reklama
dorotar110
Fanka BB :)
VEGAS tak zakupy udane, ale czekam jeszcze znajoma w przyszłą sobotę ciucholand otwiera i ma podobno tanie, ładne ciuchy. Wczoraj mi do pracy przyniosła zarąbistą taką a'la skórkową kurtkę dla Kacpra z H&M na jakieś dwa latak ale kurczę za 25zł to biorę, kurtka doleży aż mały urośnie. No i jeszcze wybiorę się do niej na otwarcie, Dziecinne ciuchy to najdroższe ma za 10zł jakieś spodnie a tak to do 5zł zajebiste.
SALI biedna Kaja dalej gips.
MILENKA gratki córeczki.
MŁODA MAMUSIA wszystko możliwe.
RENATA hmm ale robisz smaki, bigos mniam mniam
OLA ładne fotki.
MAGDA może coś o sobie bo nie wszyscy Cię tu znają, napewno ja nie.
A ja w pracy dzis autkiem bo zimno i pogoda nie pewna, złe jesteśmy z dziewczyna u której pracuję bo ten tydzień do dupy jest, roboty nie ma.
Nie wiem czy pisałam ale znowu na rudo się zrobiłam.
Wziełam do pracy lapka bo mamy fryzur szkać i weszłam trochę was nadrobić.,
SALI biedna Kaja dalej gips.
MILENKA gratki córeczki.
MŁODA MAMUSIA wszystko możliwe.
RENATA hmm ale robisz smaki, bigos mniam mniam
OLA ładne fotki.
MAGDA może coś o sobie bo nie wszyscy Cię tu znają, napewno ja nie.
A ja w pracy dzis autkiem bo zimno i pogoda nie pewna, złe jesteśmy z dziewczyna u której pracuję bo ten tydzień do dupy jest, roboty nie ma.
Nie wiem czy pisałam ale znowu na rudo się zrobiłam.
Wziełam do pracy lapka bo mamy fryzur szkać i weszłam trochę was nadrobić.,
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
magdaa witaj!
dorotar rudy super! Jesteś fryzjerką? To moje marzenie, może kiedyś ukończę jakąś szkołę fryzjerską
renata narobiłaś smaka na bigosik z ziemniaczkami j
Ja niestety dzisiaj robię ogórkową bo córa się domaga zupki ogórakowej, hehe i niestety nie mam innego wyboru... ale tygodniami łazi za mną fasolowa... My dzisiaj z Amelią cały dzień w domu spędzimy, pogoda lipna, jedynie możemy troszkę na podwórko na rowerek wyjść, a tak to dzień spędzimy kolorując kolorowanki, oglądając tv i muszę jakieś zabawy dla mojej wymyśleć, bo już głowa mnie boli od tych bajek kto to widział, żeby dziecko siedziało 2 h przed tv i bajki oglądało. Jakieś książeczki jej powyciągałam, później mi pomoże przeglądać ciuszki dla dzidzi a tv to chyba od prądu odłączę, bo mela to jest mały cwaniak..
dorotar rudy super! Jesteś fryzjerką? To moje marzenie, może kiedyś ukończę jakąś szkołę fryzjerską
renata narobiłaś smaka na bigosik z ziemniaczkami j
Ja niestety dzisiaj robię ogórkową bo córa się domaga zupki ogórakowej, hehe i niestety nie mam innego wyboru... ale tygodniami łazi za mną fasolowa... My dzisiaj z Amelią cały dzień w domu spędzimy, pogoda lipna, jedynie możemy troszkę na podwórko na rowerek wyjść, a tak to dzień spędzimy kolorując kolorowanki, oglądając tv i muszę jakieś zabawy dla mojej wymyśleć, bo już głowa mnie boli od tych bajek kto to widział, żeby dziecko siedziało 2 h przed tv i bajki oglądało. Jakieś książeczki jej powyciągałam, później mi pomoże przeglądać ciuszki dla dzidzi a tv to chyba od prądu odłączę, bo mela to jest mały cwaniak..
magdaa_
Mama Łucji <3 ;**
Witam was wszystkie
młoda_mamusia moja Łucja to by tylko Barbi oglądała też mam ich dosyc bo znam juz je na pamięć.
teraz akurat Łucja jest na juz ponad 2 godzinnym spacerku
Milena widzę że już niedługo będziesz mamusią chłopczyk ? dziewczynka ? jak się czujesz?
Renata ja również oddałam głos
młoda_mamusia moja Łucja to by tylko Barbi oglądała też mam ich dosyc bo znam juz je na pamięć.
teraz akurat Łucja jest na juz ponad 2 godzinnym spacerku
Milena widzę że już niedługo będziesz mamusią chłopczyk ? dziewczynka ? jak się czujesz?
