reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Reakcja na ciąże rodziny była różna. ;) Mama kazała mi usunąć, już mnie nawet za zabieg zapisała, no ale troszkę pogadaliśmy i już. ;) Rodzice narzeczonego cieszą się bardzo, w końcu to ich pierwszy wnuk. ;D

My z moim M, byliśmy bardzo szczęśliwi. Mimo wczesnego mojego wieku (18, we wrześniu) staraliśmy się od jakiegoś czasu. Lekarz powiedział mi, że jestem bezpłodna przez branie sterydów w dzieciństwie na gruźlice. :szok: Do tej pory zastanawiam się, czy to było potrzebne. Ale się udało i jesteśmy bardzo szczęśliwi. ;)

reklama
Liza bo siostra C taką ma;/

Femme heheh może jak zajedziemy do Lublina i my pójdziemy:)

A my mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu:):) Ale minęło pogoda z rana była identyczna jak dzisiaj a potem upał i dziaj też się tak właśnie robi już słonko u mnie grzeje:)

wszystkiego najlepszego :) My za 3 tyg mamy 7 rocznice slubu. az sie dziwie ze wytrzymalam.. :) i ze on ze mną wytrzymał.. :D

Czarnuszka gratuluje ząbka :)

Nuska matko co za pytania. A co kuratorke obchodzi czy powiecie Oli kto jest jej ojcem, kiedy to zrobicie i wjaki sposób? skoro dawca nasienia nie kontaktuje sie znią.??Ja bym odpowiedziala ze ojciec to ten co wychowuje. a nie ten co spłodził. A te drugie pytanie. nooooo mnie by chyba ponioslo tam. co za baba.

ViKamcia moze jesli sweterk trafił do innego dziecka to mama odniesie. lub jej sie spodoba bardzo.. i przywlaszczy.
U nas w takich przypadkach sie odnosi ciuszki.. Filip nie raz w nieswoich bluzkach wracał :)

Ewi44 o ta :) DJ Kuba & NE!TAN feat. Flip Da Scrip - Party Hard (Peppermint Project Remix)
U nas p-le od wrzesnia. tak sie zastanawiam co to bedzie z Oskarem. czy bedzie znowu placz co rano?? Chyba Ł bedzie go prowadzał. a co.. tate ma dziecko, to niech tata sie poczuje do czegokolwiek..

PAdac przestalo u nas. Bylam znow na grzybach. po ogorki trzeba jechac ale Ł zasnął.. i kto mnie zawiezie ?? :)

Aurelka no to gratulacje jeszcze wieszke ze sie udalo :) Ja pamietam po stracie lekarz mi powedzial ze moge miec problemy z zajsciem i utrzymaniem ciazy (zrosty na macicy) ale probowac moge.

Ide za tydzien do Family Planning Clinic na badania zobacze co mi powiedza :)

Anetka z czym te pierożki bo mi umknęło??

Młodamama1 super że z Grzesiem wszystko ok:)

Nuśka ja na razie też nie mam pojęcia co kupić;/ O matko jakie pytania.... A do czego to??

Kamcia o kurde też bym się wkurzyła może jakiś rodzic się kapnie... A jak nie i ktoś specjalnie zarypał to świnia!!!

Ewi mam nadzieje że Mareczek niedługo całkiem się przyzwyczai... Ja się boję o Dominikę żeby np. ze złości że mnie nie ma nie zaczęła w majty robić...

Aurelka Twoja dzidzia w brzuszku będzie miała Zuzia?? Siostra męża też teraz w ciąży chyba 22 tydzień i też kiepsko znosi już od 1,5 miesiąca brzuch jej twardnieje i źle się czuje;/
A może nam się pokażesz??

Pam ależ sobie urządziła tą nogę;/ Jak to zrobiłaś??

