reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ojej a co jest nie tak?

ja juz wczesniej mowilam ale masz prawo nie wiedziec :)

4 lata temu w 7miesiacu ciazy stracilam coreczke i mam zrosty na macicy. za tydzien ide na USG i beda patrzec ile i jak duze... Do tego mam rozchulany cykl i potrafie miec okres 3 razy w miesacu... ale to nie jest problem da sie unormowac....

Renata bardzo ladne wloski :) ja tez mam cos na czerwono :p wstawie fotke pozniej

reklama
Hej.

Deizzi witam cie i ja :)

W B-stoku bylam z chlopcami. radoche mieli nieziemską. szczegolnie Oskar bo pociągi widzial :)

Co do wagi, ja obecnie waze 53-54 kg. mam cale 163 cm wzrostu.poł roku temu 12 kg wiecej. w ciązy z Oskarem wazylam 90 kg :) jak Filut mial 2 latka wychudlam do 45 kg. tragicznie wyglądalam, ale to przez prace było. Za duzo ruchu, za malo czasu zeby coś zjesc.
Mirabelka meza mojego bratowa wazy ok 40 kg. 3 cm nizsza ode mnie. wygląda jakby jej nie bylo. takie to niezdrowo chude jest. a ile ona je. Ja bym miala na caly dzien zarcia z tego co ona na raz wciągnie.

wlosy pomalowane :) Oniemialam jak zobaczylam dziś moją mame. sie nie zmawialysmy na malowanie a wpadla dziś do mnie z podobnym odcieniem wlosów do moich :) ta cala czerwona porzeczka to bardziej w brąz niz w czerwien :) ale i tak pieknie mi w nich :)
Zobacz załącznik 489972

Ja waże 56 ale mam 172. Moja najmniejsza waga to 51 kg jak synka karmiłam i wyglądałam strasznie. Nie mogę do dzisiaj patrzeć na zdjęcia z tamtego okresu. Teraz czuję się w sam raz :)

ja juz wczesniej mowilam ale masz prawo nie wiedziec :)

4 lata temu w 7miesiacu ciazy stracilam coreczke i mam zrosty na macicy. za tydzien ide na USG i beda patrzec ile i jak duze... Do tego mam rozchulany cykl i potrafie miec okres 3 razy w miesacu... ale to nie jest problem da sie unormowac....

Renata bardzo ladne wloski :) ja tez mam cos na czerwono :p wstawie fotke pozniej

To rzeczywiście ciężko... I staracie się teraz o dziecko tak? I na pewno (czego oczywiście nie życzę) będzie problem z zagnieżdżeniem i dotrzymaniem ciąży a raczej macicy w całości... Ciężko... Ale dobrze że trafiłaś na dobrego lekarza który mówi że będzie dobrze a jednocześnie jest szczery i przygotowuje na problemy. Trzymaj się cieplutko i powodzenia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja waże 56 ale mam 172. Moja najmniejsza waga to 51 kg jak synka karmiłam i wyglądałam strasznie. Nie mogę do dzisiaj patrzeć na zdjęcia z tamtego okresu. Teraz czuję się w sam raz :)

ja przed pierwsza ciaza wazylam 52kg przy wzroscie 178.... w ciazy przytylam do 80kg... po ciazy przytylam jeszcze 20 na tabletkach depresyjnych i nie ukrywajac obzeraniu sie i zajadaniu smutkow.... i teraz trudno zzucic eh... 555506_271090003000152_104444083_n.jpg a tutaj prosze moj kolorek :)

Deizzi wiem bedzie kiepsko..ale damy rade... nawet jakby mieli mnie wsadzic do szpitala na 9 miesiacy pod kabelki to i tak to zrobie.... zobaczymy co lekarz powie bo mozna je leczyc... jesli jest duzo i duze to najpier bede leczyc... zeby dad fasolce jak najwieksze szanse

W ogóle to pomysł mam taki szefowo ... że można by było zrobić temat gdzie dziewczyny które by chciały wpisywały by swoje FB ? bo tu jakiś czas temu posypały się linki ale jak ja mam teraz szukać to mi się odechciewa tyle tu drukujemy przecież a może fajnie by było mieć jedno miejsce gdzie mogłybyśmy się odnajdywać ? :biggrin2:

