reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry ;P
Magdaa_ witaj miło :-) pisz co u Was dawno nie pisałas :-) jak Łucja?

Kurcze ale dzis dzien świra ;P Byłam z mikim u lekarza no i jak wiedziałam ospa, mam dawac Heviran po pół tabletki co 6h ;] ale nie zbadała go a ni nic ;P zobaczyla tylko krostki ;] a on troszke pokasłyje, i taki dzis jest wkurzające ze szok... :dry:
Na truskawki chyba nie jade bo mama ma robote ;] heh... moze jutro sie uda?;] no i auto nam sie popsuło ale mąż siedzi i naprawia bo na 16 jedzie dalej rwać... ;]

reklama
Magdaa no moja też ogląda Barbie, wszystkie odcinki ale najlepiej jej się podobaja z tymi muszkieterkami, no i shrek, wszystkie 4 czesci, chociaz 4tej sie boi ale ogląda twardo. Ograniczam jej te bajki do godziny dziennie, ale nie da sie, bo jak bajka pełnometrażowa trwa 1,30h to w polowie bajki nie wyłącze jej bo bedzie ryk jak nie wiem. Ostatnio bylam z nia w klubie przyjaciół myszki miki, fajnie sie bawila, z dziecmi sie integrowała, super było, teraz to mogę z nią chodzić na godzinkę czy 2, ale z dwójką dzieci nie pochodze szczególnie że 1h kosztuje 10zł.

Edit : Byście źle mnie nie zrozumiały. Daję Amelii do wyboru albo bajkę pełnometrażową np. Shrek 1,30h, albo bajki na Disney Junior, Jim Jam lub Mini Mini 1h, ok 4 bajeczki.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny.
przeczytałam Was. ale nie mam sił napisać odp.

nalatałam się dziś. Genetyk (wyniki dobre), urząd, szef, urzad, dom i teraz w pracy.

Co do imion to ja bym chciała drugą Zosię ale P. się nie podoba i pewnie byłaby Lena albo Olga. A chłopiec to nie mam pojęcia :no: wojnę byśmy stoczyli :-p Ale my to nie prędko drugie dziecko będziemy mieć.

Magda oo jak fajnie, że jesteś :-) tak dawno Cię nie było. Odzywaj się i już nie uciekaj! ;-)

Vegas U Ciebie tak gorąco a u nas od 3 dni deszcz pada i niezbyt ciepło, bez sensu, chcę Waszą pogodę :-p

Liza zdrówka dla Mikiego ;**

kama to powodzenia na egzaminie :tak: na pewno się uda ;-)

Ola ładne zdjęcia :tak:

Kasiek Domka to ma pomysły :-D:-D
Dobrze, że poszłaś z Domką do lekarza, przynajmniej masz pewność, że wszystko z nóżką dobrze.

femme przywitanie wiosny? :-p:-p

Zuzke dzisiaj położyłam na drzemkę, bo wieczorem wybywamy na Noc Świętojańską i chcemy być tam do 24 :-p więc teraz po drzemce myślę, że Zuzia wytrzyma, zresztą w domu pewnie szybciej by nie zasnęła :tak:
Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze i nie zacznie padać, bo ostatnio u nas pochmurno, chociaż teraz trochę słoneczko wychodzi :-)

MAGDA oooo a moja Amelka urodziła się 11 marca i też już 3 latka skończone, mój Łobuziak Kochany.

MILENAA wrzucę fotkę może jutro.

RENATA żeby było bliżej to na pewno bym skorzystała.

MŁODA MAMUSIA tak jestem fryzjerką ale niestety kokosy we fryzjerstwie już się skończyły.
Moja Amelka też uwielbia bajki.

KASIEK praca mi się podoba, oby tylko klientów więcej było, bo ten tydzień to bryndza, dziś raptem 3 panów tylko było masakra jakaś.

No zaraz do domku, do dzieciaczków moich.

