reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej hej. Nas nie chcą opuścić parnoty i dziś mieliśmy ponad 30st
baffled5wh.gif
Jutro będzie tydz. jak upały są. Fakt, nad ranem lało, ale co z tego jak o 8 już prażyło słońce
laugh.gif
U nas jak widać udał się pierwszy dzień lata
p.gif
Teraz jeszcze prasowałam ubranka Martynki i dodatkowo się ''posaunowałam''
p.gif
Jak dobrze, że zaraz weekend bo nic mi się nie chce ostatnio, leń mnie trapi, że hej.

Co do imion to u nas w razie chłopca będzie OSKAR, na maxa nam się podoba:-D, a dziewczynka hmm nie wiadomo w sumie bo J. mówi, że będzie syn:-D Tak marzy teraz o tym synku. Mi by się podobało dla dziewczynki ZOSIA:tak:

Renata szkoda, że Twojej lekarki nie było, może jakoś się wyleczysz domowymi specyfikami albo zostanie czekać na powrót babeczki. Dobrze, że z Oskarkiem już lepiej:-)
Malwina o widzisz, a moja puzzle lubi tylko wyciągać z pudełka:-D
Aleksandra z tym smoczkiem musisz być stanowcza - nie ma i już, nawet w dzień:-) Nam taka lekcja 3 dni zajęła, ale potem to wcale sobie o smoku nie przypominała:-) Czasem trzeba być drastycznym by potem cieszyć się sukcesem.
Mamba to do roboty, dzidzia sama się nie zrobi:-D
Malwina gratki córci, a imię Natalka prześliczne, mi się też podoba, ale już mam szwagierkę Natalię, więc dublować nie zamierzam.

reklama
Hej
Nooo dzis zwrot pogody ;P chlodny wiatr, pochmurno, pokropuje deszcz :no:

Widze temat imion, ja bym chciala kiedys miec córeczke Lenke :D ale zobaczymy co czas pokaże... oczywiscie za kilka ładnych lat nie teraz ;P ale możliwe tez ze nie bedziemy miec ;P
Vegas u nas dzis okno bylo otwarte i ten zimny wiatr wietrzyl pokoje i spadło na 23 stopnie :tak: ale pozamykałam bo Miki chory zeby go nie przewiało ;] marudny cos dzis jest ehhh ;/

Vegas a u nas pada od kilku dni i 16 stopni...ale podobno weekend ładny a od nastepnego tygodnia upały,pewnie u was bedzie wtedy padac hihih;p

Z tym kibicem to podobno nieszczesliwy wypadek spowodowany nadmiarem alkoholu;/;(

Co do imion to u nas byłaby Emma albo Inez a chłopiec...hmmm tu byłby problem podoba mi sie Korneliusz ,Remigiusz, do Tymoteusz mialo by pasowac hehe...ale dzieci wiecej nie planujemy;))

Hejka

U nas tez zimno 16 stopni i pochmurno

Co do imion mi podoba się dla dziewczynki Zosia , a dla chłopca Jan

Nie mam pomysłu na obiad , moze jakaś ryba???

Helloł :-)

Sali słyszałam o tym chłopaku straszna tragedia :-(

Malwina ja mam na obiad paluszki rybne z frytkami.

U Nas 24 st i nie wiadomo co raz pochmurno raz się rozpogadza na koniec pewnie się deszczem skończy :dry:

My z J po ostatnich szaleństwach ustaliliśmy Emilię i Michała ale na razie to tylko gdybanie bo 3 testy I kreska i dziś @ to potwierdziła :tak:
A tak poza tym to już mega stresuje się egzaminem na prawko to już za tydzień :no: chyba padne tam trupem,kupiłam tabletki na uspokojenie- wczoraj wziełam jedną przed jazdą i nie czułam żadnej różnicy, jak zobaczyłam pojazd egzaminacyjny i tak zaczełam panikować :sorry2:

Hej babuszki
Femme - wybyłam do teściów młody tam ma zwierzyniec i inne ciekawostki :) a zaliczyliśmy nawet pobyt nad wodą :) P6162611.jpgP6162614.jpgP6162624.jpgP6182634.jpgvgkufuv.jpg

Vegas -musze byc stanowcza ale się zastanawiam mlody ma smoka do spania , i może odpuszczę jeszcze go .

