reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar w rudych jak najberdziej , ale zalezy jaką miałas grzywke a nawet nie zaglądałam na fb zobaczyc zdj :>
nie dziekuję
moj syn jeszcze nie spi normalnie masakra , ale ja twardo powiedziałam , że go nie uspię sam się pójdzie połozyc ja oglądam HP :D i nie ma bata jak usypiałam mial mnie w doopie to niech spada

reklama
Jezu napisałam cały post i mi sie skasował :no:
Jeszcze raz :-):-)

Anetka, Femme, Liza u nas okej mieszkamy w Mielcu , Nie pracuje :) Łucja rośnie strasznie szybko . Mierzy 105 a waży 12 kg, chudzina się zrobiła troche no ale je calkiem sporo więc wszystko pod kontrolą .
Kasiek , młodamamusia moja to lubi najbardziej magie pegaza, diamentowy pałac, roszpunka. ksiezniczka wyspy, ksiezniczka i zebraczka, 3 muszkieterki, 12 tanczacych kasiezniczek, calineczka . Wszystkie piosenki na pamięć także czasem jak coś spiewa to musze pomysleć która to bajka :p

Moja Łucja ogląda 3 razy dziennie bajki, wstaje rano je śniadanie poźniej bajka, idziemy na spacer wracamy i śpi. Pozniej obiad i bajka, chyba że nie chce to oglada ksiązeczzki albo maluje farbami, pozniej kolacja i na dobranoc bajka. :) chyba nie za dużo. Czasem zamiast bajki gra albo koloruje na stronie Misiabela.pl - gry, kolorowanki, bajki i piosenki dla dzieci .

ANULA to widzę, że zaczyna się u was robić problem z małym, sceny złości bicie po twarzy, nie pozwalaj na to kochana. Tym bardziej, że Twoje dziecko nie ma jeszcze roku a tu juz takie akcje. Co do wózku rozumię. Moja Amelka zaczeła chodzic jak miałą 9 miesięcy, było to zimą jak wychodziliśmy n dwór to albo ręce albo sanki bo śnieg a jak wyciągłam wózek jak pogoda się zrobiła to nie było szans na spacery wózkowe, od tego czasu wózek był beee, męczyliśmy się ciągle na rękach, naprawdę w sporadycznych sytuacjach siadała do wózka i to tylko na chwile. Po prostu na nóżkach fajniej:-D.

OLA uuuuu grzywki to ja miałam przeróżne, proste, na ukos, króciutkie, kolorowe, półokrągłe, no róźniaste, a teraz grzywka mnie już denerwuje i zapuszczam i wygodniej mi bez niej.

MAGDA Twoja córcia chodzi do przedszkola???

Dzieci śpią, K nie ma, spadam spać bo jutro o 7 muszę jechać na zakupy i z zakupów prosto do pracy na 9. Pa pa

Dorota w domu gdy tak robi odstawiam tyle razy ile trzeba az w koncu mu przechodzi a w sklepie nie mialam jak, wzielam na rece i wyszlam...

Dorotar tak o tym pierwszym zdjeciu pisałam;))
Ja tez zapuszczam grzywke..zawsze mialam gruba prostą,teraz lekko na bok pocieniowałam nie wiem co mi odbiło bo juz długa mialam hehe..i na nowo zapuszczam...teraz troche przyciemniłam srednim blondem konce zostawiłam jasne ale jest mała róznica wiec bede rozjasniac konce a te ciemne mam jak swoje naturalne wiec odrostów nie bedzie widac;)

Hej ja ostatnio nie mam czasu na pisanie,, a teraz mam nowy telefon, na którym na szczęście mogę w końcu pisać za pomocą słów bez dotykania klawiatury :)
Dzisiaj nie nadrobie ale mam nadzieje ze w końcu bedę na bieżąco od jutra. Mam za sobą pobyt w szpitalu od tygodnia jestem w domku. Dzisiaj wizyta u dentysty kolejna aż wewrześniu mam nadzieję że zdążę przEd poroden. No nic dzieci poszły spać to i ja zamykam dobranoc.

Liza zdrówka dla Mikusia:)

Maleństwo
a pod kątem czego byłaś u tego genetyka?? Super że wyniki dobre:)

Anetka
jak po Bednarku?? I jak Zuzia wytrzymała??

Dorotar
u teściowej też dzisiaj bryndza:p Taka pogoda. Fajny kolorek chyba najlepszy dla Ciebie. Dzieciaki urocze:)

Ola trzymam kciuki żebyście szybko kredyt wzięli:)&&&&

Anula heh rozbójnik Ci rośnie:) A ta kochana synowa to była aluzja w moim przypadku:p

Magda moja właśnie 12 księżniczek, Akademia księżniczek Calineczka i ta co na desce pływa, Diamentowego pałacu się boi bo tam koszyk wpada do jakiejś palącej rzeki i jest ryk więc jej nie puszczam.

