reklama
deizzi to możemy sobie ręke podać u nas też jest tak że jeden duży taki sam jak nasz pokój ma szwagier który praktycznie mieszka w Kielcach bo tam studiuje ale nie można nic tam zrobić bo jak przyjeżdża tylko na jakiś czas to przespalby się gdziekolwiek, ale na razie tak zostanie bo mi tak lepiej bo jeszcze studiuję to nie muszę nigdzie dzieci wozić tylko teściowa jest na miejscu i dzieci przypilnuje a ze swoimi rodzicami nie rozmawiam już kilka lat i nic mi nie pomagają i nawet nie chcę ich pomocy
kasiek mój pracuje w prywatnej firmie i szef ma mechaników i jak coś się zepsuje to P tylko zgłasza problem i wszystko jest zrobione
milena możliwe że się mamy na fb ale ostatnio tyle zaproszeń odbierałam i wysyłałam że nie pamiętam - bo mam sklerozę
kasiek mój pracuje w prywatnej firmie i szef ma mechaników i jak coś się zepsuje to P tylko zgłasza problem i wszystko jest zrobione
milena możliwe że się mamy na fb ale ostatnio tyle zaproszeń odbierałam i wysyłałam że nie pamiętam - bo mam sklerozę
Mam podobnie )) Wpisz Milena i powinnam Ci w znajomych wyskoczyćmilena możliwe że się mamy na fb ale ostatnio tyle zaproszeń odbierałam i wysyłałam że nie pamiętam - bo mam sklerozę
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
Deizzi - jakie zawody? Ja ostatni raz byłam na Hubertusie, niestety teraz nie mogę jeździć na moim Osiołku (tak mój Sz. nazwał moją klaczkę) i pewnie jeszcze z rok nie będę mogla jeździć;(
My mieszkamy teoretycznie sami, ale tata Sz. bardzo często nas odwiedza i zostaje (ma swoj pokoj, wiec w sumie mi to nie przeszkadza).
Aneta F - gratuluje nowych członkow akwarium
My mieszkamy teoretycznie sami, ale tata Sz. bardzo często nas odwiedza i zostaje (ma swoj pokoj, wiec w sumie mi to nie przeszkadza).
Aneta F - gratuluje nowych członkow akwarium
Ale produkcja ja nie daje rady nadrabiać normalnie. Mały śpi ide obiad zaraz robić a mi się nie chce strasznie.
Milena cb wypedzają a mnie uspokajały bo jak trafiłam tu na forum w maju to tak marudziłam ze chce juz że szok i szybko zleciało.
Malenstwo mówisz ze sie nudziłaś a zachodzik słoneczka oglądałaś wreszcie?
AAA19 Ja urodziłam mając 18 i 5 miechów i jakoś idzie a malutki ma już 2 miesiące.
Szalom- Ja tez jakoś ok 23 trafiłam na porodówke ale położna była nawet b miła i jakoś dziwne nie zaspana szybko działała i uspokajała że to tylko skurcze tak bolą że zaraz minie i będzie maluszek obok w dodatku trafiłam na zmiane mojej gin i też mi pomagała we wszystkim nawet mi powiedziała żebym przy skurczach sobie pokrzyczała to mi będzie lepiej.
Femme chyba ty robiłaś te roladki. Ja robie je dosyć często i wszystkim smakują.
Chyba coś miałam jeszcze pisać ale nie pamiętam. No trudno z tym taż sie da żyć ale trzeba sie nachodzić hahaha.
Milena cb wypedzają a mnie uspokajały bo jak trafiłam tu na forum w maju to tak marudziłam ze chce juz że szok i szybko zleciało.
AAA19 Ja urodziłam mając 18 i 5 miechów i jakoś idzie a malutki ma już 2 miesiące.
Szalom- Ja tez jakoś ok 23 trafiłam na porodówke ale położna była nawet b miła i jakoś dziwne nie zaspana szybko działała i uspokajała że to tylko skurcze tak bolą że zaraz minie i będzie maluszek obok w dodatku trafiłam na zmiane mojej gin i też mi pomagała we wszystkim nawet mi powiedziała żebym przy skurczach sobie pokrzyczała to mi będzie lepiej.