U nas pogoda pochmurna ale ciepla :) młody śpi ja jem sniadanko
kamma - trzymam kciuki za fasolkę ,a okres jezszce nie świadczy o ciąży :> , trzymam kciukasy za prawko

OOoo temat imion ! :-D

femme Lilia to przepiękne imię :tak:

co do imion ja jeszcze nic nie wybieram, choć potajemnie czuję, że będzie dziewczynka, ( i mówię do brzucha per Majka) , to jednak coraz częściej myślę o synku :-D W pierwszej ciąży przez cały miesiąc przed porodem miałam sny, że urodzę dwóch synków bliźniaków, i że nazwę ich Jaś i Staś, i nie ukrywam, że zakochałam się w nich :)

JUż się nie mogę doczekać usg, moja lekarka prowadzi jakiś program dla ciężarnych, i wysyła ok 5 pacjentek w ciąży do prywatnej kliniki badań prenatalnych ze skierowaniem na jakieś badania przesiewowe. W każdym trymestrze po 1 badaniu. w 1szym trymestrze jak to miałam to samo usg było co trwało ok 30 min, 3 kartki a4 dostałam z tego, wszystkie obliczenia co do dzidzi, obliczenia na zespół Down'a, Edwards'a i inne, no i co najgorsze wykryło mi krwiaka w macicy, badanie miałam 26 kwietnia, i teraz mam 28 czerwca, ciekawa jestem co się okaże, bo stresuję się trochę przez to, mam się niby nie przemęczać, nie dźwigać. Pytali się mnie, czy nie plamiłam, ani nic, ale nic się nie działo, ciekawa jestem czy się zmniejszył, czy nie...

Milena Natalka bardzo ładnie:)

Mamba Zosia też mi się bardzo podoba ale moja mama tak ma:)

Femme
Lila ślicznie ale c się nie podoba;/
A jak myślisz pewnie że jestem pupilkiem do środy:p

Co do imion w sumie nie wiem teraz dawno się nie zastanawiałam nad tym:) Ale Lenka na max jestem zakochana:) Ooo i Emma też:)

Vegas
jadę do Ciebie:p

Kamma ooo szkoda;) Jak tak się stresujesz to najgorsze co możesz robić ja pamiętam na pierwszym egzaminem tak mi noga na sprzęgle latała że nic nie mogłam zrobić... Drugi raz mniej a za trzecim powiedziałam pier.... to i poszło jakoś:)

Ola ślicznego masz syna super foty:)

Młoda mamusia
oooo to fajnie że masz takie badania widać fajną lekarkę masz nie martw się na zapas na pewno będzie wszystko w porządku:)

U nas dzisiaj byle jak po raz kolejny pytam się gdzie moje słońce!!!
Domka dzisiaj zobaczyła w bajce że dinozaur się z jajka wykluł i po chwili namysłu mówi: Mamo Mimi w jajko pśi i bumm co znaczyło Mamo Dominika była w jajku i spała a potem zrobiła bym i się wykluła padłam bo to tak śmiesznie brzmiało że nie da się tego przekazać:)

Cześć dziewczyny :-)
U mnie dziś chłodno na dworze , aż mi lepiej się zrobiło . Bo od tej duchoty mam dość , powyzej 30st było w ostatnie dni i duuuuszno :angry: DZiś chłodno , ale nie padaa więc niech sobie jest taka pogoda , troszkę się ochłodzii

Vegas
Oskar też świetne imię

kaamaa100 Nie ma co się stresować , dasz rade , trzymam kciuki ; )

aleksandra87 Prześliczny Synek ; )

mloda_mamusia1 tez czułam dziewczynke :) Wychodząc na USG na którym miałam dowiedzieć się płeć mówie do P : To jedziemy zobaczyć naszą córeczkę . I prosze , lekarz kazał kupować mu sukieneczki .;D Wszystko będzie dobrze

kasiek88kasiek hehe świetna córa ..

reklama
Do góry