reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Reakcja na ciąże rodziny była różna. ;) Mama kazała mi usunąć, już mnie nawet za zabieg zapisała, no ale troszkę pogadaliśmy i już. ;) Rodzice narzeczonego cieszą się bardzo, w końcu to ich pierwszy wnuk. ;D

My z moim M, byliśmy bardzo szczęśliwi. Mimo wczesnego mojego wieku (18, we wrześniu) staraliśmy się od jakiegoś czasu. Lekarz powiedział mi, że jestem bezpłodna przez branie sterydów w dzieciństwie na gruźlice. :szok: Do tej pory zastanawiam się, czy to było potrzebne. Ale się udało i jesteśmy bardzo szczęśliwi. ;)

reklama
Liza bo siostra C taką ma;/

Femme heheh może jak zajedziemy do Lublina i my pójdziemy:)

A my mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu:):) Ale minęło pogoda z rana była identyczna jak dzisiaj a potem upał i dziaj też się tak właśnie robi już słonko u mnie grzeje:)

wszystkiego najlepszego :) My za 3 tyg mamy 7 rocznice slubu. az sie dziwie ze wytrzymalam.. :) i ze on ze mną wytrzymał.. :D

Czarnuszka gratuluje ząbka :)

Nuska matko co za pytania. A co kuratorke obchodzi czy powiecie Oli kto jest jej ojcem, kiedy to zrobicie i wjaki sposób? skoro dawca nasienia nie kontaktuje sie znią.??Ja bym odpowiedziala ze ojciec to ten co wychowuje. a nie ten co spłodził. A te drugie pytanie. nooooo mnie by chyba ponioslo tam. co za baba.

ViKamcia moze jesli sweterk trafił do innego dziecka to mama odniesie. lub jej sie spodoba bardzo.. i przywlaszczy.
U nas w takich przypadkach sie odnosi ciuszki.. Filip nie raz w nieswoich bluzkach wracał :)

Ewi44 o ta :) DJ Kuba & NE!TAN feat. Flip Da Scrip - Party Hard (Peppermint Project Remix)
U nas p-le od wrzesnia. tak sie zastanawiam co to bedzie z Oskarem. czy bedzie znowu placz co rano?? Chyba Ł bedzie go prowadzał. a co.. tate ma dziecko, to niech tata sie poczuje do czegokolwiek..

PAdac przestalo u nas. Bylam znow na grzybach. po ogorki trzeba jechac ale Ł zasnął.. i kto mnie zawiezie ?? :)

Aurelka no to gratulacje jeszcze wieszke ze sie udalo :) Ja pamietam po stracie lekarz mi powedzial ze moge miec problemy z zajsciem i utrzymaniem ciazy (zrosty na macicy) ale probowac moge.

Ide za tydzien do Family Planning Clinic na badania zobacze co mi powiedza :)

Anetka z czym te pierożki bo mi umknęło??

Młodamama1 super że z Grzesiem wszystko ok:)

Nuśka ja na razie też nie mam pojęcia co kupić;/ O matko jakie pytania.... A do czego to??

Kamcia o kurde też bym się wkurzyła może jakiś rodzic się kapnie... A jak nie i ktoś specjalnie zarypał to świnia!!!

Ewi mam nadzieje że Mareczek niedługo całkiem się przyzwyczai... Ja się boję o Dominikę żeby np. ze złości że mnie nie ma nie zaczęła w majty robić...

Aurelka Twoja dzidzia w brzuszku będzie miała Zuzia?? Siostra męża też teraz w ciąży chyba 22 tydzień i też kiepsko znosi już od 1,5 miesiąca brzuch jej twardnieje i źle się czuje;/
A może nam się pokażesz??

Pam ależ sobie urządziła tą nogę;/ Jak to zrobiłaś??

