reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Już na fejsie składałam ale co tam życzeń nigdy dość 100 Lat Kasiek :-)

Moja też od września wyfruwa z domu :tak: muszę podjechać do przedszkola zapytać w którym miesiącu w tym roku przedszkole zamknięte, jeśli w sierpniu będą pracować to dam parę razy Julkę, wtedy mniej dzieci to będzie jej łatwiej się przystosować. Alee mam stresa :-D

reklama
Kasiek ja uwielbiam gorąco tylko że nie koniecznie jak jest duszno:-D:-p
Liza migrena?
kamaa ja na razie się nie stresuje, jakoś wychodzę z głupiego założenia że mlodemu wcale cięzko nie bedzie. Mam nadzieje że sie nie pomylę.

A mnie dziś młody obudził w nocy buziakiem. Przyszedł do mnie i mnie cmoknął jak oprzytomniałam stwierdził, że chce pić:-D.

hej babeczki. nadal o glosy prosimy :)
Dzieci Poznań

wieje dziś u nas niesamowicie. cieplo jest tylko ten wiatr. ciensze drzewa do ziemi kladzie. wstalismy o 7.45 a chlopcy do placowek na 8 mają. pedem poubieralamsniadanie dla F do szkoly i Ł zawiosł. ja sie odpicowalam, z myciem glowy bo wyglądalam jakby mnie coś rozjechalo. na głowie gniazdo i na 9 do p-la na wycieczke z Oskarkiem. bez kawy jestem dziś. dopiero teraz pije pierwszą. noz ledwie moje komorki dzialają.

Kasiek wszystkiego najlepszego :)

Witam

Zupy juz pogotowałam a teraz kawkę popijam

Kasiek 100 lat!!!! Wszystkiego Najlepszego!!!!

Liza a moze zmiana cisnienia???

Kamma ja tez sie nie stresuje co najwyzej mam lęki ze Zuzia kogoś pobije jak coś jej nie bedzie pasować:-D u nas w sierpniu beda dni adaptacyjne

Umi taaaa upał:D:D:D:D:

Kamma
nie martw się nie tylko Ty będziesz to przezywać:) Damy radę;)

Dzięki dziewczyny za życzenia:)
Czarek przyleciał z Rafaello kwiatuszkiem w doniczce i takim pompowanym fotelem bo ostatnio w biedronce gadałam że bym sobie w takim siedziała:D Gazetka promocyjna Biedronka od 18-06-2012 do 27-06-2012 • Okazjum.pl na 6 stronie fioletowy:) Hih będę miała gdzie książki czytać chociaż na razie Dominika go opanowała:)
Mam relaksik bo teściowa pojechała a Domiśka śpi:)

Kasiek ja szukam takiej pufy dla dzieci do pokoju z tym ze wolałabym taki worek sake bo to dmuchane to długo by pewnie nie wytrzymało u nich..a te sake są drogie...musze sie rozejrzec po marketach.

reklama
UMI Amelka przez 2 miesiące wakacji będzie siedzieć tak jak Kacperek z babcią.

KASIEK nie nie jeszcze do końca tygodnia Mela będzie chodzić do przedszkola, póki moja siostra chodzi to mała też.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Ostatnio w gazetce te fotele widziałam, chyba fajna sprawa.

LIZA moja to bez przedszkola wariactwa w domu dostanie, he he.

RENATA to u nas wiatr rurki od takie a'la altanki połamał.

MALWINA wiesz ja też miałam takie obawy, że Amelka będzie bić dzieci, że nie będzie się słuchać bo uparciuch z niej a o dziwo w przedszkolu Amela jest idealna, panie nie narzekają, aż zdziwiona jestem ale za to w domu nadrabia jak wraca:-D

Byłam z małym w mieście załatwiłam sprawę którą miałam załatwić i byliśmy w Pepco kupić mały prezencik i podjechaliśmy do znajomej bo ma małą dzidzię, fakt, że już ma prawie miesiąc bo 1 czerwca mały Krzysio się urodził ale jest faktycznie maleńki a przy moim dużym klocuszku to różnica niesamowita.
Potem na 14 w przedszkolu byliśmy, było małe przedstawienie na zakończenie roku przedszkolnego (he he dzieci fajnie śpiewały KOKO KOKO EURO SPOKO), Amelka jak mnie zobaczyła to się ucieszyła a potem zaczeła płakać, że ona chce do mamy i musiałam ją zabrać do siebie. Moja córcia dostała dyplom wyróżnienia i nagrodę za konkurs plastyczny.
DSC00695.jpgKtóra znajdzie Melcię na zdjęciu wśród dzieciaczków???

Do góry