reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam :-) cały dzień nmiałam zabiegany co chwilie miałam gości i nawet nie misłam czasu na kompa
burzowata to fajnie że dzisiaj już nie płakał az tak :-) fajne fotki
czrnuszka gratuluję raczkowania :-) moje jak u sali nie raczkowały , w sumie Emma trochę raczkowała ale szybko na nogi poszła
masz jakieś zdjęcia małego może???
sandra fajna sesja :-)
kasiekk to fajnie że sobie tak wyskoczyłyście :-)
u nas ładna pogoda ale w wodzie nie można chodzić bo sa jakieś bakterie :/ i zakaz brodzenia i pływania :-(
Vegas kciuki zaciśnięte&&&&&&
burzowata to fajnie że dzisiaj już nie płakał az tak :-) fajne fotki
czrnuszka gratuluję raczkowania :-) moje jak u sali nie raczkowały , w sumie Emma trochę raczkowała ale szybko na nogi poszła
masz jakieś zdjęcia małego może???
sandra fajna sesja :-)
kasiekk to fajnie że sobie tak wyskoczyłyście :-)
u nas ładna pogoda ale w wodzie nie można chodzić bo sa jakieś bakterie :/ i zakaz brodzenia i pływania :-(
Vegas kciuki zaciśnięte&&&&&&
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Co do raczkowania to moja Perła zaczęła mając 10 miesięcy. Wcześniej pełzała po podłodze A zaczęła chodzić mając rok Tzn w styczniu kończyła 13 miesięcy, 7 stycznia, a 3 stycznia już sama chodziła, więc jeszcze rok był, co by nie było:-)
Vegas u mnie to juz wgl sie nie da czasem wytrzymac...
Adaś zaczał tak pewnie raczkowac ze już zasuwał praktycznie to pamietam ze w sylwestra to miał wtedy 7 miesięcy, a zaczał chodzic jak mial 10 miesiecy z hakiem
Adaś zaczał tak pewnie raczkowac ze już zasuwał praktycznie to pamietam ze w sylwestra to miał wtedy 7 miesięcy, a zaczał chodzic jak mial 10 miesiecy z hakiem
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Witam
Burzowata, Vegas kciuki zaciśnięte :-)
Ja wczoraj poszlam wczesniej spac to rano o 6 juz pranie wstawiłam a chlopaki do 7 spali...
no i ta godzina a ja mam juz poodkurzane, ciasto sie konczy piec,pranie zaraz bede szła rozwieszac hehe pogoda piękna wiec penwie zacznie sie robić gorąco
Milego dnia!
Burzowata, Vegas kciuki zaciśnięte :-)
Ja wczoraj poszlam wczesniej spac to rano o 6 juz pranie wstawiłam a chlopaki do 7 spali...
no i ta godzina a ja mam juz poodkurzane, ciasto sie konczy piec,pranie zaraz bede szła rozwieszac hehe pogoda piękna wiec penwie zacznie sie robić gorąco
Milego dnia!
czarnuszka
Początkująca w BB
Dzień dobry
U nas błękitne niebo, ani jednej chmurki chyba będzie upał.
Mały całą noc praktycznie spał z nami, bo mu się marudziło.
Hormony mi szaleją, mam ochotę być w ciąży. !
U nas błękitne niebo, ani jednej chmurki chyba będzie upał.
Mały całą noc praktycznie spał z nami, bo mu się marudziło.
Hormony mi szaleją, mam ochotę być w ciąży. !
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej.
Mi juz troche lepiej z humore.. ale nie do konca..;/ bywa..
U nas tez piekna pogoda sie zapowiada..Wczoraj fajniutko bylo, i ma byc przez nastepne kilkanascie dni.. wiec huuuraaaaa wreszcie:-)
Ja juz tez od 6 piore, bo musze poprac posciel, koldre, poduszki Mam jeszcze dzis w planach mycie okienka, ale to jak sloneczko zajrzy na podworko zeby mi grzalo po pleckach, hihi
Nie mam pojecia co dzis na obiada wyczarowac.. Jedynie mam pomysl na deser hehe, tiramisu z biszkoptami Na szybko i smacznie:-)
Do pozniej Slonecznego dzionka;-)
Mi juz troche lepiej z humore.. ale nie do konca..;/ bywa..
U nas tez piekna pogoda sie zapowiada..Wczoraj fajniutko bylo, i ma byc przez nastepne kilkanascie dni.. wiec huuuraaaaa wreszcie:-)
Ja juz tez od 6 piore, bo musze poprac posciel, koldre, poduszki Mam jeszcze dzis w planach mycie okienka, ale to jak sloneczko zajrzy na podworko zeby mi grzalo po pleckach, hihi
Nie mam pojecia co dzis na obiada wyczarowac.. Jedynie mam pomysl na deser hehe, tiramisu z biszkoptami Na szybko i smacznie:-)
Do pozniej Slonecznego dzionka;-)