reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pam jak tylko mam więcej czasu to staram się zaglądać ;-) niestety z moją łobuzicą nie zawsze da się wszystko nadrobić i jeszcze w dodatku odpisać :-p

reklama
Evisia no nie przesadzaj :) Sliczne sa :) i tak jak mowi natalia :) do sklepu po miotłe :-D

Anetka i tak bywa :) kochane lobuzy zajmuja czas :)

Asinka a tam przesadzasz :) w grupie weselej :)

Ostatnia edycja:
Femme heheh świeża krew:) Super dzień z Ninką Domka już dawno jęczy o kino ale nie wiem czy wytrzyma...

Nuśka
ja teraz od kwietnia miałam kuracje hormonalną a nie tabletki antykoncepcyjne i tak po cichu mam nadzieje że się unormowało...

Evisia teraz już nic nie zmienisz a im szybciej powiesz tym szybciej będzie to przez wszystkich zaakceptowane ja nie wiem co się tak rodziców bałam wiem to najgorsze że myślisz że Ci nie pomogą ale ja w to nie wierzę:p A co do imprezowania to ja jak Femme nawet czasami częściej chyba:p Chociaż ja piwko ze znajomymi nike zaliczam do imprezowania a raczej tak spędzam czas ewentualnie grile:) A jakaś większa to od święta:p
W większym formacie się pokaż:)

Natalia i Ty śliczna jesteś na raz tyle ładnych dziewczyn:)

Asinka witaj:) Chyba nie pisałaś u nas?? Nie jesteś najstarsza jest kilka mamuś co ma 26-27 lat

Anetka
Zuzia na pewno zachwycona będzie:)

A my mamy jutro rocznicę ślubu:) Mój małż właśnie spagetti robi:p

Ostatnia edycja:
Kasiek mam nadzieję :tak:
Jakieś plany na jutro macie? Czy w weekend będziecie świętować? :-p My za dwa tygodnie też będziemy mieć drugą rocznicę :-)

Boze zaraz mnie rozerwie :baffled: Tak mi sie fajnie pisalo, ze nie zauwazylam kiedy strzelil mi pasek w klapku i teraz do domu pojde boso chyba :crazy: albo w rozowych wsiowych klapkach yhmm...

reklama
Anetka nie mam pojęcia ale mam Chorwackie wino... A do tego @ i strasznie mi się chce alkoholu:p Ale to dobrze bo w tamtym miesiącu też 6 dostałam:p
Zobaczymy wczoraj rzuciłam mu cienką aluzję jakie mi się pierścionki podobają ale pewnie nie zaczaił;P

Do góry