reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pam jak tylko mam więcej czasu to staram się zaglądać ;-) niestety z moją łobuzicą nie zawsze da się wszystko nadrobić i jeszcze w dodatku odpisać :-p

reklama
Evisia no nie przesadzaj :) Sliczne sa :) i tak jak mowi natalia :) do sklepu po miotłe :-D

Anetka i tak bywa :) kochane lobuzy zajmuja czas :)

Asinka a tam przesadzasz :) w grupie weselej :)

Ostatnia edycja:
Femme heheh świeża krew:) Super dzień z Ninką Domka już dawno jęczy o kino ale nie wiem czy wytrzyma...

Nuśka
ja teraz od kwietnia miałam kuracje hormonalną a nie tabletki antykoncepcyjne i tak po cichu mam nadzieje że się unormowało...

Evisia teraz już nic nie zmienisz a im szybciej powiesz tym szybciej będzie to przez wszystkich zaakceptowane ja nie wiem co się tak rodziców bałam wiem to najgorsze że myślisz że Ci nie pomogą ale ja w to nie wierzę:p A co do imprezowania to ja jak Femme nawet czasami częściej chyba:p Chociaż ja piwko ze znajomymi nike zaliczam do imprezowania a raczej tak spędzam czas ewentualnie grile:) A jakaś większa to od święta:p
W większym formacie się pokaż:)

Natalia i Ty śliczna jesteś na raz tyle ładnych dziewczyn:)

Asinka witaj:) Chyba nie pisałaś u nas?? Nie jesteś najstarsza jest kilka mamuś co ma 26-27 lat

Anetka
Zuzia na pewno zachwycona będzie:)

A my mamy jutro rocznicę ślubu:) Mój małż właśnie spagetti robi:p

Ostatnia edycja:
Kasiek mam nadzieję :tak:
Jakieś plany na jutro macie? Czy w weekend będziecie świętować? :-p My za dwa tygodnie też będziemy mieć drugą rocznicę :-)

Boze zaraz mnie rozerwie :baffled: Tak mi sie fajnie pisalo, ze nie zauwazylam kiedy strzelil mi pasek w klapku i teraz do domu pojde boso chyba :crazy: albo w rozowych wsiowych klapkach yhmm...

reklama
Anetka nie mam pojęcia ale mam Chorwackie wino... A do tego @ i strasznie mi się chce alkoholu:p Ale to dobrze bo w tamtym miesiącu też 6 dostałam:p
Zobaczymy wczoraj rzuciłam mu cienką aluzję jakie mi się pierścionki podobają ale pewnie nie zaczaił;P

Do góry