reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie po mojej tygodniowej przerwie. Chciała naładowac akumulatory przez tydzień, ale wyszło tak że psychicznie jestem wymordowana:/

Zaraz troche poczytam co u was sie działo

reklama
dorota fajnie jak już mała ma spokoj od szkoły. U nas tez pogoda do doopy ;/
saali super ze impreza udana :)
kaamaa i ciepie dopadna upały spokojnie u nas teraz pare dni chlodnych zapowiadaja
magda pierożki mniam

u nas rowniez chlodniej , wiaterek , mlodego mam zamiar uspic .

sali04 Fajnie że impreza się udała :-)

U mnie w nocy popadało , i dziś chłodnoo, wiatr wieje .
Aż mi lepiej siedzieć w domu bez tych upałów , niech jest tak dziś cały dzień ;) :angry:
MIŁEGO DNIA .

OLA od przedszkola, ale ten tydzień jeszcze będzie chodzić w lipcu niestety nie bo nie będzie miał jej kto odbierać w sierpniu przedszkola zamkniete, no i raczej nie fajnie bo ona uwielbia do przedszkola chodzić i bedzie przez te 2 miesiące straszne marudzenie,

Ogarnęłam mniej więcej:tak:

Co do upałów ja to usze powiedziec że w sobote i wczoraj mieliśmy jakieś 32 stopnie a ja tego nie czułam:-D ale jak było 35 to rozpływałam się:-p. Dziś u nas pada a ja tęsknie za upałem
dorortar Z kim bedzie ją zostawiać przez te 2 miesiące?

Magda no na minimni fajne bo reszta to daj spokój;/

Liza
oby dzieci jak najszybciej wyzdrowiały:)

Milena już niedługo nie będziesz się męczyła;)

Sali
uuu fajny klimacik w tym klubie:) Super że tak się wybawiłaś:)

Dorotar
i tak fajnie że ta dziewczyna sama coś zaczęła ale jak miała tyle klientów to słabszy tydzień może sie zdarzyć:) O to od dzisiaj dwójka w domu??

Umi
to Ty upały lubisz tak jak ja co??

Hej poniedziałkowo wczoraj cały dzień leżeliśmy w pieleszach:) Dziś trzeba wziąć się do roboty... Trochę wkurzają mnie te Dominiki opatrunki bo jak wczoraj zmieniałam ten pierwszy od lekarza to wszystko ładnie wyglądało i założyłam ten opatrunek co przepisał (a wygląda jak wata szklana) to dziś musiałam go odrywać i znowu rozgrzebane to.... jutro na szczęście idę to tego lekarza teraz leży bez opatrunku żeby zaschło jakoś.

reklama
KAsiek STO LATTTTTT!!!!!!!!! :-D

dorotar to moja Hania tez od piątku wakacje ma i niewiem czy ona wytrzyma hahaha :-D jak po tygodniu nieobecnosci juz teskni ;P ale od wrzesnia z Danielem wyruszaja takze ja sie zanudze w domu albo i nie :-D

Głowa mnie zaczela boleć.... zły znakkk ;PPP

Do góry