Monisia22
Początkująca w BB
Jesteśmy ze sobą już 5 lat Tydzień temu wzieliśmy ślub cywilny i w ten sam dzień mały był chrzczonyMonisia22 a jak z tatą Szymonka?
Umrę zaraz z moim @....
Ja jeszcze nie miałam okresu;/ ciekawe kiedy przyjdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy ze sobą już 5 lat Tydzień temu wzieliśmy ślub cywilny i w ten sam dzień mały był chrzczonyMonisia22 a jak z tatą Szymonka?
Umrę zaraz z moim @....
Umrę zaraz z moim @....
Nuśka najpierw to zacznijcie intensywne starania bo to przyjemne A ja jestem z Radzynia Podl.
Nuśka a po porodzie tabletki przez ponad rok ale tabletki to nie dla mnie chyba bo często miałam okres;/ Teraz na gumkach jedziemy w ogóle od września tamtego roku miałam problemy z @ od wiosny leczyłam się hormonalnie i dziś przyszedł @ 2 miesiąc pod rząd zaczął sie 6 więc może wreszcie po 12 latach będzie regularny....
Evisia ja jestem pewna że poczujesz się lepiej jak o wszystkim powiesz i temu chłopakowi i rodzicom ja miałam to samo w ogóle jakby mnie nie było zresztą ojciec mi potem powiedział że wiedział że jest cos nie tak bo zawsze jak przyjeżdzałam do domu to mnie nie było całe noce a tu nagle max 23 Kaśka leży pod kocem i cicho sza... Racja kiepsko było ze 2 miesiące jak im powiedziałm a potem juz lepiej
Nuuuśka pisze:Evisia to trudne, ale nie jestes juz niedojrzala nastka, wierze ze na pewno sobie poradzisz.Tak jak mowisz to duza odpowiedzialnosc, ale kazdy to kiedys przejsc musi, ja wiem po sobie, ze dla mnie to plus,ze przeszlam to wczesniej niz moje kolezanki.Nie stracilam wiele z zycia, kiedy Olusia byla malutka, wlasnego zycia nie mialam, ale kiedy byla strasza nauczylam sie dzielic wszystko na dwa, co sie dalo, to laczylam i teraz po czasie nauczylam sie swoje zycie planowac tak, zeby i jej i mnie bylo dobrze. Choc czy swoje zycie da sie zaplanowac tak do konca...? chyba nie