Femme chyba ty robiłaś te roladki. Ja robie je dosyć często i wszystkim smakują.
Chyba coś miałam jeszcze pisać ale nie pamiętam. No trudno z tym taż sie da żyć ale trzeba sie nachodzić hahaha.
pinky sky
Fanka BB :)
AnetkaF no oni mają firmę Ja uważam że kierowca powinien umieć naprawić samochód bo jednak w trasie wszystko może się zdarzyć... A jeszcze jak my jeździmy w transporcie międzynarodowym to już w ogóle...
Papitaka jak synuś??
No niestety my nie jedziemy do Krakowa...
Papitaka jak synuś??
No niestety my nie jedziemy do Krakowa...
eve19
Mama Wiki i Simona
hej wam jestem i ja w końcu
u nas oki biore leki i się głodze 60min :/
Kasiek dość nieprzyjemna sprawa może to przerwać ciąże a zresztą wkleje ci cały opis tego ,żeby bzdur nie napisać
Grupa B[edytuj]Streptococcus agalactiae (paciorkowiec bezmleczności[SUP][4][/SUP]) powoduje zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych u noworodków oraz starszych dzieci, czasami z bakteriemią. Potrafią skolonizować drogi rodne kobiety, podnosząc ryzyko przedwczesnego rozerwania błon płodowych.
prosze to jest to ;/
nie wiem co jeszcze komu miałam napisać ale ktoś o Wiki pytał
pamięć mnie zawodzi teraz to anioł a nie dziecko nawet nie naciąga mnie wczoraj wyjeła sobie pieniądze ze skarbonki i kupiła bluze pepy bo bardzo ją chciała i dumna jak nigdy w niej chodzi bo ma pepe zresztą wszystko co kupuje ma pepe
wózek jednak kupujemy już w środe mothercare my3 taki tani i przeciesz lepszego mi nie trzeba wiki też nowego nie miała
EWI dobrze ,że Marcinkowi się poprawiło
A u nas ospa panuje ale Wiki nic nie pobiera chociaż ją wystawiam to ani rusz ją kurczaki :/
Witam nowe mamusie
Marta92 wczoraj miałam napisać już ci ale zołz wstał i nici z internetu
cież się brzuszkiem ja też nie wiedziałam jak zareagują ludzie ale ja się ciesze i M też i to jest najważniejsze
u nas oki biore leki i się głodze 60min :/
Kasiek dość nieprzyjemna sprawa może to przerwać ciąże a zresztą wkleje ci cały opis tego ,żeby bzdur nie napisać
Grupa B[edytuj]Streptococcus agalactiae (paciorkowiec bezmleczności[SUP][4][/SUP]) powoduje zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych u noworodków oraz starszych dzieci, czasami z bakteriemią. Potrafią skolonizować drogi rodne kobiety, podnosząc ryzyko przedwczesnego rozerwania błon płodowych.
prosze to jest to ;/
nie wiem co jeszcze komu miałam napisać ale ktoś o Wiki pytał
pamięć mnie zawodzi teraz to anioł a nie dziecko nawet nie naciąga mnie wczoraj wyjeła sobie pieniądze ze skarbonki i kupiła bluze pepy bo bardzo ją chciała i dumna jak nigdy w niej chodzi bo ma pepe zresztą wszystko co kupuje ma pepe
wózek jednak kupujemy już w środe mothercare my3 taki tani i przeciesz lepszego mi nie trzeba wiki też nowego nie miała
EWI dobrze ,że Marcinkowi się poprawiło
A u nas ospa panuje ale Wiki nic nie pobiera chociaż ją wystawiam to ani rusz ją kurczaki :/
Witam nowe mamusie
Marta92 wczoraj miałam napisać już ci ale zołz wstał i nici z internetu
cież się brzuszkiem ja też nie wiedziałam jak zareagują ludzie ale ja się ciesze i M też i to jest najważniejsze
reklama
M
malenstwo20
Gość
właśnie nie. nie udało się. :-(
może innym razem się uda.