Byłam znowu na szmatach kupiłam sobie koszulkę na ramiączka i z krótkim rękawem a Domce jensy i taką śmieszną maskotkę tej zebry z Madagaskaru muszę ją uprać a nie chce mi oddać:p:p

Zgadza się, będzie mała Zuzia o ile nie przerobi się na chłopca, bo jest taka szansa, że dorosną mu jeszcze jajka. ;p Ale oby pozostała Zuzią, tak jak jest powiedziane. ;p Niestety nie mam żadnego zdjęcia z brzuszkiem, bo jakoś nie ma kiedy się fotografować. ;p

Ale zapraszam na facebook'a, lub naszą klasę - Aurelia Wojakowska, Nowa Sól.

Nuśka ja na razie też nie mam pojęcia co kupić;/ O matko jakie pytania.... A do czego to??

kasiek do tej sprawy przeciw panu Z. o pozbawienie wladzy rodzicielskiej. Termin mamy na 19-go wrzesnia i zaczynaja sie "przesluchania" w te i wefte...szkoda slow.A kuratorke podziwiam za brak pohamowania w rozmowie.Wszystko rozumiem, ale to juz byla przesada,na jutro sie "bardzo ciesze".
I wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :*****:-D

Witam!!
Podczytuję, ale nie mam siły dzisiaj na nic :-( A jeszcze Tymek łobuzuje i chodzę w kółko i sprzątam po Nim :wściekła/y::wściekła/y: Już mam dość... Sz.ma 2 zmianę w tym tyg. Dzisiaj rano byliśmy na badaniach krwi, ja i Tymek. I musiałam Mu trzymać z całej siły rękę, żeby nie wyrwał. To było straszne!!!! :-( Jutro wyniki i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Kasiek gratulację z okazji rocznicy!!!
Magda gratulację z powodu dzidzi!! Szczęśliwych 9 miesięcy :-)
Sali to ja mam Tymona :-)
Natalia zapraszam na ogórki :-)

https://www.facebook.com/asia.misiak?ref=tn_tnmn a to moje konto na FB

Kasiek poszlam wieszac pranie i poslizgnelam sie na wycieraczce na schodkach i spadlam....

A ja mam lekkiego wkur... Moj V musial isc do Urzedu z chlopakami po kase poszedl o 1 i nadal go nie ma.... a jechali autem i bog wie gdzie znikli a telefonu nie odbiera. Za godzine ma byc wlasciciel chaty po kase a ja tej kasy nie mam i bedzie jazda.... jak wroci to o glowe ukruce normlanie.... jeszcze mnie @ meczy strasznie juz 5 dzien... boli noga boli brzuch nawet sobie herbaty zrobic nie moge bo nie doniose o kulach kubka.... normlanie...zabije kogos:wściekła/y:..... wybaczcie musialam sie wygadac

https://www.facebook.com/pam.banaszczyk moj fb :) ja z jakiegos powodu nie moge dodawac znajoych ale moge akceptowac :)

PS...dalej nie odbiera....

Ostatnia edycja:
pam no to nieźle jak od 1 jeszcze nie wrócił :-D hehehe zeszło mu sie troszke ;-)

Wysyłam zaproszenia obu wam :tak: jak cos ;-)

Kurcze polenić sie dzis moge teraz:p wczoraj mialam zabiegany dzień.... :p

reklama
Anetka Kaja dostała złote kolczyki i głownie ciuchy i tam takie miasteczko z Fisher Prica ale to raczej dla chłopca bo to takie samochodziki...chcialam jej wózek fischer prica kupic ale juz jej mama zamowiła...Mamusia tej solenizantki wspominała cos o takim pudełku wspomnien,gdzie sa przegródki na pierwszy zabek ,obiety pukiel włosów itp. 60 zł to kosztuje...ma sie zastanowic i dac znac..\

Asinka mój jest Tymoteusz ,w przedszkolu Panie mówiły na niego Tymon i zawsze na jakis pracach tak podpisywały co mnie strasznie drazniło,bo Tymon to zupełnie inne imie.To jak Bartosz i Bartłomiej,tak jak Tymek mozna na jednego i drugiego mówic tak Tymon to Tymon;)

Asinka ja długo nosiłam taka fryzure z wygolonym bokiem ale juz zapusciłam i mam prawie do brody;)

Do góry