reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Lasencje
p.gif
Jest u nas brat z rodzinką, więc Mała szczęśliwa bo przez weekend ma kuzynostwo do szaleństw
yes2.gif
biggrin.gif
Prócz tego grill dzisiaj był i piwko
biggrin.gif
@ mam i jakaś taka ''wyrzuta'' jestem:-p

Młoda_mamusia1 powodzenia na egzaminach:-)
Dorota to u mnie podobnie:-D Z tym obżarstwem:-)
Sali fajnie tak sobie czasem na piwko wybyć w doborowym towarzystwie:tak:
Renata hmm rudy chcesz sobie walnąć?:-)

reklama
hej :) Dzieci Poznań przypominam sie , ze nadal prosimy o glosu.Dorota z tym obzarstwem to i ja tak mam. i tez wczoraj sie nawpierniczalam na grillu. do poludnia dziś nic nie tkne bo mnie rozerwie.Vegas na płomienną iskre bede sie farbowac.:)

Witajcie niedzielnie

Nocka średnia pobudki byly bo Miki kaszle ;P
Ale rano zaszalelismy i godz.8:10 a my dopiero wstaliśmy :-D :happy2:
Vegas wspolczuje @ ja sie z nią meczylam od wt do czwartku :-) zleciało a dzis juz niedziela a za tydzien lipiec :szok:
Milej niedzieli!

Helloł :-)

Anula Julka też strasznie się buntowała, darła się jak wariatka :-D ale stanowczość, stanowoczośc i jeszcze raz stanowczość i wcale nie patrzyłam czy to park czy sklep :tak: musisz młodemu wyznaczyć granice i będzie dobrze ;-)

Magda fajnie że do Nas wróciłaś :-) jesteś teraz z kimś?

Renata zdrówka. Mnie ostatnio coraz częściej zatoki bolą :no: wkurza mnie to niesamowicie.

Liza mam nadzieję że chłopaki łagodnie przejdą ospę .

Ewi my też mamy drewnianą ogrodową huśtawkę super sprawa :tak:

Vegas ja też mam @ ale jakoś skromna w tym miesiącu.

LizA ja też w szoku jestem jak te tygodnie uciekają :baffled: my dziś też dałyśmy po spaniu do 8:45 zipałyśmy :-)

Ja wczoraj też grilika zaliczyłam, z okazji urodzin koleżanki zrobiłysmy sobie babski wieczór wygadałam i wyśmiałam się po wsze czasy :-)

Dzisiaj z Dżulią zamierzamy się leeeenić! ;-) piekne słoneczko świeci rozłożymy kocyk i będziemy się wygrzewać lubie te nasze wspólne taczanki :tak:

HEj.
Ale leniwa niedziela sie szykuje.
Ja niedawno dupke z łóżka zwlokłam.
ANuLA tak jak dziewczyny piszą nie można pozwolić dziecku wejść sobie! Na głowę.
KAMA No super sprawa taka huśtawka, S sam ją robił ze swoich materiałów i juz stoi, super.relaksik.

Wczoraj sama sprzątalam to jak wieczorem usiadłam to tak juz zostałam na wyrku bo bez pomocy wstać nie mogłam. A jak już się zwloklam to na czworaka tylko.

Kaamaa fajnie ze grill z kolezankami sie udał ;)
EWI tak cieżko masz przez ten kręgosłup? kazda tak ciaza twoja przebiega? meczysz sie kurcze ;/ :*

Ja Mikolaja polozylam spac i zaraz relax z książką :-)

LIZA to nie kręgosłup tylko z nogami problem, a raczej ze stawami. Słyszałam ze w ciąży ból taki się pojawia ale mój gin mówi ze az taki to być nie powinien. Wczesniej tego nie miałam.

Melduję się :tak: Wszystko pozaliczane, i do września wolne :-D:-D Jest tak gorąco, że mam chęć wskoczyć do wanny lub basenu, tak mnie korci. w tyg mam jechac z amelia do tarnowskich gor na baseny, ale nie wytrzymam! chyba pojade gdzies dzisiaj po obiedzie bo jest nie do wytrzymania..

reklama
ewi ja mialam podobne bole w drugiej ciązy. do tego odejmowalo mi czucie w nogach. lapało nagle. nie raz idac gdzies z F potrafilam upasc. ze wstawaniem tez mialam problem ale to przez kregoslup. tak mi bolał ze Ł musial mnie non stop to podnosic to poprawiac. a wywlekanie mnie z samochodu to wogole komedia byla. ja waząca w fazie koncowej 90 kg, prawie sie zaklinowalam w drzwiach hahahahahahaha.Mloda mamusia1 gratulacje.U nas drugi dzien imprezy w parku.okna pozamykane a wszystko slysze w domu. dyskotega przy zmyslowych rytmach disco polo trwala do ok 1 w nocu. moze dluzej. ale ja jakos weny nie mialam do wywijania zadem. szkoda.. no ale starosc..chlopcy dziś sie wyskakali w dmuchanej dzungli, Oskar zjezdzal z wielkiej zjezdzalni. taki banan na twarzy ze malo co nie pekl z radosci. A F tradycyjnie sie bal. stwierdził ze dla niego za wysoka. spotkal kolege i 15 min szaleli w tej dzungli. wyszedł spocony jak szczur.

Ostatnia edycja:
Do góry