reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Hej wam ;-)
Wczoraj spędziłam dzień na zdjęciach :-D 9h :szok: :-p najpierw 2,5h z Niną później sama już zostałam :-p no i na koniec K po mnie przyjechał to go jeszcze na kilka zdjęć wcisnęłam ze mną :-D:-D ogólnie jestem zadowolona jak nie wiem :-p super fotograf mi się trafił ;-)

SZALOM - wow 18kg zrzuciłaś :szok: nieźle jak to zrobiłaś ? :-p

MILENAAA - Haha ja to mam świra na punkcie zdjęć więc jak jechałam na porodówkę Kubie powiedziałam że go zabije jak mi nie zrobi dobrego zdjęcia z porodu więc pykał ile mógł żeby przeżyć :-p no i później ja się dorwałam do aparatu jak Kuba pierwszy raz małą trzymał i też trochę narobiłam :-p :-p ... ja leciałam na DADA przetestowałam chyba wszystkie i te były zdecydowanie najlepsze :-)

SALI - "...dlatego schudłabym ale zal mi cycków
laugh.gif
" hahaha :-D:-D dobre :-p

.ANETA. - masz już wodę ? :-p :-D

PAM - wow to niezłą akcję mieliście :no: ,...no na niewiniątko to ty mi nie wyglądasz :-D:-p Faceci już tak mają że chcą zadbać o finanse przede wszystkim ;-) ale to kobieta musi wiedzieć czy dacie radę czy nie :-p skoro nie zabezpieczacie się i on nie ma nic przeciwko to niech tak zostanie chyba że konkretnie Ci powie że chce się zabezpieczać że nie jesteście gotowi to wtedy rozmowa i tyle

AURELKA - to jak masz tyle tych placków to podrzuć parę ja bym chętnie zjadła :-D :-p

reklama
AnetaF aleś zabiegana:)

Dorotar to trzymam kciuki&&&

Ewi zdrówka dla Mareczka:)

Aurelka ojoj to ile wyście tych placków narobili:p

Milena
będziesz jeszcze USG robić/?

Femme super zdjęcie w avatarze:)

C wrócił o 2 nad ranem z pracy a od rana już go nie ma;/ Domiśka przysneła a ja mam chwilę czasu:)

MILENAAA - Haha ja to mam świra na punkcie zdjęć więc jak jechałam na porodówkę Kubie powiedziałam że go zabije jak mi nie zrobi dobrego zdjęcia z porodu więc pykał ile mógł żeby przeżyć :-p no i później ja się dorwałam do aparatu jak Kuba pierwszy raz małą trzymał i też trochę narobiłam :-p :-p ... ja leciałam na DADA przetestowałam chyba wszystkie i te były zdecydowanie najlepsze :-)
Szalona jesteś . ;) Masz pamiątki . Jak P dzielnie będzie stał przy porodzie , każe mu zrobić choć kilka :)

Milena
będziesz jeszcze USG robić/?
Oj nie wiem czy mnie wyśle na USG , choć na pewno jeszcze jedno przed porodem powinni mi zrobić .

A ja za 20 min idę na busa , i jadę do teściów :tak::tak: P tam pewnie przyjdzie od razu po pracy . Miłego dnia . Zajrzę wieczorkiem dziewczynki ...

PAM - wow to niezłą akcję mieliście :no: ,...no na niewiniątko to ty mi nie wyglądasz :-D:-p Faceci już tak mają że chcą zadbać o finanse przede wszystkim ;-) ale to kobieta musi wiedzieć czy dacie radę czy nie :-p skoro nie zabezpieczacie się i on nie ma nic przeciwko to niech tak zostanie chyba że konkretnie Ci powie że chce się zabezpieczać że nie jesteście gotowi to wtedy rozmowa i tyle

Wiem wiem... poki co jest dobrze :)

femme fatal ja tak chudne od stresu ;( teraz schudlam kolejne 2kg czyli juz 20kg w sumie i ważę 49kg. Szczerze to mi się to nie podoba, bo chcialam przytyc a nie spadac na wadze.... :no:

Cześć czy dla mnie też znajdzie się tu troszkę miejsca?
Mam obecnie skończone w czerwcu 21 lat. I synka 3 latka tak jak w suwaczku i po 1,5 roku starań udało nam się drugie maleństwo. :) Mąż za to nadrabia za mnie wiekiem :) ma 30 lat i jest kochany, opiekuńczy po prostu mój ideał :)

KASIEK - ups już zmieniłam na inny :-p :-D Twój C to taki ruchliwy chyba co ? :-p

MILENAAA - musi być dzielny :-p :-) mój to przysypiał :dry: kładł głowę na moim łóżku i odlatywał skubany nudził się :-D:-D:-p

SZALOM - :no: masakra to faktycznie malutko ważysz przy jakim wzroście ? ja Ci powiem że ja też ważyłam 50kg mam 169 to chciałam przytyć i ni cholery nie mogłam ... później jak ruszyło to teraz 55-56 ważę i za to schudnąć nie mogę :-p

DEIZZI - a pewno zapraszamy :-) no to szybko mamusią zostałaś ;-) gratuluje ciąży ! długo się staraliście pewnie już wątpiłaś momentami :sorry:

A ja już w pracy jestem więc proszę bardzo teraz możecie pisać do woli ! :-D :-p :-)

Witaj DEIZZI, mój K też w tym roku 30 lat skończył, ja skończę 25 w grudniu.

SZALOM oj przez stres można bardzo schudnąć, moja mama wiele razy to przerabiała i ja od rana mam stresa wielkiego któy może trwać ze 3 tygodnie i już przez pół dnia schudłam kilogram.

reklama
Dezzi witaj jak synuś ma na imię??

Femme oooooo moje ulubione!!! Mega to zdjęcie:) A Czarek to widzisz musi tak trochę biegać.

Ostatnia edycja:
Do góry