MILENA masz fotkę dzisiaj a nawet dwie DSC00666.jpgRuda mamuśka
DSC00683.jpgmoje serduszka kochane

Ostatnia edycja:
kasiek biedna mała , ale szybko sie zagoi :)
dorotar ja poproszecoś w rozpuszczonych wlosach a i widze u cb grzywke fajna na skosik
aneta - to oby mala wytrzymała:)
liza kurujcie sie szybciutko
femme - tak zmuszony do kupienia bo zdejmował przyczepe malemu samochodzikowi do picahu i siadal na nim chcial jechac to nie bylo wyjscia po prostu wczesniej niz planowalam zakupiony , ale sie cieszył to najwazniejsze .

Ja mlodego połozyłam , ale wpatruje sie w szybe i podziwia muche chodzącą i biedrokę :d
I jak na złość zrobiła sie piekna letnia pogoda ;/ dzisiaj duzo spacerowalam jutro dzień ojca ...
Młody ma jakis katarek ale to jak by alergiczny nic po za tym .
Czekam aż się ruszy cos u M. w robocie i bierzemy kredyta(teściu i mąz ) i kupujemy mieszkanie poki co maja zastój i doopa .

OLA popatrz popatrz jak Ty to dojrzałaś, że mam grzywkę? W sumie grzywka jest ale na prosto, ale obecnie ją zapuszczam bo całe życie nosiłam grzywkę i mam już dosyć.A w rozpuszczonych włosach mogę Ci zrobić fotkę i wrzucić jak umyję łepek i wymodeluję, mało chodzę ostatnio w rozpuszczonych, wygodniej przy dzieciach w związanych i chłodniej.
Powodzenia Z KREDYTEM.

Dorotar Ola na innych fotkach na FB zapewne ta grzywke widziala bo na tym to raczej by sie nie dopatrzyła heheh;P

Moim zdaniem korzystniej wyglądasz bez grzywki i w rudych włosach własnie;)Na tym zdjeciu co masz w rudych z kolezanka blondynka...spiete do tyłu bardzo ładnie.

Ostatnia edycja:
SALI no pewnie tak w sumie nie pomyślałam, hmmm z koleżanką blondynką, zaraz na fb lecę szukać bo cos nie kojarzę o które foto chodzi:-D

SALI znalazłam dwa i tak z ciekawości o które Ci wchodzi wrzucę tutaj i czy to któreś z tych 299709_220519614667879_2086591136_n.jpg419500_312869318766241_503202976_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam;-)
U nas dzis swietna pogoda nie za goraco akurat na spacerki;-)i tu mam problem maly wogole nie chce siedziec w spacerowce, zaczyna plakac, na rece tez nie chce tylko koniecznie isc za raczke. Traegdia wszytsko zalatwiam w takim tempie ze szok...Dzis w carrefourze dal mi popis poszedl pod kosz z pilkami i zaczal piszczec i to tak doslownie bo chcial pilke a ja mu nie wzielam bo w domu ma 3 takie w roznych kolorach i wielkosciach. Musialam go wziasc sila na rece i niesc a ile razy w twarz dostalam...Gdy idzie za reke, chce dyktowac gdzie mamy isc a najchtetniej szdlby na jezdnie...a i chyba przechodzimy na jedna drzmke w ciagu dnia bo maly raz nie chce spac
Kasiek dobrze ze tak sie to wszytsko konczylo;-)ja tez jestem ulubiona synowa bo wiecej nie ma i nie bedzie hahaha a tak na powaznie to prawie codziennie gadamy przez tel albo piszemy smsy a osttanio nawet kupila mi spodnie:-D
Vegas u nas tez wczoraj taka duchota byla i tylko razy pokropilo. Co o imienia Oskar, nie podoba mi sie ale znam wielu fajnych Oskarkow, nawet mojej siostry chrzesniak ma tak na imie;-)
Liza podziwiam ja nie wiem czy zechce dziecko a co mowiac 4:-D
Dorota mialam kiedys takie wlosy ale Ł jeczy ze nie lubi ruego:-Dw tym kolorze najlepiej wygladasz:tak:
Anetka mi tez podoba sie Olga to moj typ na dziewczynke, Lena nie moj gust;-)dla chlopca od zawsze Maciej
Mamba to kied zdecydujecie sie na dziecko zalezy od was. Ja zaszlam w ciaze majac prawie 22 i nie bylam gotowa ile sie naplakalam. Planowalam dziecko po skoczeniu mgr i znalezieniu dobrej pracy ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez mojego rozrabiaki:-D
Kama powodzenia;-)

Do góry