Renata ja również oddałam głos
aleksandra87
Dzieki dziewoje
Obiadki powiadacie to ja miałam pomidorową , a potem mlody jadl makaron z sosen jagodowo-poziomkowym :>
Magdaa - Witam Cię
U nas tez zimnawo nie martwcie się słońce powroci
Obiadki powiadacie to ja miałam pomidorową , a potem mlody jadl makaron z sosen jagodowo-poziomkowym :>
Magdaa - Witam Cię
U nas tez zimnawo nie martwcie się słońce powroci
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej wam ;-)
U nas w dalszym ciągu deszczowo i brzydko dzisiaj w przedszkolu mieli mieć przywitanie wiosny na dworze mieli być policjanci itp i uczyć dzieci co robić w awaryjnych sytuacjach no i inne atrakcje ale z racji beznadziejnej pogody przenieśli na następny tydzień ;-)
VEGAS - Oskar bardzo ładne :-) ale jak już kiedyś pisałam ... u nas nie przejdzie :- p
LIZA - 3 dzieci i jeszcze myślisz o kolejnym hehe ty to jesteś hardcorowiec
MALWINA - piątkowo to i rybka dobra ja dzisiaj sobie strzeliłam przed pracą pierś z frytkami
KAAMAA - oj ciężka sprawa żeby Cię stres nie zjadł ...
ALEKSANDRA - fajne zdjęcia :-) no i niezły brumek :-) nowy nabytek ? :-)
MŁODA - no ciekawe co będzie :-) teraz na USG może się okaże ;-) no i 3mam kciuki za badanie żeby to tylko jakaś pomyłka była ! albo żeby zanikało :-)
KASIEK - hehe to jeszcze trochę czasu masz punktuj punktuj
MAGDAA - witamy znowu :-) co tam u was ?
U nas w dalszym ciągu deszczowo i brzydko dzisiaj w przedszkolu mieli mieć przywitanie wiosny na dworze mieli być policjanci itp i uczyć dzieci co robić w awaryjnych sytuacjach no i inne atrakcje ale z racji beznadziejnej pogody przenieśli na następny tydzień ;-)
VEGAS - Oskar bardzo ładne :-) ale jak już kiedyś pisałam ... u nas nie przejdzie :- p
LIZA - 3 dzieci i jeszcze myślisz o kolejnym hehe ty to jesteś hardcorowiec
MALWINA - piątkowo to i rybka dobra ja dzisiaj sobie strzeliłam przed pracą pierś z frytkami
KAAMAA - oj ciężka sprawa żeby Cię stres nie zjadł ...
ALEKSANDRA - fajne zdjęcia :-) no i niezły brumek :-) nowy nabytek ? :-)
MŁODA - no ciekawe co będzie :-) teraz na USG może się okaże ;-) no i 3mam kciuki za badanie żeby to tylko jakaś pomyłka była ! albo żeby zanikało :-)
KASIEK - hehe to jeszcze trochę czasu masz punktuj punktuj
MAGDAA - witamy znowu :-) co tam u was ?
reklama
pinky sky
Milena no w Twoim przypadku to dobrze że się chłodniej zrobiło
Renata już zagłosowane
Magdaa witaj Moja też uwielbia Barbie opędzić się nie mogę Coś duża ta córa Ci się na suwaczku urodziła ponad 35kg
Dorotar widzę że ci się praca podoba
Femme no wczoraj pomagałam jej przy imprezce to może nawet do następnej niedzieli
Wiecie co Dominice zaczęła się mazać dzisiaj ta rana;/ i zaczęła na palcach na tej nóżce chodzić no to mówię idę do naszej pediatry Czarek jak jej mył nóżki to jej uraził i zaczęła lać się krew;/ a już ładnie się goiło do wczoraj;/ no to pediatra jak to zobaczyła to od razu do szpitala do poradni chirurgicznej... Byłam przygotowana że będzie ryk jak nie wiem bo to przecież rana i na pewno będzie trzeba odkazić ale Dominika była bardzo dzielna leżała na brzuszku nawet nie pisnęła potem jeszcze zrobiliśmy zdjęcie RTG i wszystko ok doktor obandażował nogę i zapisał gotowe opatrunki będą jutro na 15 a teraz śpi młoda
Renata już zagłosowane
Magdaa witaj Moja też uwielbia Barbie opędzić się nie mogę Coś duża ta córa Ci się na suwaczku urodziła ponad 35kg
Dorotar widzę że ci się praca podoba
Femme no wczoraj pomagałam jej przy imprezce to może nawet do następnej niedzieli
Wiecie co Dominice zaczęła się mazać dzisiaj ta rana;/ i zaczęła na palcach na tej nóżce chodzić no to mówię idę do naszej pediatry Czarek jak jej mył nóżki to jej uraził i zaczęła lać się krew;/ a już ładnie się goiło do wczoraj;/ no to pediatra jak to zobaczyła to od razu do szpitala do poradni chirurgicznej... Byłam przygotowana że będzie ryk jak nie wiem bo to przecież rana i na pewno będzie trzeba odkazić ale Dominika była bardzo dzielna leżała na brzuszku nawet nie pisnęła potem jeszcze zrobiliśmy zdjęcie RTG i wszystko ok doktor obandażował nogę i zapisał gotowe opatrunki będą jutro na 15 a teraz śpi młoda