam Oskara to kultura pelna. Jedna polozna to tak nade mną skakala ze zdziwiona bylam. ze w polandzie tak sie pacjentów traktuje. bez dodatkowej oplaty ;)

Milena ja tez sie przylanczam do wyganiających cie :) :) Moglabys juz urodzić malutką :)

Chlopcy chlapią sie w wannie, Ł poszedł do moich rodziców, brata mojego chyba na pogotowie bedzie wiozł, a ja nudze sie ;/ narobilam dziś kilka branzoletek na srode i sobote, co raz czytam po jednej str. ksiązki i jakos tak mi sie nic nie chce ;/

Honey, I'm home:D

Wróciłam dziewczyny:) Co prawda dzisiaj mam dyżur z chrzestniakiem, ale już mam neta :) Cały weekend umierałam z bólu brzucha i mdłości, więc nie było szans na zrobienie skanu USG ani zdjęcia brzucha, ale zrobię i wyślę - jak obiecałam:)

Dużo pisałyście, więc biorę się za czytanie.

Szalom - dlatego ja bez mojego Sz. do szpitala nie jadę, bo on tam wszystkich do pionu poustawia, a ja będę za bardzo przerażona:)

W koncu maly spi;-)
Szalom ja rodzilam majac 22, 5 mies a za mila polozna nie byla cos tam gadala z taka mloda:-Dnie ma co sie takimi przejmowac i jeszcze straszyla ze bedzie gorzej a ja myslalam ze gorzej nie moze byc:-D

młody już po kolacji, ja zaliczylam 2 dzień ćwiczeń A6W a jak brzuch po tym boli i idziemy spać ;) głowa mnie boli kolejny dzień... migrena ;/

dobranoc ;)

reklama
Szalom ja rodziłam z bardzo fajną nawet mnie poganiała żebym już kończyła bo zaraz zmianę kończy a potem taka wredota przyszła stara rutyniara że szok... A z tą byłam na Ty bo mówiła że miała córkę Kasię w tym samym wieku:)

Milena moja siostra cioteczna urodziła 19 chłopczyka rok temu:)

Renata
a co bratu?/

Natalia współczuję bólów brzucha a na zdjęcie czekamy:)

Ale padnięta jestem... A Domka nie bardzo skora do spania..

Do góry