reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pam witaj:) Zamierzacie się w najbliższym czasie strać?? Przykro mi że straciłaś córeczkę...

Mysle, zastanawiam sie..... Bardzo bym chciala... wiem ze dam rade ze studiami bo mam malo wykladow a i moja uczelnia bardzo pomaga studenta z dziecmi (maja nawet przedszkole przy uczelni :) )
Moj V. wsomie mowi ze chce... jego rodzice by sie cieszyli....
Ja sie ucze, moj V jest na bezrobotnym od miesiaca (zamkneli hotel) jest wykfalikowanym kucharzem i energicznie szuka pracy :) Ja bym chciala tak najpozniej od konca Wrzesnia zaczac sie starac....

reklama
No to i ja się dołączam. Chociaż nie wiem czy taka młoda jestem (23 lata i 2/3 i dopiero pierwsze dziecko) :) Na imię mam Natalia (co widać w nicku:):)) i za 7 miesięcy zostanę mamą :)
Evisia - Ty się nic nie przejmuj, ja płaczę 2 razy dziennie, głównie bez powodu. A miękką kluchą się zrobiłaś, bo hormony Ci szaleją. Pogadaj z ojcem dziecka - może akurat jego reakcja będzie inna niż się spodziewasz... Mój Sz. płakał przez 2 dni, co jakieś 20 minut, a w końcu wysłał mnie do rodziców i wypił 0,7l sam z tej swojej radości :) Generalnie nie wierzyliśmy, że Nam się udało i właściwie ja dalej trochę nie dowierzam (chociaż na USG widziałam wierzgającą nogę:))
A co do studiów - mi po porodzie zostanie tylko pare miesięcy do obrony magisterki, więc z pomocą teściów pewnie jakoś dam rade. Wyjścia nie mam (zawsze można wziąć urlop okolicznościowy z prawem do zdawania:))
Pam - staraj się staraj, bo od starania do zajścia długa droga (oj bardzo długa, Nam zajęła prawie 2 lata)

Pam - staraj się staraj, bo od starania do zajścia długa droga (oj bardzo długa, Nam zajęła prawie 2 lata)

Witamy :) i gratulacjie :) Wiesz juz co bedzie? Panna czy Pan ? :-D

Pewnie zaczne sie starac,
U mnie na uczelni w zeszlym roku robili darmowe badania na rozne chorbony weneryczne oraz badania plodnosci (darmowe dla studentow). moj V. poszedl i czysty a plodny podobno ze ho ho :szok:
ja okres mam zawsze jak w zegarku wiec moze nie bedzie problemu.... jedynym problemem moglaby byc moja waga... mam nadwage :zawstydzona/y: walcze ale cos nie idzie..... no i obydwoje palimy... nie duzo bo moze raptem paczke na tydzien ( jedna na nas dwoje) ale jednak....

Natalia witaj i gratulacje fasolki:)

Pam no to najlepszego ja tez z kolejnym dzieckiem chciałabym we wrześniu się starać żeby tak na maj czerwiec wypadło:)

Nowe dziewczyny może nam się pokażecie??

Pam no to najlepszego ja tez z kolejnym dzieckiem chciałabym we wrześniu się starać żeby tak na maj czerwiec wypadło:)

Mam nadzieje ze pojdzie gladko ;)

Pokazac sie mowicie? hymmm....

DSC0000148.jpgPhoto0094.jpgP300810_08.45.jpg Na Ostatnim jest moj najwazniejszy na swiecie chlopak :) Oskar moj brat :) Zboj ma 7 lat (13 lat roznicy) i moje oczko w glowie ;)

Nuśka po jaką rzecz idziesz??

kasiek nie wiem jeszcze ale na pewno zaczne kompletowac fajne spiochy i grzechotki oooo i gryzaczki. Mnie wpusic do sklepu dzieciecego, to jak dziecko do sklepu ze slodyczami i powiedziec "Bierz Kochanie co chcesz" :-DGdzie Ty kasiek w ogole mieszkasz?

Ewi44 tak, masz racje, z tego co pamietam znieczulenie ZOO mozna brac powyzej 6cm rozwarcia ale nie pozniej niz w 8cm.Jak przyjechalam do szpitala mialam 5, ale moje prosby byly juz wtedy niestety nie na wiele sie zdaly :-(Ale dalam rade bez niczego i do tej pory jestem z siebie dumna. Patrzylam ostatnio na szpitale w obrebie Katowic, nie wiem kompletnie ktory teraz ma najlepsza renome.

pam witaj :) mam nadzieje, ze zdecydujesz sie na kolejnego dzidziusia, nie ma nic piekniejszego, chco na pewno ciage siedzi Ci w glowie strata coreczki, eh...czasem dzieja sie rzeczy ktorych nie potrafimy zrozumiec, ale musimy je zaakceptowac chociazby uplynelo wiele czasu :blink: Ja z moim łukaszem tez jestem juz ponad dwa lata razem i swiety czas na powiekszenie rodziny, kiedy bedziemy to robic jak nie teraz ? Nie zastanawiaj sie ani minutki, jesli mozecie na sobie polegac, jesli macie ku temu wszelkie warunki to chyba nic wiecej nie potrzeba oprocz odrobiny wiary w siebie :)

natalia 88 witaj :))) widze jedno miasto :) Gratuluje kruszynki :) Gdzie dokladniej mieszkacie?Jesli oczywiscie moge wiedziec :)

Pam ale to nie w tym roku:p
Śliczna dziewczyna z Ciebie a braciszek uroczy:)

Nuśka najpierw to zacznijcie intensywne starania bo to przyjemne:) A ja jestem z Radzynia Podl.

Ostatnia edycja:
Monisia witaj napisz i tu coś o sobie:)
QUOTE]
Mam na imię Monika, mam 22 lata;) Mieszkam w Nowym Mieście Lubawskim;) Mam synka Szymonka, który przyszedł na świat przez CC 18.05.2012 r. z wagą 4330 i dł.56 cm. :) Moje oczko w głowie;D Bardzo go KOCHULKAM :D
Pierwszą ciąże poroniłam w 9 tyg. :( miałam wtedy 19 lat...
Co chciałybyście jeszcze o mnie wiedzieć? śmiało pytajcie:) odpowiem na każde pytanie ;D

Kasiek8​8kasiek dziekuje bardzo :)

Dziewczyny macie cos ciekawego do poczytania o ciazy ect.? Nudzi mi sie strasznie a nigdzie nie wyjde bo 5 tygodni temu zlamalam noge w kostce i nadal na kulach jestem jeszcze 2 tygodnie... a poczytaloby sie cos :) zeby sie jakos przygotowac do tej ewentualnej ciazy :)

Monisia gratuluje synka :) Szymon sliczne imie :) Przykro mi z powodu poronienia... :sad:

Ostatnia edycja:
reklama
Monisia22 a jak z tatą Szymonka??

Pam nie wiem może przeszukaj forum tu jest dużo fajnych tematów:)

Umrę zaraz z moim @....
A wiecie co jak Dominika fajnie liczy z C do 7 tzn nawet nie liczy tylko powtarza po nim miód na moje uszy:)

Do góry