reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas i jak wycieczka rowerowa??

Renata współczuję kaszlu zdrówka Ci życzę:)

Liza
ojoj to masz urwanie głowy... Zdrówka chłopakom:) To zaszaleliście dzisiaj:)

Sali jak wieczór??

Magda
ja jej w necie puszczam ale ostatnio na fazę na Georga ciekawską małpkę i non stop 2 odcinki:p

Dorotar a długo ta dziewczyna ma ten salon??

Ewi
kurcze kiepsko że aż tak się męczysz;/

Kamma
fajne że grill się udał:)

Młoda mamusia
gratulacje:)

Na weselu było bardzo fajnie myśleliśmy że szybko się zmyjemy bo nikogo nie znaliśmy ale tak nas młodzi usadzili że ekipa się fajna trafiła:) jak odjeżdżaliśmy to wszyscy młodzi goście nie chcieli nas puścić bo tak roztańczyliśmy towarzystwo ja pana młodego w obroty a Czarek pannę młodą do wakawaka:) super:) Wróciliśmy przed 4:p

Domka od rana nieznośna przed chwilą tak mnie wkurzyła że dostała 3 szybkie na tyłek bo już nie wytrzymałam chciałam ją rosołem nakarmić a jej się nie podobała łyżka i walnęła mi ręką w talerz i wszystko wylało się na nią na tą nogę obandażowaną i dywan!!! Po jednym kluseczku musiałam zbierać. I się pobeczała i bez obiadu usnęła.

reklama
KASIEK ta dziewczyna od grudnia ma salon ale jak pokazywała mi zeszyt bo robi od początku zapiski ile zarobiła to pierwszy taki kiepski tydzień miała, no cóż zobaczymy jak od wtorku będzie mam nadzieję, że lepiej. Mówię od wtorku bo jutro nie idę mam zakończenia roku u Melci w przedszkolu.
Wogóle dziewczyna otworzyła salon z nadzieję, że będzie sama robić z jednym stanowiskiem tylko a tu bach jak otworzyła salon w grudniu to w styczniu w ciążę zaszła po 5 latach. I teraz musiała kogoś znaleźć by utrzymać interes, założyła drugie lustro i jakoś dajemy radę we dwie.

mloda_mamusia gratulacje :) super że zaliczone :)
kamma witam Cię :) tak obecnie jestem z kimś.
kasiek moja Łucja to ciekawskiego ogląda na mini mini :) tam są fajne bajki , bo jak patrze na inne kanały na bajki to są strasznie strzelanki bijatyki masakra..

My dziś byłyśmy na spacerku :) Pogoda śliczna , Łucja usnęła mi po 4 i do tej pory śpi, więc skorzystałam z okacji ogarnełam swoje paznokcie wkoncu :) nastawiłam pranie a teraz odpoczywam aaa i pierożki zjadłam ruskie bo zrobiłam z 2 tyg temu i zapomniałam ze jeszcze zostało mi w zamrażalniku więc troche pojadłam :)

EWI to wspołczuje oby przeszło badz ból by zelżał! :*
mlodamamusia Gratki :-)

I niedziela mineła...
Kurcze Miki zasnol ale kaszle mocno :-( musze syrop jakis zakupic inny bo sie wieczorami męczy bidulek... :no:

kasiek88kasiek Dobrze było, ale zbyt krótko , znoowu zbyt gorąco :angry:
dorotar110 Ładne zdjęcia .
Renata Głosuje , głosuje ; )) :-)
mloda_mamusia Gratulacje zaliczenia
EWI Ostatnio tez Z nogami mam ciężko .;/ Ciężka sprawa ..

Kuurde , co za niedziela :angry: Od Piątku siedziałam u Rodziców P , ale już w domku . Chodzi za mną zupa neapolitańska , za którą nigdy nie przepadałam , I jutro się chyba zmotywuje ..:-)

Helloł

Liza i jak chłopaki?

Milena​ zupa neapolita

Ewi ojej nie widziałam że masz takie problemy z nogami :-( współczuje...

mamusia_1 gratulacje!!

U mnie dziś chłodno :sorry2: w nocy padało, widzę przez okno kałuże, wieje wiatr i 18st, chyba nie doczekam się w tym roku porządnych upałów :angry:

Ostatnia edycja:
Hej

kaamaa a Daniel juz nie gorączkuje za to ma biegunke :eek: ospy brak :dry:
Miki kasłał do kolo 24-1 ;P ale wstal teraz o 8:10 i jets oki... niewiem, ospa to w dalszym ciągu ma dwie krostki :dry: :tak:
o 1 byla burza i nieźkle dolało i zaczelo wiac ;Pi tak do tej pory tez 18 stopni mamy :tak:

Zawiozłam Hanie do szkoly i tyle, dzis w domku siedzimy bo tak wieje ze strach by chlopaki sie czegos nie dorobily teraz zwłaszcza Miki z ospą ;P

Hejka;)

Kasiek impreza super...byłysmy w nowym klubie tutaj Exclusive Places - klub SODA, SODA Bydgoszcz
bawiłam sie do 3 rano,dawno sie tak nie naśmiałam i wystarczyła mi do tego jedna osoba :-D
Miałam podryw u 70 letniego dziadka pierwszy raz widzialam takiego dziadka w klubie,mysle ze był to ktos z rodziny włascicieli ze znalazł sie akurat w tym klubie.

Mam zakwasy w barach po sobotnim kajaku:-D

Liza Kaja kaszle nad ranem albo nie raz w nocy a w dzien nic jej nie jest...podejrzewam ze od suchego powietrza tak ma;/

U nas wczoraj był upał ,wieczorem burza więc tradycyjnie dzisiajn jak na razie 15 stopni i pochmurno...jutro pewnie znowu upał masakra z ta pogoda..

W piatek wakacje!!!!!!!Od czasów szkoły tak ich nie wyczekiwałam hehe;))

reklama
KASIEK tak pisałam, tzn może to nie były takie starania ale od 6 lat jest z facetem i do tej pory w ciąże nie zachodziła i się nie zabezpieczali nigdy, także myślała że już nie będzie w ciąży i otworzyła salon bo dostała odszkodowanie po śmierci ojca. Także przekierowała swoje myśli na inne tory czyt. salon i udało jej sę po miesiącu w ciążę zajść.

Ale pogoda o matko, niby ciepło ale wije, że mało głowy nie urwie, spać mi się chce strasznie, miałam do miasta jechać ale odechciało mi się, może pojadę około 12 zobaczę jak będzie z moimi chęciami, a na 14 na zakończenie roku w przedszkolu u mojej Melci.
Mały o 6.30 pobudkę zrobił ale po pół godziny zasnął przy piersi i o 7.45 mama mnie budzi, że już ta godzina bo oczywiście też z nim zasnełam. Trzeba było szybko wstawać budzić córcię do przedszkola.

Do góry