reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dezzi witam i ja:)
Famme no prawda prawda śliczny awatarek:)
Dorotar
, szalom oj tak przez stres mocno sie chudnie moja ciotka w ciązy a ze stresu o wujka schudla juz 3kg w ciagu tego miesiaca
co do wagi to ja waze 45-46 kg przy wzroscie 156 i przytuć nie dam rady a chciałabym troszke:) jak byłam w maturalnej klasie to wazyłam 43:szok:
dorotar trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze &&&

reklama
Hej dziewczyny jestem padnięta obiad zrobiony carrbonara bierwszy raz robiłam ale dobre musiałam trochę po swojemu doprawić bo M by nie zjadł :D
Przyszły mi powiadomienia z szpitala :/ co to są beta hemo coś pierwotniaki gruupy B nosz czytam i nie wiem ale wiem ,że mam te bezkręgowce i jestem zła musze jeść tablety :(
ogólnie czuje się super wieczorami zaliczam 3razy łazienke a później zasypiam o 21 jak dziecko :D
Pam współczuje dla tego ja nie chce mieć lokatorów ,żadnych nawet z rodziny ee nie koszmar samemu to samemu :D
Kasiek teraz troche lipa bo M w sumie na dwa etaty w domu i w pracy szkoda mi go ale stara się ,żebym odpoczywała wczoraj płakał jak się dowiedział ,że mam te pierwotniaki i przeczytał w internecie do czego mogą prowadzić .sama nie wiem co robić :/
Wiki zgrzeczniała sama chodzi spać sama za rączke po mieście dziś na zakupach w wózku grzecznie cud miód malina sama je śniadania nie musze jej karmić w końcu wszystko robi już sama nawet potrafi przeprosić jak nabroii np wczoraj złapała mojego kwiatka M warknął ona nic ja wstałam kwiatek cały wiki przytula mnmie

Dziękuje za miłe powitanie :)
Synek - Antoni :)
Tak były już duże wątpliwości... Ale tak to jest że jak nie planujesz to hops i już jest a jak chcesz to się nie da i już...

DEIZZI - no niekiedy tak bywa koleżanka miała podobnie tyle że oni starali się tylko 3 miesiące chyba i później stwierdzili że to chyba jednak nie jest najodpowiedniejszy moment (mąż chciał pracy innej szukać) i co ? i chwilkę później w ciąży była :-D :-) a zdradź nam jeszcze swoje imię :-)

KASIEK - aaa ja myślałam że pognał gdzieś nie służbowo sobie już :-p
W ogóle to pomysł mam taki szefowo ... że można by było zrobić temat gdzie dziewczyny które by chciały wpisywały by swoje FB ? bo tu jakiś czas temu posypały się linki ale jak ja mam teraz szukać to mi się odechciewa tyle tu drukujemy przecież a może fajnie by było mieć jedno miejsce gdzie mogłybyśmy się odnajdywać ? :-)

EVE - ciężko się czyta Twoje posty czemu nie podkreślasz jakoś nie wyróżniasz do kogo piszesz albo jakieś przerwy chociaż ? :-p z telefonu piszesz ?... no jaką masz mądrą córeczkę :-) gratuluje postępów :-)

A mi przyszły 4 nowe filmy :-D z tego 3 które chciałam obejrzeć więc rewelka :-p :-D

Witam sie z nowa mama :)

A ja mam dola... bylam dzis u lekarza zbieral sobie historie medyczna odemnie i krew bral na hormony i cos tam jeszcze i wymazy z pochwy i wogole bolalo jak cholera =/
tyle pytan mi zadawal ze sie gubilam ale odrazu mi powiedzial ze z taka historia jaka ja mam moge miec problemy z kolejna ciaza... powiedzial ze mam sie nie martwic bo mi pomoga i napewno bedzie okej ale musze miesc swiadomosc ze beda problemy...

ide spac...

Witam sie z nowa mama :)

A ja mam dola... bylam dzis u lekarza zbieral sobie historie medyczna odemnie i krew bral na hormony i cos tam jeszcze i wymazy z pochwy i wogole bolalo jak cholera =/
tyle pytan mi zadawal ze sie gubilam ale odrazu mi powiedzial ze z taka historia jaka ja mam moge miec problemy z kolejna ciaza... powiedzial ze mam sie nie martwic bo mi pomoga i napewno bedzie okej ale musze miesc swiadomosc ze beda problemy...

ide spac...

Ojej a co jest nie tak?

reklama
Hej.

Deizzi witam cie i ja :)

W B-stoku bylam z chlopcami. radoche mieli nieziemską. szczegolnie Oskar bo pociągi widzial :)

Co do wagi, ja obecnie waze 53-54 kg. mam cale 163 cm wzrostu.poł roku temu 12 kg wiecej. w ciązy z Oskarem wazylam 90 kg :) jak Filut mial 2 latka wychudlam do 45 kg. tragicznie wyglądalam, ale to przez prace było. Za duzo ruchu, za malo czasu zeby coś zjesc.
Mirabelka meza mojego bratowa wazy ok 40 kg. 3 cm nizsza ode mnie. wygląda jakby jej nie bylo. takie to niezdrowo chude jest. a ile ona je. Ja bym miala na caly dzien zarcia z tego co ona na raz wciągnie.

wlosy pomalowane :) Oniemialam jak zobaczylam dziś moją mame. sie nie zmawialysmy na malowanie a wpadla dziś do mnie z podobnym odcieniem wlosów do moich :) ta cala czerwona porzeczka to bardziej w brąz niz w czerwien :) ale i tak pieknie mi w nich :)
Zobacz załącznik 489982

Ostatnia edycja:
Do góry