reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka była rok temu ale to miała 1,5 roku więc jeszcze tak za bardzo wszystkiego nie ogarniała ale podobało jej się w tym roku chciałabym pojechać z moimi rodzicami ale na razie nie mogę się u nich pokazać:p:p Dopiero po 25:p

Czarnuszka
gratulacje ząbka;)

reklama
czarnuszka gratuluję ząbka :-)

EWI oby Mareczkowi było dobrze w przedszkolu i żeby nie płakał :tak:

sali jak dla mnie to jakaś interaktywna zabawka byłaby fajna. Zresztą przypomnij sobie co Kaja na roczek dostała to może jakiś pomysł wykorzystasz.

kasiek a dlaczego nie możesz się teraz u rodziców pokazać? :-p

No, pierożki zrobione. Jeszcze tylko ugotować, ale to tak przed 14, żeby były gotowe jak P. z pracy wróci. :tak:

O jeny dopiero dzisiaj do was dotarłam :) Po wizycie wszystko ok, szyjka długa zamknięta, ale lepiej żebym odpoczywała. Amelia juz sie nie moze doczekac braciszka, a jak wyzywa jak przylozy glowke do brzucha i ja grzes kopnie, hehe. Siostra na calego. W piatek jedziemy do Chorzowa do wesolego miasteczka, z dziadzia, to dziadzia polata za wnusia, a mama sobie poodpoczywa. Kurcze 25 sierpnia mam weselicho, a nie wiem jeszcze jakie buty sobie kupic, sukienke niby mam, ale zastanawiam sie jeszcze czy zaloze ta czy inna.

Kobietki mam takie pytanko, poniewaz zwolnienie w zusie mam od 14 lipca, i nie wiem czy czekac na te pieniazki teraz do 10 sierpnia, czy dopiero we wrzesniu ? jak myslicie??

Siedze wlasnie w pracy i zastanawiam sie czy przezyje dzisiejszy dzien. Milion lekarzy a ja sama w rejestracji :no:

kasiek to bedziemy razem kombinowac prezent bo ja pojecia nie mam, co tej istocie kupic zeby byla wystarczajaco usatysfakcjonowana.

Dzis bylismy w sadzie u tej kuratorki. Yhh powiem Wam, ze pytania niektore takie, ze nie wiem czy sie smiac czy plakac.
Pytanie nr 1 . - kiedy zamierzaja Państwo powiedziec Pani dziecku, ze to nie Pan jest jej biologicznym ojcem ?
Pytanie nr 2. do lukasza - Jak sie Pan czul wchodzac w taki zwiazek ? bo za wiele robic Pan nie musial, dziecko juz zrobione, odchowane, fajnie chyba tak sobie przyjsc na gotowe prawda ?

Wiecej Wam pisac nie bede bo nie chce sie jeszcze bardziej wkurzac, babsko ma jeszcze jutro do Nas do domu przyjsc,zapewne jeszcze mi Ole bedzie przeswietlac, ale w dupie ja mam, jedno niewlasciwe pytanie a wyprosze ja za drzwi:eek: Na prawde, niektorzy ludzie powoduja ze zaczynam sie zastanawiac gdzie ja zyje.Czlowiek kocha, wychowuje dziecko jak swoje, spedza z Nia jak najwiecej czasu, a takie babsko sie zapyta kiedy mamy zamiar jej powiedziec,kto jest jest biologicznym ojcem...szok :crazy:

witam , nic nie napisze bo jestem zła :/
Vika w zeszłym tygodniu w przedszkolu zostawiła sweterek (mój ulubiony) i kurde zginął ! taki zarypisty i ciepły sweterek...
panie mówiły że szukały i nie ma.. kurde ciekawa jestem czy ktoś z rodziców nie gwiznął albo czy moze przypadkiem dały nie temu dziecku co trzeba :-(
masakra jestem zła.. wczoraj mieliśmy święto więc dzisiaj pytałam o swerterek i nie ma... nadal go nie ma.
az mi sie nie chce nic pisac :/

Ja musiałam rzucić nadrabianie bo obowiązki wzywały.
Ładne z was dziewczyny, już wymieniać nie będę bo która dodawała zdjęcia to wie.:tak:.