Hipp hipp hurra, weekend
biggrin.gif
Witam się cieplutko:-) Wreszcie trochę popadało to ciut lepiej
biggrin.gif
Jutro mamy w planach z J. i Małą jechać na wycieczkę rowerową, ale popołudniu, bo do popołudnia sprzątanko, J. chce pożyczyć od szwagra rower z fotelikiem od Chrześniaczki
biggrin.gif
Dawno takich wypadów nie było, więc byłoby extra jakby to wypaliło. A po powrocie może grill:-)

Magdaa witaj, ale Cię dawno nie było, hoho. Dobrze, że u Was wsjo gra:-) Już myślałam, że tylko moja córa taka chudzina. Moja ma 2.5 roczku a waży 11kg. Ale ona non stop w ruchu, a i dużo je:tak: Tyle, że ma niecałe 90cm wzrostu, więc Twoja to i tak wychodzi na to, że jest większą chudziną:-p
Kasiek skąd te dzieci biorą takie śmieszne teksty:-p Teraz to już nóżka raz, dwa się zagoi:tak:
Sali ja mam grzywę niemal całe życie. Był chyba jeden moment co nie miałam, ale Boziu, kiedy to było, nawet nie wiem. I poza tym to muszę pójść do fryzjerki wyrównać grzywę bo miałam na ukos w lutym robioną i już strasznie podrosła i chcę prostą, końską, bo w takiej mi jednak najlepiej:tak:
Anula to niezły Gagatek Ci rośnie z Bartusia:-p U nas na szczęście takich akcji nie ma bo bym się chyba ze wstydu spaliła, ja to taka jestem przewrażliwiona jak ktoś się za bardzo gapi w moją stronę:-D
Liza zdrówka dla Mikusia, oby już lżej przechodził ospę;* No u Was następnym razem to dziewczynka by pasiła:tak::-):-)
Dorota bombowo Ci w rudym:tak: A dzieci masz prześliczne:-)
Ola super fotki, uwielbiam Twojego synusia, Ciacho:-):-D
Maleństwo to super, że dobre wyniki:tak: Przypomnij na co dokładnie?

czesc :)

znowu prosimy o glosiki :) Dzieci Poznań

noc kiepska. do ok 1 tak kaszlalam ze mialam wrazenie ze tak wlasnie koniec wygląda.na zmiane z atakami dusznosci jak lezalam na plasko. wiec spalam na siedząco. kuźwa tak mi kark boli..
i Oskar taką scene wieczorem urządził ze jeszcze chwilka a bym wyszla z domu.

Anula no wchodzicie w taki wiek z malym ze go wszystko interesuje, wszedzie c hce isc, wszystkiego dotknąć. Ja to dwa razy przechodzilam. co do wozka. I Filip i Oskar wlasnie w okolicy 10-12 miesiąca zaczeli nie lubic tego cudu. na szczescie sklep mam obok domu ale mimo wszystko.. spacer z OSkarem do p-la po Filipa normalnioe zajmuje mi 5 minut. z idącym rocznym OSkarem ok 45 min. i tez ulica to bylo to co dziec najbardziej chcial sprawdzić.
Bicie po twarzy. oj ile razy ja dostalam jak wywlekalam skąds histeryzujące dziecie. ale po kilku razach wiedzialam jak mam chwytac, jak sie odchylac zebvy w lico nie dostac.
i "uwielbialam" rady innych w sklepie jak mi dziec scene odstawiał.

Dorotka pieknie ci w rudych wlosach. Ja w czwartek sobie podcinalam. i moze dziś pomaluje. Na ognisty jakis. Bo mi wyplowiał.

dziś mamy noc swietojanską. impreza w parku.. 30 m od mojego domu :) fajowo :) daleko nie bedzie trza isc. nawet jak sie upije z deka ł wlec przez cale miasto mnie nie bedzie musiał :D

reklama
Hejka z rana
ewi co za telefon masz?;-) Mi sie podoba Sony Xperia teraz ;-) ale zejdzie sie zanim bede zmieniac tel jeszcze nie wyrobilam wszystkiego w tym mixie.
Vegas ja w trzeciej ciazy chcialam dziewczynke ale Miki wyszedl ;-) hehehehe
dorotar fajnie ci w rudym :-)
sali ja tez grzywke zapuszczem, rok temu obcielam miesiac bylo oki a potem sie przeklinałam ze po co scinałam :-D heehehe
anula wytrwałosci zycze, cięzki wiek sie zaczyna... :tak: nie daj sie malemu! :*

Nocka średnia, Miki kasłał :no: ospa to oki, juz nie gorączkuje, za to dziś Daniel w nocy zaczol gorączkować wiec myśle ze może na dniach i on bedzie mial jakąs kroste :tak:
Olaboga az sie odechciewa... ;P

Do góry