reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie, teraz mieszkamy z moimi rodzicami:-) Wynosi nas to 300zł miesięcznie. No ale my chcemy być na swoim bo tu czasem wytrzymać nie idzie:-p Moja mama ma taki charakterek, że wszyscy uciekają:-D

reklama
witam :-) cały dzień nmiałam zabiegany :-p co chwilie miałam gości i nawet nie misłam czasu na kompa

burzowata to fajnie że dzisiaj już nie płakał az tak :-) fajne fotki
czrnuszka gratuluję raczkowania :-) moje jak u sali nie raczkowały , w sumie Emma trochę raczkowała ale szybko na nogi poszła :-p
masz jakieś zdjęcia małego może???
sandra fajna sesja :-)
kasiekk to fajnie że sobie tak wyskoczyłyście :-)
u nas ładna pogoda ale w wodzie nie można chodzić bo sa jakieś bakterie :/ i zakaz brodzenia i pływania :-(
Vegas kciuki zaciśnięte&&&&&&

Co do raczkowania to moja Perła zaczęła mając 10 miesięcy. Wcześniej pełzała po podłodze:-D A zaczęła chodzić mając rok:tak: Tzn w styczniu kończyła 13 miesięcy, 7 stycznia, a 3 stycznia już sama chodziła, więc jeszcze rok był, co by nie było:-)

Vegas u mnie to juz wgl sie nie da czasem wytrzymac...

Adaś zaczał tak pewnie raczkowac ze już zasuwał praktycznie to pamietam ze w sylwestra:) to miał wtedy 7 miesięcy, a zaczał chodzic jak mial 10 miesiecy z hakiem

Ostatnia edycja:
Burzowata wow, szybko zaczął chodzić:-) Siostrzeniec J. chodził już mając 9 miesięcy:tak: Gdzie się tym dzieciom tak spieszy?:-)

Dobra, czas na sen bo nie wstanę o 7:-p Dobranoc:-)

Za szybko;p mialam nadzieje,ze zacznie po maturze,tak na roczek a tu lipa:-D wazne ze zdrowy,niech sobie chodzi kiedy chce:tak:

Ja tez lece,dobranoc,milych snow:)

Hej :)

Sloneczko sie przebija, mam nadzieje na ladną pogode. Do tesciow na poł dnia wybywamy i miło by było gdyby troszke pogrzało.
Milego poniedziałku.

Witam :)

Burzowata, Vegas kciuki zaciśnięte :-)

Ja wczoraj poszlam wczesniej spac to rano o 6 juz pranie wstawiłam :p a chlopaki do 7 spali...:p
no i ta godzina a ja mam juz poodkurzane, ciasto sie konczy piec,pranie zaraz bede szła rozwieszac :-D hehe pogoda piękna wiec penwie zacznie sie robić gorąco :tak:
Milego dnia!

Dzień dobry :-D
U nas błękitne niebo, ani jednej chmurki chyba będzie upał.
Mały całą noc praktycznie spał z nami, bo mu się marudziło.

Hormony mi szaleją, mam ochotę być w ciąży. ! :nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej.
Mi juz troche lepiej z humore.. ale nie do konca..;/ bywa..
U nas tez piekna pogoda sie zapowiada..Wczoraj fajniutko bylo, i ma byc przez nastepne kilkanascie dni.. wiec huuuraaaaa wreszcie:tak::-)
Ja juz tez od 6 piore, bo musze poprac posciel, koldre, poduszki:) Mam jeszcze dzis w planach mycie okienka, ale to jak sloneczko zajrzy na podworko zeby mi grzalo po pleckach, hihi:):-D:-D
Nie mam pojecia co dzis na obiada wyczarowac.. Jedynie mam pomysl na deser hehe, tiramisu z biszkoptami;) Na szybko i smacznie;):-)
Do pozniej:tak: Slonecznego dzionka;-):tak::tak::tak:

Do góry