ja zaraz włączę dzieciakom mini mini i pójde się położyć coś mi brzuch się napina. a Mareczek jak zwykle tylko jak się zorientował ze mnie nie ma to zapłakał za mamą ale potem to już zajął się przedszkolnymi sprawami. nio nie wiem taki duży chłop a taka baba z niego.
Asainka Ja też jak zaszłam w ciążę to trochę nadprogramowych kg miałam. po porodzie jak się postarasz to zrzucisz i to co miałaś przed ciążą.:tak: ja tak miałam w drugiej ciąży. że po kilku miesiącach miałam mniej niż przed ciążą ale musiałam się w trakcie pilnować żeby za dużo nie przytyć. teraz z resztą też muszę się pilnować. no i na czas ciąży radzę ograniczyć słodycze do minimum.
Anula No to obyś znalazła jakąś lepsza pracę.
Pam Mój tak samo był chudzielec, potrafił ciasta i wszelkie inne słodycze wchłaniać kilogramami a na nim nie było widać, nie to co ja. a teraz już nabiera trochę.
a co do tego co przeszłaś. współczuję.
Renata to do dzieła.:tak::-D. a jaka to piosenka?
magda0109 gratuluję dwóch kreseczek. spokojnych 9-ciu miesięcy życzę.
Dorotar super zdjęcia, a Kacperek słodziak jak zwykle z resztą.
Femme udanego wypadu.
Kasiek Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.
Młodamamusia Dobrze ze wsio ok. nie wiem jak jest w Zusie ale w KRUSie pieniążki dostałam w niecały miesiąc po złożeniu wniosku.

Dzieńdoberek! ;D
Oj, ale ewy gnacie do przodu z tymi stronami, coby było, jakbym dopiero wieczorem tu zajrzała? :szok:

Magda - Gratuluje, wytrwałych 9 miesięcy życzę. :-)
Kasiek - Gratulacje z okazji rocznicy ślubu, teraz druga, a nim się nie obejrzysz, a będzie 20. ;p
Młodamamusia - Szczerze Ci powiem, że ja bardzo długo czekam na pieniążki z Zusu za zwolnienie. Za okres 20.06-12.07 dostałam pieniądze dopiero wczoraj, więc jak za sierpień dostane we wrześniu to będę szczęśliwa. ;p

Zbytnio pisać o sobie nie lubię jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało pytać. ;) pogoda dzisiaj fajna, bo ani nie jest za gorąco, ani za zimno. Byłam dzisiaj na zakupach, pochodziłam troszkę po sklepie i znów ból brzucha - codziennie to samo, nawet jak siedze i nic nie robie. Mi się wydaje, że coś się chyba z Panną Zuzanną dzieje, albo ja źle to wszystko znoszę, bo ginekolog twierdzi, że wszystko dobrzr.

Witam popoludniowo :-) dopiero wstałam cała noc nie spałam noga mi strasznie dokucza :wściekła/y:

rozspiałyscie sie ze ho ho :-D

Aurelka Witam sie pieknie :)

Magda jesli chodzi o jajniki to ja mam tak przed i podczas kazdej @...wsomie podczas ostatnich 4 jak odstawilam pastry do tego mam ogromne skrzepy krwi. GRATULUJE CIAZY !!!!!!

Dorotar - Witam sie pieknie :)

Liza
dziekuje za mile slowa i witam sie :)

Monisia fotki pierwsza klasa :)

Milenaa dziekuje za mile slowa

Femme Fatal jarmark zawsze mi sie podobal za dziecka, ale masz racje troche sie zmienil. Moj brat nadal uwielbia szczegolnie zabytkowe trawaje :) uwielbia je kiedys jak byl mlodszy to go bralam do tranwajow i jezdzilismy od kartuskiej az do zoo i spowrotem :)

Kasiek WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY :)

Czarnuszka Witam sie pieknie :)

Sali04 Witam :)

Mloda_Mamusia Witaj :)

ViKamcia co do sweterka to jak moj brat chodzil do przedszkola to ciagle ginela jego super kurtka... jedno dziecko mialo podobna wiec Mama naspiala Kscar na przodzie nie dalo sie nie zauwazyc. No i ktoregos dnia wsiakla. Okazalo sie ze opikunka tego dziecka wziela ja przez przypadek i potem ojciec dziecka wozil jak w samochodzie przez miesiac... po czym zauwazyl ze to chyba nie jego i oddal

EWI
dziekuje za mile slowa. A co do chlopa.... no nic nie poradze znowu wczoraj sobie maraton jedzenia zrobil.... on chyba nigdy nie utyje...23 lata... moze jak w ciaze zajde to zaczne ze mna reguralnie jesc bo on je jak ma czas... czyli w nocy...

Jejkus... mam nadzieje ze nikogo nie pominelam :) Okropny dzien dzisiaj duchota irlandzka i zaraz bedzie lac.... a ja w domu kisne bo z tym czyms na nodze nie da sie nigdzie wyjsc..... az wam fotke wstawie.... 208843_260464564062696_852643747_a.jpg

a jak ktoras odwazna bedzie chciala to moge wstawic fotke stopy zaraz po upadku.... bolalo ale sweet focia musi byc :rofl2:

reklama
AURELKA Ja mam tak samo jak ty. Jak chodzę za dużo lub za dlugo siedze tp zaczyna mnie troche bolec. A o sobie to wiesz? Jaka reakcja na ciążę przyszlego tatusia, rodziny, Twoja. Itp.

Ja juz leze, wlasbie spadl fajny deszczyk i slonko wyszło znów. Wczasowicze przeniesli przyjazd na jutro więc jeszcze mam spokój.

Do góry