reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi, Malwina no to cos takiego pośredniczącego miedyz migreną a zmianą cisnienia... zjadłam cosik i mnie teraaz tak ćmi lekko... ;P
dorotar to ja nie pisze bo wiem gdzie jest z FB :-D hehehe
Kaamaa ja tez pierwszy dzien zerówki bardziej rpzezywałam niz Hania...
Teraz lżej podchodze do tego z Danielem bo Hania wiele zyskała przez ten rok i myśle ze Daniel tez na tymzyska a ja bede miala juz lżej w domku z Mikim a teraz sie ona chwali ze bedzie chodzic do zerówki do starszaków a Daniel do pięciolatków ;-) hehehe fajnie ze mam jeszcze ten wybór by nie posyłac ich do szkoly jako 6 latki... choc zobaczymy jak Daniel sie w szkole ogarnie... ;-) Może pójdzie z Hanią do 1 klasy? :-D zobaczymy :tak:

reklama
Hej dziewczyny.
czytam was na bieżąco ale troszkę mnie ostatnio z lekka leń łapie i nie mam weny odpisywać. nawet od dłuższego czasu wiersza nie wymyśliłam :(
dziś z B mamy mini rocznicę - 25 czerwca się poznaliśmy :D
w rocznicę gdy zaczęliśmy ze sobą być on będzie w pracy a ja w Bydg. chyba że pojadę ale i tak raczej będzie zajęty. :-(

U mnie dziś pogoda w miarę. w nocy burza. zaczeło się wstawanie w nocy ;p
a i jeszcze od wczoraj chyba coś z ciśnieniem mam bo cały dzień wczoraj i dziś ziewająco. prawie co chwilę mimo wyspania się. nie wiem czy juz praca o sobie znać daje czy co??

Hej laseczki
Młody juz spi , ja zajadam truskawki z cukrem :)
Młody dzisiaj operował na nowym placu zabaw z nivea zdjęcie na fb :)
Pogoda sie troche popsuła padalo wiało ale jutro ma być ładnie chodź chlodno .

maleństwo to młody ci lenia przypędził :>
dorota - super zdj. , no mialam na mysli przedszkole :) najwazniejsze , że zakończenie udane
umi - ale jaka słodka pobudka

Hej ja tak szybko dziś bo mialam kiepski dzien
Kasiek Najlepszego. ;* zdrowia , szczęścia ;* co do pufy to ja kupilam ją juz jakiś rok temu w biedronce i jest super:)
umi2 to mnie Łucja ostatnio obudziła caluskiem o 4 rano mówiąc ": już sie wyspałam. :)) na szczęście usneła ;p

kasiek no ja też tak przypadkiem zorientowałam się że Patrycja która udzielała się kiedyś na forum też jest z Mielca więc mam tu super koleżankę jedyną , ale chyba lepsza nie mogła mi się trafić super dziewczyna :)

Czołem
wink2.gif
Kasiek wszystkiego co najlepsze - dużo zdrowia, radości, pociechy z Czarka i Małej, oraz spełnienia wszystkich marzeń
yes2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Bądź zawsze szczęśliwa!
Fotel fajny, za Rafaello bym udusiła:-D Ja miałam kiedyś fotel dmuchany z Coca-Coli bo kiedyś piłam nałogowo to punkty potem wymieniałam na nagrody:-p

Jak dobrze, że u nas od dziś chłodniej:-p Nie lubię upałów jak muszę do pracy chodzić:-p
Czekam aż wyschną mi pazurki i wskakuję do wyrka z mężusiem:-p Jaka szkoda, że mam @:-p

Dorotar ja rozpoznałam Twoją małą Królewnę:-) To widzę Melcia jest mocno za Tobą;-)
Renata koniecznie się potem pokaż w tym kolorze:-)
Ewi współczuję dolegliwości;*
Liza zdrówka dla chłopaków;* Jak Daniel też będzie chodził do przedszkola to faktycznie nie będziesz wiedziała co z wolnym czasem zrobić:-D
Magdaa to z Patrycją znasz się osobiście? A w ogóle gdzieś Ją wcięło.
Sali super, że się dobrze bawiłaś. Lokal fajny:-)

Hejka :)
Vegas no w sumie jak Daniel pójdzie do zerówki (nie przedszkole:tak:) to ja pewnie bede miala wiecej roboty przy rodzicach... :tak: pomidorki moje niedlugo sie zaczną, warzywka pięknie rosną :tak: :-)

Kurcze ale dzis zimno ;P i własnie zaczelo kropić... ehhh

reklama
U mnie tez zimnica...wicher jakby sie ktos powiesił;/;/ 13 stopni ...ja pól nocy nie spałam,nie dawno sie obudziłam i jestem zamulona leciutko:crazy:

Ja mam tez kolezanke z Mileca...forumowa zreszta ale znamy sie juz bardzo długo od czasów ciąży;)

Magda a masz FB?

Moja Gosia juz dojezdza do Konina a stamtad samochodem do Anglii cała dobe będzie jechać masakra...
Smutno mi było strasznie wczoraj,ale po 10 dniach tak sie bawiłam ze teraz stale sobie wszystko przypomninam i smieje sie sama do siebie;DD

Gosia wyjechała a przyjechała druga kolezanka ale zostaje tylko do czwartku,wiec dzisiaj znowu na piwo na miasto,no nie mam wyjscia heheh.

Ostatnia edycja:
Do góry