reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejjjjjj:-D
O matkooo ale mialam lekturke niezla:-)
Serdecznie witam wszystkie piekne Mamcie w naszym coraz wiekszym gronku:-)
Wybaczcie ale nie odpisze Wam bo pogubilam sie troszku:)

Hmm okresu nadal brak:D:D:-D:-D:tak::tak: :-D jutro sie testuje i dam znac Wam:)
Bede mega szczesliwa, ale bez nakrecania sie tak jak w tamtym msc, procz piersi nic mi nie jest:) Ojj cos jajniki daja mi znac ze w ogole istnieja, bo tak to nigdy mnie nie bolaly..;/ czasem zakulo cos i po wszystkim a teraz ciagle je czuje. I mam takie dziwne pytanko, wiem ze tu jest nas duzo wiec moze ktoras tak miala. Otoz gdy sie zalatwiam to czuje jakby te jajniki mi wlasnie mialy wyskoczyc z brzucha. Aaa no i mam okrutne gazy..;/ dziwne to takie bo tak nie mialam nigdy..

reklama
Hhhhhhhhheeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj;-);-)
Jest i ONA---> DRUUGA KRESECZKA!!!!!!!!!!!! Nie az taka mocna ale JEESTTTT;D Ale sie ciesze:))))))))))))))):tak::tak::cool2::rofl2::tak::tak::-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

P.S.
Ooo Aurelka Ty z Nowej Soli;)) Mam tam ciotke i jakies 100 km do N. Soli;-)

Ostatnia edycja:
Hej porannie :) MAgda wielkie gratulacje :)

padało cala noc i nadal pada. niby fajnie bo ziemia juz taka sucha. juz widze radoche dzieci kiedy im powiem ze w deszcz do sklepu idziemy :)

Witam was, trochę mnie nie było ale czytam was ale próbuje sie uporać ze swoimi problemami.
Ale dużo nowych mamusiek, witam wszystkie piękni.

MAGDA przeogromne gratulacje, oby ciąża rozwijała sie prawidłowo i ciesz się swoim stanem.,Cieszę się razem z Tobą.

A tu moje fotki ze ślubu znajomej z córcią
_MG_4853.jpg_MG_4857.JPGDSC01984.JPGTu jeszcze w domku
DSC00829.JPGI mój Kacpereczek, w niedzielę skończył 8 miesięcy ale ten czas leci.

Ostatnia edycja:
Nuśka mojej koleżance kiedyś zwiało kota z 4 pietra:p Wrócił po 2 tygodniach:) A swoją drogą co sąsiadkę obchodzą koty hahah Razem będziemy kupować bo ja na 4 października:)

Kamcia
nooooo codziennie coś prawie każde słowo powtórzy:) Nawet cholera po wujku:p No Tobie to dziewczynki razem się zabawią a mnie ciągnie:p

Pam masakra jaki to przyjaciel.... Współczuję Ci tego co przeżyłaś.

Aurelka witaj:)

Magda GRATULACJE byłam prawie pewna że będziesz w ciąży:) Spokojnych 9 miesięcy!!!!!!!

Dorotar co się stało??

Hej porannie ale w nocy była burza aż się do męża przytuliłam tak zacinało od naszej strony że przez okna zaczeło przeciekać;/
A dzisiaj chłodno.

Pam witaj, współczuję straty córeczki... :( jaka fryzura :) :-D
Monisia witaj również :-D śliczy synek i ty super wyglądasz :tak:
Nuśka ja teraz nie potrzebuje zabezpieczeni hehe :p ale tak to od wrzesnia do kwietnia brałam regiwidon- przytyłam ale @ mi sie uregulowała i mam zawsze 19ego w kazdym mies :tak: a to co przytyłam w sumie juz mi spadło ;-) choć jeszcze troszke bym chciala by i spadło... ;-)
asinka85 witaj miło :-) Gratki fasolki i synka :-) nie jestes jedyną starszą mamusią tutaj są jeszcze starsze :tak: i pięknie wyglądasz
natalia88 ślicznie wyglądasz :tak: również gratki fosolki :-D
kasiek ja miala 3x normalna pępowine w ciążach. a skad takie pytanie?
aurelka witaj

Chyba nic nie pomieszałam :-D ale wysyp nowych mam :tak:
Tyle nadrukowałyscie ze dziwię sie ze nadrobiłam... :happy:
Nie pisac tyle z moja trójka nieosoiągalne jest nadrobienie tylu stron... dzis padalo wiec w domku siedzimy :p nadrobilam niewiele ale nadrobiłam... :-)

reklama
Ale drukujecie ze z samego rana i ja 4 strony do czytania :-)W nocy burza okropna , choć nie ma się co dziwić , pół nocy nie spałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale zaczynam sie obawiać tych trąb . Jak pisałam kiedyś jestem z Olkusza , a to cytat z onetu ''W nocy nad powiatem olkuskim przeszła trąba powietrzna. Tylko w dwóch gminach - Klucze i Wolbrom - zniszczeniu uległo 50 budynków. To nie koniec ekstremalnych zjawisk w pogodzie'' nie w samym mieście u mnie ale w okolicy paru kilometrów :szok::szok:

Kasiek
Wszystko się okaże, czy będzie potrzeba '' wyganiania mnie '' :-):-)
Vi Jak bym go namawiała na to imię to on by w końcu kiwną głową . :tak: ale chce żeby jemu też odpowiadało , nie że ja chce ;-)
Pam współczuje przeżyć .
Aurelka Witaj :-)
Dorotar Ślicznie wyglądałaś , córcia również śliczna po mamusi :tak::tak::tak: Kacperek Cudowny szczery uśmieszek :-)

Magda Gratuluje || , czekamy wszyscy na potwierdzenie fasolki u Gin . Spokojnych 9 msc :-p

Miłego Dnia .... :tak::tak:

Do góry