Byłam znowu na szmatach kupiłam sobie koszulkę na ramiączka i z krótkim rękawem a Domce jensy i taką śmieszną maskotkę tej zebry z Madagaskaru muszę ją uprać a nie chce mi oddać:p:p

Zgadza się, będzie mała Zuzia o ile nie przerobi się na chłopca, bo jest taka szansa, że dorosną mu jeszcze jajka. ;p Ale oby pozostała Zuzią, tak jak jest powiedziane. ;p Niestety nie mam żadnego zdjęcia z brzuszkiem, bo jakoś nie ma kiedy się fotografować. ;p

Ale zapraszam na facebook'a, lub naszą klasę - Aurelia Wojakowska, Nowa Sól.

Nuśka ja na razie też nie mam pojęcia co kupić;/ O matko jakie pytania.... A do czego to??

kasiek do tej sprawy przeciw panu Z. o pozbawienie wladzy rodzicielskiej. Termin mamy na 19-go wrzesnia i zaczynaja sie "przesluchania" w te i wefte...szkoda slow.A kuratorke podziwiam za brak pohamowania w rozmowie.Wszystko rozumiem, ale to juz byla przesada,na jutro sie "bardzo ciesze".
I wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :*****:-D

Witam!!
Podczytuję, ale nie mam siły dzisiaj na nic :-( A jeszcze Tymek łobuzuje i chodzę w kółko i sprzątam po Nim :wściekła/y::wściekła/y: Już mam dość... Sz.ma 2 zmianę w tym tyg. Dzisiaj rano byliśmy na badaniach krwi, ja i Tymek. I musiałam Mu trzymać z całej siły rękę, żeby nie wyrwał. To było straszne!!!! :-( Jutro wyniki i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Kasiek gratulację z okazji rocznicy!!!
Magda gratulację z powodu dzidzi!! Szczęśliwych 9 miesięcy :-)
Sali to ja mam Tymona :-)
Natalia zapraszam na ogórki :-)

https://www.facebook.com/asia.misiak?ref=tn_tnmn a to moje konto na FB

Kasiek poszlam wieszac pranie i poslizgnelam sie na wycieraczce na schodkach i spadlam....

A ja mam lekkiego wkur... Moj V musial isc do Urzedu z chlopakami po kase poszedl o 1 i nadal go nie ma.... a jechali autem i bog wie gdzie znikli a telefonu nie odbiera. Za godzine ma byc wlasciciel chaty po kase a ja tej kasy nie mam i bedzie jazda.... jak wroci to o glowe ukruce normlanie.... jeszcze mnie @ meczy strasznie juz 5 dzien... boli noga boli brzuch nawet sobie herbaty zrobic nie moge bo nie doniose o kulach kubka.... normlanie...zabije kogos:wściekła/y:..... wybaczcie musialam sie wygadac

https://www.facebook.com/pam.banaszczyk moj fb :) ja z jakiegos powodu nie moge dodawac znajoych ale moge akceptowac :)

PS...dalej nie odbiera....

Ostatnia edycja:
pam no to nieźle jak od 1 jeszcze nie wrócił :-D hehehe zeszło mu sie troszke ;-)

Wysyłam zaproszenia obu wam :tak: jak cos ;-)

Kurcze polenić sie dzis moge teraz:p wczoraj mialam zabiegany dzień.... :p

reklama
Anetka Kaja dostała złote kolczyki i głownie ciuchy i tam takie miasteczko z Fisher Prica ale to raczej dla chłopca bo to takie samochodziki...chcialam jej wózek fischer prica kupic ale juz jej mama zamowiła...Mamusia tej solenizantki wspominała cos o takim pudełku wspomnien,gdzie sa przegródki na pierwszy zabek ,obiety pukiel włosów itp. 60 zł to kosztuje...ma sie zastanowic i dac znac..\

Asinka mój jest Tymoteusz ,w przedszkolu Panie mówiły na niego Tymon i zawsze na jakis pracach tak podpisywały co mnie strasznie drazniło,bo Tymon to zupełnie inne imie.To jak Bartosz i Bartłomiej,tak jak Tymek mozna na jednego i drugiego mówic tak Tymon to Tymon;)

Asinka ja długo nosiłam taka fryzure z wygolonym bokiem ale juz zapusciłam i mam prawie do brody;)

Do góry