reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dezzi witam i ja:)
Famme no prawda prawda śliczny awatarek:)
Dorotar
, szalom oj tak przez stres mocno sie chudnie moja ciotka w ciązy a ze stresu o wujka schudla juz 3kg w ciagu tego miesiaca
co do wagi to ja waze 45-46 kg przy wzroscie 156 i przytuć nie dam rady a chciałabym troszke:) jak byłam w maturalnej klasie to wazyłam 43:szok:
dorotar trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze &&&

reklama
Hej dziewczyny jestem padnięta obiad zrobiony carrbonara bierwszy raz robiłam ale dobre musiałam trochę po swojemu doprawić bo M by nie zjadł :D
Przyszły mi powiadomienia z szpitala :/ co to są beta hemo coś pierwotniaki gruupy B nosz czytam i nie wiem ale wiem ,że mam te bezkręgowce i jestem zła musze jeść tablety :(
ogólnie czuje się super wieczorami zaliczam 3razy łazienke a później zasypiam o 21 jak dziecko :D
Pam współczuje dla tego ja nie chce mieć lokatorów ,żadnych nawet z rodziny ee nie koszmar samemu to samemu :D
Kasiek teraz troche lipa bo M w sumie na dwa etaty w domu i w pracy szkoda mi go ale stara się ,żebym odpoczywała wczoraj płakał jak się dowiedział ,że mam te pierwotniaki i przeczytał w internecie do czego mogą prowadzić .sama nie wiem co robić :/
Wiki zgrzeczniała sama chodzi spać sama za rączke po mieście dziś na zakupach w wózku grzecznie cud miód malina sama je śniadania nie musze jej karmić w końcu wszystko robi już sama nawet potrafi przeprosić jak nabroii np wczoraj złapała mojego kwiatka M warknął ona nic ja wstałam kwiatek cały wiki przytula mnmie

Dziękuje za miłe powitanie :)
Synek - Antoni :)
Tak były już duże wątpliwości... Ale tak to jest że jak nie planujesz to hops i już jest a jak chcesz to się nie da i już...

DEIZZI - no niekiedy tak bywa koleżanka miała podobnie tyle że oni starali się tylko 3 miesiące chyba i później stwierdzili że to chyba jednak nie jest najodpowiedniejszy moment (mąż chciał pracy innej szukać) i co ? i chwilkę później w ciąży była :-D :-) a zdradź nam jeszcze swoje imię :-)

KASIEK - aaa ja myślałam że pognał gdzieś nie służbowo sobie już :-p
W ogóle to pomysł mam taki szefowo ... że można by było zrobić temat gdzie dziewczyny które by chciały wpisywały by swoje FB ? bo tu jakiś czas temu posypały się linki ale jak ja mam teraz szukać to mi się odechciewa tyle tu drukujemy przecież a może fajnie by było mieć jedno miejsce gdzie mogłybyśmy się odnajdywać ? :-)

EVE - ciężko się czyta Twoje posty czemu nie podkreślasz jakoś nie wyróżniasz do kogo piszesz albo jakieś przerwy chociaż ? :-p z telefonu piszesz ?... no jaką masz mądrą córeczkę :-) gratuluje postępów :-)

A mi przyszły 4 nowe filmy :-D z tego 3 które chciałam obejrzeć więc rewelka :-p :-D

Witam sie z nowa mama :)

A ja mam dola... bylam dzis u lekarza zbieral sobie historie medyczna odemnie i krew bral na hormony i cos tam jeszcze i wymazy z pochwy i wogole bolalo jak cholera =/
tyle pytan mi zadawal ze sie gubilam ale odrazu mi powiedzial ze z taka historia jaka ja mam moge miec problemy z kolejna ciaza... powiedzial ze mam sie nie martwic bo mi pomoga i napewno bedzie okej ale musze miesc swiadomosc ze beda problemy...

ide spac...

Witam sie z nowa mama :)

A ja mam dola... bylam dzis u lekarza zbieral sobie historie medyczna odemnie i krew bral na hormony i cos tam jeszcze i wymazy z pochwy i wogole bolalo jak cholera =/
tyle pytan mi zadawal ze sie gubilam ale odrazu mi powiedzial ze z taka historia jaka ja mam moge miec problemy z kolejna ciaza... powiedzial ze mam sie nie martwic bo mi pomoga i napewno bedzie okej ale musze miesc swiadomosc ze beda problemy...

ide spac...

Ojej a co jest nie tak?

reklama
Hej.

Deizzi witam cie i ja :)

W B-stoku bylam z chlopcami. radoche mieli nieziemską. szczegolnie Oskar bo pociągi widzial :)

Co do wagi, ja obecnie waze 53-54 kg. mam cale 163 cm wzrostu.poł roku temu 12 kg wiecej. w ciązy z Oskarem wazylam 90 kg :) jak Filut mial 2 latka wychudlam do 45 kg. tragicznie wyglądalam, ale to przez prace było. Za duzo ruchu, za malo czasu zeby coś zjesc.
Mirabelka meza mojego bratowa wazy ok 40 kg. 3 cm nizsza ode mnie. wygląda jakby jej nie bylo. takie to niezdrowo chude jest. a ile ona je. Ja bym miala na caly dzien zarcia z tego co ona na raz wciągnie.

wlosy pomalowane :) Oniemialam jak zobaczylam dziś moją mame. sie nie zmawialysmy na malowanie a wpadla dziś do mnie z podobnym odcieniem wlosów do moich :) ta cala czerwona porzeczka to bardziej w brąz niz w czerwien :) ale i tak pieknie mi w nich :)
Zobacz załącznik 489982

Ostatnia edycja:
Do góry