reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaaa19 moi tez zmajstrowali mnie troche pozno i oni maja inny tok myslenia juz w tym wieku ;p I tez mam starszego brata ;) Za to moja tesciowa to zlota kobieta, nie mogla sie juz doczekac wkoncu swojego 1 wnuka tym bardziej ze ma 3 "starych" synow a moj najstarszy akurat gorąca 30tka ;p

My jestesmy w tym samym wieku, obydwoje na tym samym roku studiów ale zawsze można zmienić na zaoczne. Mama chyba już trochę ochłonęła bo zaczęła się wypytywać o różne rzeczy. Dzięki dziewczyny! :)

Vi oj to kochane wyrozumiałe dziewczynki:)

Renata Twoi to też kaskaderzy:)

Liza wracaj szybko :)

Ewi zdrówka dla Mareczka biedaczek...

Femme oj gapa...

Sali
współczucia dla koleżanki!!! Dobrze że dzieciaczek cały i zdrowy.

Magda
a nie możesz prywatnie pójść??

Mirabelka
szok biedna dziewczyna.. To co on zasnął czy jak że na czołówkę poszedł??

Aaaa w identycznym wieku zaszłam w ciążę bo w styczniu zaszłam a w czerwcu miałam 21 urodziny... Domiska urodziła się 4 października więc w sam raz na rozpoczęcie 3 roku studiów . 1,5 roku do inżyniera i zrobiłam go dziennie bez żadnej przerwy chłopak też miał jeszcze pół roku do obrony i jakoś daliśmy radę więc i Ty dasz tylko trzeba chcieć...

Oj sprzątanie... Będę myła podłogi odkurzacz od siostry C musiałam wziąć bo mój nie chce ze mną współpracować...

Mirabelka o matko to straszne.. ostatnio tez slyszalam o takim chlopaku co slub mial miec 1 wrzesnia i zginal.. tragedia..
Kasiek usg prywatnie kosztuje az 100 f.. to duzo jak dla mnie, bo w to miejsce mam duzo innych rzeczy;)
Aaa19 wszystko dobrze sie ulozy:)

Ja juz mam posprzatane i sobie siedze na dworku z lapkiem i odpoczywam.. Cos czuje ze bedzie ciezko ze mna w dalszych etapach ciazy heheh:-D

P.S.
Nasi wspollokatorzy pojechali wczoraj na tydzien do Polandu.. Jaka slodka cisza w domku.. Mmm tego mi trzeba bylo:-D:tak:
Biore sie zaraz za obiada:tak: Bede robic zeberka w rekawie, mniammm:-D

Czesc dziewczyny. Ja dopiero wstalam... zepsul mi sie laptop :( uzywam laptopa M...(kumpel V) bo go teraz nie ma....bede musiala zajzec na gwarancje i wyslac laptopa...grrr:wściekła/y:

Poklucilam sie troche z V o te moje badania.... po czym stwierdzil ze mam racje i wiem najlepiej co dla mnie dobre a co nie... 15-16tego mam owulke.. a nie bedzie mnie z V bo do ordzicow jade :no: eh... jade w srode to moze cos zmajstrujemy przed wyjazdem...ale nie licze ze sie uda

Pam z takim nastawieniem to napewno sie nie uda;) I nie ma tez sie zbytnio co przejmowac tylko robic to dla przyjemnosci a nie po to zeby cos osiagnac i sie zmuszac:tak::-) Wiara czyni cuda;) A ja trzymam kciuki:):):)

Pam z takim nastawieniem to napewno sie nie uda;) I nie ma tez sie zbytnio co przejmowac tylko robic to dla przyjemnosci a nie po to zeby cos osiagnac i sie zmuszac:tak::-) Wiara czyni cuda;) A ja trzymam kciuki:):):)

ja sie przejmuje tylko tymi badaniami... do niczego sie nie zmuszam :) chociasz z moim to czasem ciezko... on wiecznie gotowy do akcjii..normlanie czasem sie zastanawiam czy mu jakis ziolek na uspokojenie do kawy nie sypac bo niedlugo nie bede mogla chodzic... ale z drugej strony im wiecej tym lepiej, on szczesliwy ja tez i moze sie szybciej uda :)

reklama
Fuuu ! okropne te roladki schabowe :no::sorry: nie polecam nikomu normalnie mi się cofają :sorry:

PAM - nie wiem czy dobrą decyzję podjęłaś :sorry: ale to Twoja decyzja ja na pewno bym się nie decydowała w Twojej sytuacji na dziecko poczekała bym na poprawienie sytuacji zdrowotnej...

MIRABELKA - straszne ...

Do góry