reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda0109 moja słodka teściowa to w twarz mi nie powie nic tylko po kątach i się potem dowiaduję od osób postronnych... oj temat rzeka... szkoda gadać:-)
kasiek88kasiek po tym kierunku mogę pracować głównie na kierowniczych stanowiskach w hotelach dobrej klasy i zarządzać kontaktami z klientami biznesowymi. wstawiam jeszcze parę zdjęć, to akurat są strony z naszej foto książki.
sali04​ tak jakoś wyszło. Nadrobię

Załączniki

• Strona 7.jpg
    Strona 7.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 58
  • Strona 9.jpg
    Strona 9.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 49
  • Strona 4.jpg
    Strona 4.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
RenataT Słodkie te dzieci ;) A no jak lubisz spacerki po lesie i jest pogoda to trzeba korzystać ;P Ja to miałam ochote na jagody , ale z moim ''małym brzuszkiem'' jakoś nie miałam siły ;)
malenstwo róże śliczne ;) Kocha ... no to niebawem sie spotkacie :-)
Vi Dobrze piszesz , wtedy bedzie dziecko wiedzieć ze mama nie ucieka , i wróci ;) A gdyby sąsiadkami , czemu nie .:p Ale czarnulka coś nam nie chce mówić o sobie zbyt dużo . Choć ja nie na Kielce od Krakowa , troszkę trzeba zboczyć z drogi ;)
sali tobie to dobrze , jak nie ognisko to grill :p
sandra Ładne zdjęcia :)

Cichutko tu dziś , weekend :p
ja dzis bylam z P. na spacerze , znajomi z córa przyjechali to trzeba było iść ;)

Vegas Martynia urocza:)

Burzowata
mój to jęczy na zakupach ale ładnie się ubrać też lubi:p Uwielbiam taki szpinak:)

Milena uparta ta Twoja córa:p

Renata padłam hahahaha

Sali to widzę wieczorek się udał:)

MAleństwo
piękne róże:)

Czarnuszka
gratulacje dla Michasia może nam się pokażecie??

Sandra piękne zdjęcia:) Wcale nic nie widać że w ciąży jesteś:)

Ja tak na chwilę dziś wybyliśmy do Kazimierza Dolnego nad Wisłą jutro foty wrzucę Domka zachwycona cały czas chodziła nawet stopy w Wiśle zamoczyła bo była tam piękna plaża:) A nogi mi w duu..... wlazły nawet koleżankę ze studiów odowiedziłam bo tam rodzice mają knajpe z noclegiem;)

Hejka

Ile do nadrabiania :szok::szok::szok: My właśnie żużel oglądamy... I tak próbuje nadrobic

Przedewszystkim WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE!

BURZOWATA jeśli chodzi o wychodzenie z domu to ja zaczęłam pracowac jak mały miał jakieś 4-5mieś (już nie pamiętam dokładnie bo ja sobie zaczynałam prace najpierw raz w tyg potem przez pare tyg 2razy i jak miał jakieś 8mieś to już pracowałam po 3-4dni w tyg... Po 10h... Młody na początku nie reagował wogóle,ale jak miał jakoś 13mieś to się zaczął horror... Nie chciał mnie wypuszczac z domu, moi rodzice rozumieli to że niemożna uciekac i jak z nimi zostawałto szybko przestał płakac, ale jak zostawał u teściowej to ona niestety nie chciała żebym jej rozpłakanego za mną młodego zostawiała... Ale zawsze starałam mu się tłumaczyc że zostaniez babcią, że mamusia go kocha, niedługo wróci... I się uspokoiło... Ale jak zawsze: trzeba dużo rozmawiac

I nasi walcza pięknie, uciekam polukac dokońca i spac...Bo nie pamiętam co miałam pisac :-(

Hej. U nas plany i plany, trzymać kciuki bo możliwe, że jeszcze w tym roku pójdziemy na swoje, tylko niech nam kredyt przyznają:-) Trzymajcie kciuki!
Martynka nauczyła się wreszcie pedałować:-) Uparciuszek długo nie chciała:-)

Burzowata,
ale z Ciebie Laseczka, super wyglądasz:tak: Mały też słodki:tak: A wózek chyba mamy identyczny. Chico?
Kasiek fajną wycieczkę mieliście:-)
Renata ja może też bym pochodziła po lasku, ale najbliższy mamy taki gdzie wzdłuż stoją dziwki, więc ja dziękuję:dry::sorry2:
Sali nie rób smaka:-p Ja będę miała grilla w sobotę bo J. wyprawia urodziny i robi grilla:tak: Uwielbiam!
Milena a czemu Ty nie masz żadnej fotki z brzuszkiem?
Sandra fajne fotki:tak: Aż mi się tak milutko zrobiło, zaczęłam sobie wspominać nasz ślub:-D

Burzowata o kurcze, a strasznie do naszego Chico podobny:tak: To trzymam kciuki:-) My staramy się o kredyt na dom:tak:

Vegas a macie juz upatrzony jakis? :) moja siostra wziela kredyt w styczniu,na zasadach rodziny na swoim i nie dosc ze przeplacili za mieszkanie, to rate maja juz teraz ponad tysiac a za 8 lat beda mieli prawie 1,800... I to na 35 lat wzieli:confused2: ale sie uparli i coz...

Mamy upatrzony:tak: Ale na pewno nie takie raty, u nas by wyszło 680zł na miesiąc. Też z rodziną na swoim. Tylko żeby nam jeszcze przyznali. Dopiero J. będzie biegał za tym.

reklama
Do góry