Femme nie no właśnie służbowo ostatnio nie ma czasu na kolegów:p
No to może więcej dziewczyn się by wypowiedziało na powyższy pomysł Femme

Eve ojejku a co z tym się wiąże?? Super że Wikucha grzeczniejsza:)

Pam na pewno będzie dobrze:) Ojejku ale Ty wysoka jesteś:)

Renata Guzik widać:p

Pam pod slonce i w normalną pogode mam taki odcien jak ty :) a ze teraz leje, niebo zachmurzone aparat w fonie niezadobry do robienia fociszy w domu to i wyszedł jakis ciemny. Jak sie aura poprawi to sie na podworku obfoce :)

Ladnie ci w tym kolorku.

a co do zzucania wgi. moja przyjaciolka 8 lat chodzila gruba. prezy 155 cm wzrostu wazyla 80 kg. rok temu sie zawziela i schudla juz do 52 kg. przed ciązą wazyla 42 kg.
ja przez nią zaczelam sie odchdzac. zeby jej smutno samej dietującej nie było. i pozazdroscilam jej ze ona niejsze ciuchy od moich bedzie nosić hahahaha

a i cycki stracilam. ratują mnie push up-y. bez stanika to zeby nie pepek nikt by sie nie kapnął czy to plecy czy klata :D hahahahahahahahahahahahahaha

Kasiek wyedytowalam :) teraz widać :)

Ostatnia edycja:
femme to niezła sesja zdjęciowa, skoro aż 9 godzin :-p a avatarze świetne zdjęcie, bardzo mi się podoba :tak::tak:
Mam wodę mam :-D już wczoraj miałam.
Jakie to filmy??

Deizzi hej. Pewnie, że się znajdzie miejsce, zapraszamy ;-) A gdzie dokładniej mieszkasz w Wielkopolsce?

eve fajnie, że Wiki zrobiła się taka grzeczna :tak:

pam mam nadzieję, że jednak będzie ok i uda się zajść w ciążę jak będziecie chcieli.

Renata fajny kolorek, ładnie Ci :tak:

Pomysł z wątkiem FB jest ok, ale ja tam raczej nie podam swojego adresu, wolałabym na PW, bo nie chciałabym, żeby każdy kto tu zajdzie mógł sobie zajrzeć na mojego FB.

Ostatnia edycja:
Dzieki baby :) co do wątku fb.. podobnie mysle jak Aneta :) Wam moge podac, ale nie chcialabym zeby kazdy kto tu zajrzy mogł mnie obejrzec :)

femme to niezła sesja zdjęciowa, skoro aż 9 godzin :-p a avatarze świetne zdjęcie, bardzo mi się podoba :tak::tak:
Mam wodę mam :-D już wczoraj miałam.
Jakie to filmy??

Deizzi hej. Pewnie, że się znajdzie miejsce, zapraszamy ;-) A gdzie dokładniej mieszkasz w Wielkopolsce?

eve fajnie, że Wiki zrobiła się taka grzeczna :tak:

pam mam nadzieję, że jednak będzie ok i uda się zajść w ciążę jak będziecie chcieli.

Renata fajny kolorek, ładnie Ci :tak:

Pomysł z wątkiem FB jest ok, ale ja tam raczej nie podam swojego adresu, wolałabym na PW, bo nie chciałabym, żeby każdy kto tu zajdzie mógł sobie zajrzeć na mojego FB.

Okolice Jarocina

reklama
właśnie wróciłam ze sklepu i nadrabiania ciąg dalszy

kasiek do sklepu na szczęście idę już tylko w poniedziałek i do południa, a mówią że wakacje to odpoczynek :no:

mloda_mama
śliczne zdjęcia

Nuuśka witam, ja nie mogę zobaczyć zdjęć kotków a córa piękna. Przykra sprawa z biologicznym ojcem Oli, ja mialam przejścia ze swoim :wściekła/y: ale to też długa historia i widze że mamy taki sam suwaczek ja mam dla Amelki

femme fatale Twoja córcia to aniołek nie diablica

znowu trochę nadrobiłam teraz idę robić spaghetti bo mężulo głodny z trasy wraca

Do góry