reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej ja znowu z rana na chwilkę :-p :-)

Dzisiaj sobie z moją mamą jedziemy do Malborka jakiś park dinozaurów jest czy coś w tym stylu :-p wakacje pełną parą trzeba wykorzystać :-D miałam dzisiaj mieć szczepienie na 11 ale muszę przełożyć znowu :-p bo jak szczepili wszystkich w szkole (jak ma się 18) to ja w ciąży byłam no i miałam zaległe to pójdę w końcu :-D

Ale drukujecie masakra nawet nie próbuje nadrabiać wszystkiego ... w piątek będę w pracy to będę miała co czytać :-D

NUŚKA - hehe wiesz starałam się dokopać do Twojej ostatniej odpowiedzi ale nie udało mi się nie mam czasu :-D:-D :-) Fajna laska z Ciebie :yes: to 2 zdjęcie z uśmiechem wymiata :-)

A i jeszcze widziałąm że MAGDA zafasolkowałaś !!! Wielkie gratulację wiedziałam że się uda :-) :*

ANETKA - powiem Ci że najgorsza część zdecydowanie :-p ale Ninie się podobało więc najważniejsze ja się trochę nudziłam :-p :-p

KASIEK - Nina nawet nie wiedziała co to kino jest więc była w szoku :-D :-p

PAM - powiem Ci że kiedyś bardziej czułam klimat jarmarku jakoś tak było co innego na tych straganach :sorry: nie wiem jakoś takie mam mieszane odczucia może jak się było młodszym to to większe wrażenie robiło było więcej tych atrakcji jakby bo wczoraj pochodziłam może z godzinkę i w sumie nawet nie było nic specjalnie żeby kupić :-p :-p ale jestem i tak co roku :-p :-)

Dobra laski naprawdę sorry że nie odpowiem nawet połowie ale nie mam czasu bo mama po nas zaraz będzie :-p

Liza bo siostra C taką ma;/

Femme heheh może jak zajedziemy do Lublina i my pójdziemy:)

A my mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu:):) Ale minęło pogoda z rana była identyczna jak dzisiaj a potem upał i dziaj też się tak właśnie robi już słonko u mnie grzeje:)

Kasiek Wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy ślubu ;**

femme szybko się wybierasz na te szczepienie :-p:-p
My chyba też skoczymy do parku dinozaurów jak będziemy wracać z ZOO safari, bo podobno gdzieś niedaleko jest :tak:
Mnie to zazwyczaj kolejne części bajki nudzą, nie ma to jak pierwsza część. Zawsze najlepsza ;-):-)

Szukam jakieś fajne kolczyki dla Zuzki, żeby jej kupić ale na nic nie mogę się zdecydować :no:

Kasiek a Domka była już w ZOO? Zuzia właśnie nie i ciekawa jestem reakcji, tym bardziej, że zwierzątka koło samochodu będą mogły sobie biegać :-)
W tym problem, że póki co podobają mi się tylko te co Zuzia już ma :-D jak nic innego nie znajdę, to najwyżej kupię te, tyle że inny kolor.

kasiek wszystkiego naj naj z okazji drugiej rocznicy ślubu:)
magda gratulacje dwóch kreseczek i spokojnych kolejnych 9 miesiecy:)
aurelka witaj
dorotar no w kącu jesteś a ja się tak wczoraj wieczorkiem zastanawiałam co się z tobą dzieje, super wygladałaś na tym weselu amelka różwież a kacperek uroczy a jaki juz duuzy:)

u nas noc była spokojna bez burzy za to padało i dalej pada

Witam.
ja na 9 dzieciaki odstawiłam do przedszkola. ciekawe jak Mareczek się sprawuje bo dzisiaj od rana zły humor ma. nie odstępował mnie na krok i nawet ze mną nie chciał w przedszkolu zostać.

wczoraj skwar jak nic mieliśmy, ale nad ranem deszcz spadł i se ochłodziło tylko ze teraz chyba znów temperatura rośnie bop słonko wyszło i chmurki już znikają. dzisiaj znów na wczasy męża siostrzeniec i siostrzenica przyjeżdżają.
Aurelka wItaj. napisz coś więcej o sobie.
Aleksandra udanego pobytu na wsi.

Madzia Gratulacje !!

Kompletnie jakoś czasu dla siebie znaleźć nie mogę;/. Już prawie wychodzi pierwsza jedynka;)
Pies mi malucha obudził ja się chyba zabije, albo futro z psiaka zrobię.
I znowu muszę iść ; //

reklama
WOW!!!OSZALAŁY!!!CHYBA Z 15 STRON MIAŁAM DO NADROBIENIA HEHE!!

Witam wszystkie nowe mamusie...Widze ze jedna z was ma tez Tymka ,więc mamy juz 3 Tymków z tym ze ja mam Tymoteusza jako jedyna hihi;)

Madziu gratuluje dwóch kreseczek;))!!

Oj a u mnie dzien w dzien goscie dzisaj mała przerwa,choc mam do czwartku Tymka kolege z klasy,juz sie nie mógł doczekac bo strasznie sie tu nudzi.

Pogoda troszcze sie "skiepciła" 20 stopni co chwile chmury,zapowiadaja długi weekend upalny zreszta jak rok temu ,a im blizej weekendu tym nizszą temp. pokazywali ;/

Uciekam ogarnąc bo sajgon w chacie ....mam nadzieje ze teraz bede na bierzaca;P

Aaaa moze podsuniecie mi pomysł na prezent na roczek dla dziewczynki...czekam na pomysły;)

Do góry