reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WOW ILE NOWYCH MAM ! W końcu Świerza krew :-D:-D:-D
Wszystkie was witam :-)

PAM - strasznie współczuje straconej ciąży ... mam nadzieje że szybko zafasolkujesz :-) mam znajomą w identycznej sytuacji ... tyle że ona straciła córeczkę przy samym porodzie :-( ale teraz ma już drugą 2 letnią córcię i jest szczęśliwą mamusią :-)

Witam Witam :)
Dziekuje za slowa pocieszenia, pierwszy rok PO ro byl koszmar potem jakos poszlo i teraz swobodnie o tym rozmawiam...

A jak sie udal Jarmark? Bo ja jestem z Gdanska , dawno nie bylam ze 4 lata bedzie i tesknie za Jarmarkiem....

Evisia​ Witam sie ładnie :)

reklama
Nuuuśka - nawet mi nie mów, ja już powoli schodzę z tego świata od tych upałów - jest dramat.
a co do antykoncepcji - jak widać na suwaczku - nie stosowałam, i nie stosuję :D

I tak oto wyglądałam ja - chyba wczesną wiosną (jak się nie mylę, to w kwietniu).

Załączniki

• DSC01914.jpg
    DSC01914.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 45
Trochę mnie nie było i proszę, jaki wysyp nowych mamuś :-)
Witam Was wszystkie serdecznie ;-):tak:

femme i co, fajna bajka? Tak myślałam, żeby z Zuzką pojechać tylko się zastanawiam czy tyle wytrzyma :-p Na Kubusiu Puchatku prawie 60 minut wytrzymała, no ale Madagaskar jednak dłuższy.

Evisia powiedz tacie dziecka, że jesteś w ciąży i się nie przejmuj, dacie sobie radę ;-) a Ty nie możesz się do niego przeprowadzić?

Na razie tyle, bo nie ogarniam :szok: ale teraz będę na bieżąco! :tak: tak wiem, zawsze obiecuję, a później wychodzi jak wychodzi :sorry2:

Zuzka 11 sierpnia ma imieniny i zamówiłam jej na allegro lalkę- Arielkę :-) na pewno będzie zadowolona, bo ostatnio Mała Syrenka to jedna z jej ulubionych bajek :tak: a poza tym 11 sierpnia mamy zamiar pojechać do ZOO Safari, więc dzień fajnie sobie spędzimy :tak:

reklama
Do góry