reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloo...
My sie szykujemy na dzialeczke piekna pogoda w koncu,wiec trzeba korzystać;)

Liza mi sie marzy taki tel Nokia Arte i Veneto, ekskluzywne gadżety - Trendz.pl ale jeszcze nie na moja kieszeń,moze za 5 lat bedzie tańszy hehe;P

Wieczorem idziemy na miasto z Moja G. ale tak na piwo ,nie na dyskoteke bo jakos wolimy sie posmiac niz potańczyc :-D

Miłej soboty dziewuszki;)

reklama
Hej ! :) i znowu piękna pogoda !:) zaraz wyruszamy na plac zabaw :)

dorotar nie moja Łucja nie chodzi do przedszkola . Chodziła jak mieszkaliśmy w Pionkach :)
Vegas nooo dosyć długo mnie nie bylo. :) to chudzina tez z Twojej małej :) moja też dosyć dużo je ale niestety nie widać tego po niej ;p
Ewi kurcze nawet nie wiedziałam ze w ciąży jesteś . :) gratulacje spóźnione i wszystkiego dobrego ;*
Kasiek no jak ja mogłam zapomnieć o barbi podwodna tajemnica 1, 2 jak to jest jej ulubiona. Oglądała ją tyle razy że płyty już nadają się do wyrzucenia i oglądamy przegrane z neta ;p
Renata
dobrze wam idzie macie najwięcej głosów :) ja zagłosowałam wejde znowu za 12 h :)

Witam
LIZA Ja mam ZTE blade. Ttafila sie okazja dostac go za pól ceny. W mixy już się nie bawię co mam skarbonki dosć. Na koncie mam parę stowek.
RENATA Współczuje nocy.
SALI miłego r3pobytu na działce
MAGDA Dzięki. Fajnie ze w końcu sie pokazałas

hejka.
Byłam u genetyka by zdiagnozować chorobę genetyczną u mnie na papierze nie po samych wynikach rezonansu. Bo w rodzinie występuje w linii żeńskiej. i ja też choruje ale nie miałam diagnostyki pełnej. stąd te badanie.

Maleństwo a co to za choroba?

My z S dzisiaj bawimy się w składanie huśtawki, takiej dużej drewnianej. Potem sprzątanie bo ja to nie mam tyle siły żeby sama to robić.

Witajcie ja po porannych zakupach przed pracą, potem praca dziś trochę roboty było aż nogi mnie bolą, teraz już w domku, malutki śpi, Amelka zadowolona arbuza wsuwa, czekam na K aż wróci po 18 i będziemy grillować.
Ale dzisiaj cieplutko.

SALI to na tym pierwszym zdjęciu co jesteśmy we dwie to nie koleżanka tylko moja młodsza siostra.

KASIEK u nas cały tydzień była bryndza w pracy.

Dzięki dziewczyny za komplementy

Dorotar siostra ? no prosze,w ogóle nie podobna hihi;)Tak czesto bywa...

Ja po dzialeczce...poplywałam kajakiem ,poopalałam sie a teraz wykapałam zaraz prostuje włoski i lete na miasto;))

Witam się wieczorowo, dzisiaj był dzień straszny, od rana boli mnie głowa, na dodatek Amelia tak wariowała, jak nigdy. Non stop na dworze, teraz teściowa zabrała ją do sklepu, może się umęczy i szybciej pójdzie spać, ja myślę tylko o łóżku a przede mną kupa nauki, jutro mam egzamin ustny i pisemny z angielskiego, nie wiem jak mi pójdzie, heehe. Dobra lecę się uczyć do jutra!

reklama
Do góry