Hipp hipp hurra, weekend
Witam się cieplutko:-) Wreszcie trochę popadało to ciut lepiej
Jutro mamy w planach z J. i Małą jechać na wycieczkę rowerową, ale popołudniu, bo do popołudnia sprzątanko, J. chce pożyczyć od szwagra rower z fotelikiem od Chrześniaczki
Dawno takich wypadów nie było, więc byłoby extra jakby to wypaliło. A po powrocie może grill:-)
Magdaa witaj, ale Cię dawno nie było, hoho. Dobrze, że u Was wsjo gra:-) Już myślałam, że tylko moja córa taka chudzina. Moja ma 2.5 roczku a waży 11kg. Ale ona non stop w ruchu, a i dużo je
Tyle, że ma niecałe 90cm wzrostu, więc Twoja to i tak wychodzi na to, że jest większą chudziną
Kasiek skąd te dzieci biorą takie śmieszne teksty
Teraz to już nóżka raz, dwa się zagoi
Sali ja mam grzywę niemal całe życie. Był chyba jeden moment co nie miałam, ale Boziu, kiedy to było, nawet nie wiem. I poza tym to muszę pójść do fryzjerki wyrównać grzywę bo miałam na ukos w lutym robioną i już strasznie podrosła i chcę prostą, końską, bo w takiej mi jednak najlepiej
Anula to niezły Gagatek Ci rośnie z Bartusia
U nas na szczęście takich akcji nie ma bo bym się chyba ze wstydu spaliła, ja to taka jestem przewrażliwiona jak ktoś się za bardzo gapi w moją stronę
Liza zdrówka dla Mikusia, oby już lżej przechodził ospę;* No u Was następnym razem to dziewczynka by pasiła
:-):-)
Dorota bombowo Ci w rudym
A dzieci masz prześliczne:-)
Ola super fotki, uwielbiam Twojego synusia, Ciacho:-)
Maleństwo to super, że dobre wyniki
Przypomnij na co dokładnie?