reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaaa19 moi tez zmajstrowali mnie troche pozno i oni maja inny tok myslenia juz w tym wieku ;p I tez mam starszego brata ;) Za to moja tesciowa to zlota kobieta, nie mogla sie juz doczekac wkoncu swojego 1 wnuka tym bardziej ze ma 3 "starych" synow a moj najstarszy akurat gorąca 30tka ;p

My jestesmy w tym samym wieku, obydwoje na tym samym roku studiów ale zawsze można zmienić na zaoczne. Mama chyba już trochę ochłonęła bo zaczęła się wypytywać o różne rzeczy. Dzięki dziewczyny! :)

Vi oj to kochane wyrozumiałe dziewczynki:)

Renata Twoi to też kaskaderzy:)

Liza wracaj szybko :)

Ewi zdrówka dla Mareczka biedaczek...

Femme oj gapa...

Sali
współczucia dla koleżanki!!! Dobrze że dzieciaczek cały i zdrowy.

Magda
a nie możesz prywatnie pójść??

Mirabelka
szok biedna dziewczyna.. To co on zasnął czy jak że na czołówkę poszedł??

Aaaa w identycznym wieku zaszłam w ciążę bo w styczniu zaszłam a w czerwcu miałam 21 urodziny... Domiska urodziła się 4 października więc w sam raz na rozpoczęcie 3 roku studiów . 1,5 roku do inżyniera i zrobiłam go dziennie bez żadnej przerwy chłopak też miał jeszcze pół roku do obrony i jakoś daliśmy radę więc i Ty dasz tylko trzeba chcieć...

Oj sprzątanie... Będę myła podłogi odkurzacz od siostry C musiałam wziąć bo mój nie chce ze mną współpracować...

Mirabelka o matko to straszne.. ostatnio tez slyszalam o takim chlopaku co slub mial miec 1 wrzesnia i zginal.. tragedia..
Kasiek usg prywatnie kosztuje az 100 f.. to duzo jak dla mnie, bo w to miejsce mam duzo innych rzeczy;)
Aaa19 wszystko dobrze sie ulozy:)

Ja juz mam posprzatane i sobie siedze na dworku z lapkiem i odpoczywam.. Cos czuje ze bedzie ciezko ze mna w dalszych etapach ciazy heheh:-D

P.S.
Nasi wspollokatorzy pojechali wczoraj na tydzien do Polandu.. Jaka slodka cisza w domku.. Mmm tego mi trzeba bylo:-D:tak:
Biore sie zaraz za obiada:tak: Bede robic zeberka w rekawie, mniammm:-D

Czesc dziewczyny. Ja dopiero wstalam... zepsul mi sie laptop :( uzywam laptopa M...(kumpel V) bo go teraz nie ma....bede musiala zajzec na gwarancje i wyslac laptopa...grrr:wściekła/y:

Poklucilam sie troche z V o te moje badania.... po czym stwierdzil ze mam racje i wiem najlepiej co dla mnie dobre a co nie... 15-16tego mam owulke.. a nie bedzie mnie z V bo do ordzicow jade :no: eh... jade w srode to moze cos zmajstrujemy przed wyjazdem...ale nie licze ze sie uda

Pam z takim nastawieniem to napewno sie nie uda;) I nie ma tez sie zbytnio co przejmowac tylko robic to dla przyjemnosci a nie po to zeby cos osiagnac i sie zmuszac:tak::-) Wiara czyni cuda;) A ja trzymam kciuki:):):)

Pam z takim nastawieniem to napewno sie nie uda;) I nie ma tez sie zbytnio co przejmowac tylko robic to dla przyjemnosci a nie po to zeby cos osiagnac i sie zmuszac:tak::-) Wiara czyni cuda;) A ja trzymam kciuki:):):)

ja sie przejmuje tylko tymi badaniami... do niczego sie nie zmuszam :) chociasz z moim to czasem ciezko... on wiecznie gotowy do akcjii..normlanie czasem sie zastanawiam czy mu jakis ziolek na uspokojenie do kawy nie sypac bo niedlugo nie bede mogla chodzic... ale z drugej strony im wiecej tym lepiej, on szczesliwy ja tez i moze sie szybciej uda :)

reklama
Fuuu ! okropne te roladki schabowe :no::sorry: nie polecam nikomu normalnie mi się cofają :sorry:

PAM - nie wiem czy dobrą decyzję podjęłaś :sorry: ale to Twoja decyzja ja na pewno bym się nie decydowała w Twojej sytuacji na dziecko poczekała bym na poprawienie sytuacji zdrowotnej...

MIRABELKA - straszne ...

Do góry