reklama
aleksandra87
Fanka BB :)
dorota fajnie jak już mała ma spokoj od szkoły. U nas tez pogoda do doopy ;/
saali super ze impreza udana
kaamaa i ciepie dopadna upały spokojnie u nas teraz pare dni chlodnych zapowiadaja
magda pierożki mniam
u nas rowniez chlodniej , wiaterek , mlodego mam zamiar uspic .
saali super ze impreza udana
kaamaa i ciepie dopadna upały spokojnie u nas teraz pare dni chlodnych zapowiadaja
magda pierożki mniam
u nas rowniez chlodniej , wiaterek , mlodego mam zamiar uspic .
dorotar110
OLA od przedszkola, ale ten tydzień jeszcze będzie chodzić w lipcu niestety nie bo nie będzie miał jej kto odbierać w sierpniu przedszkola zamkniete, no i raczej nie fajnie bo ona uwielbia do przedszkola chodzić i bedzie przez te 2 miesiące straszne marudzenie,
umi2
Ogarnęłam mniej więcej
Co do upałów ja to usze powiedziec że w sobote i wczoraj mieliśmy jakieś 32 stopnie a ja tego nie czułam ale jak było 35 to rozpływałam się. Dziś u nas pada a ja tęsknie za upałem
dorortar Z kim bedzie ją zostawiać przez te 2 miesiące?
Co do upałów ja to usze powiedziec że w sobote i wczoraj mieliśmy jakieś 32 stopnie a ja tego nie czułam ale jak było 35 to rozpływałam się. Dziś u nas pada a ja tęsknie za upałem
dorortar Z kim bedzie ją zostawiać przez te 2 miesiące?
pinky sky
Magda no na minimni fajne bo reszta to daj spokój;/
Liza oby dzieci jak najszybciej wyzdrowiały
Milena już niedługo nie będziesz się męczyła
Sali uuu fajny klimacik w tym klubie Super że tak się wybawiłaś
Dorotar i tak fajnie że ta dziewczyna sama coś zaczęła ale jak miała tyle klientów to słabszy tydzień może sie zdarzyć O to od dzisiaj dwójka w domu??
Umi to Ty upały lubisz tak jak ja co??
Hej poniedziałkowo wczoraj cały dzień leżeliśmy w pieleszach Dziś trzeba wziąć się do roboty... Trochę wkurzają mnie te Dominiki opatrunki bo jak wczoraj zmieniałam ten pierwszy od lekarza to wszystko ładnie wyglądało i założyłam ten opatrunek co przepisał (a wygląda jak wata szklana) to dziś musiałam go odrywać i znowu rozgrzebane to.... jutro na szczęście idę to tego lekarza teraz leży bez opatrunku żeby zaschło jakoś.
Liza oby dzieci jak najszybciej wyzdrowiały
Milena już niedługo nie będziesz się męczyła
Sali uuu fajny klimacik w tym klubie Super że tak się wybawiłaś
Dorotar i tak fajnie że ta dziewczyna sama coś zaczęła ale jak miała tyle klientów to słabszy tydzień może sie zdarzyć O to od dzisiaj dwójka w domu??
Umi to Ty upały lubisz tak jak ja co??
Hej poniedziałkowo wczoraj cały dzień leżeliśmy w pieleszach Dziś trzeba wziąć się do roboty... Trochę wkurzają mnie te Dominiki opatrunki bo jak wczoraj zmieniałam ten pierwszy od lekarza to wszystko ładnie wyglądało i założyłam ten opatrunek co przepisał (a wygląda jak wata szklana) to dziś musiałam go odrywać i znowu rozgrzebane to.... jutro na szczęście idę to tego lekarza teraz leży bez opatrunku żeby zaschło jakoś.
kasiek88kasiek Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ; ** , spełnienia wszystkich marzen !! - No Już niedługo będzie lżej :-)
reklama
Liza
KAsiek STO LATTTTTT!!!!!!!!!
dorotar to moja Hania tez od piątku wakacje ma i niewiem czy ona wytrzyma hahaha jak po tygodniu nieobecnosci juz teskni ;P ale od wrzesnia z Danielem wyruszaja takze ja sie zanudze w domu albo i nie
Głowa mnie zaczela boleć.... zły znakkk ;PPP
dorotar to moja Hania tez od piątku wakacje ma i niewiem czy ona wytrzyma hahaha jak po tygodniu nieobecnosci juz teskni ;P ale od wrzesnia z Danielem wyruszaja takze ja sie zanudze w domu albo i nie
Głowa mnie zaczela boleć.... zły znakkk ;PPP