reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No poza tym że posiadam lenia... czyli nic mi się kompletnie nie chce robić to żyjemy sobie i leci nam do przodu z dnia na dzień rośniemy:) Mały już waży ponad 6 kg i ma 61 cm:) jestem z niego dumna:) i prze szczęśliwa...Przez swięta myślałam że zaczniemy rozwozić z K zaproszenia ale mi nie dojdą...:(
Jeżeli chodzi o sytuacje z Madzią to dla mnie to jest bardzo dziwna sprawa i jakoś mi sie nie wydaje żeby to był wypadek....
A to moja perełka:) 9.jpg7.jpg22.jpg

reklama
Snoopy weź Ty się opanuj i nie denerwuj się tak bo Ty się denerwujesz nawet jak piszesz chyba nie chcesz urodzić wcześniej a rzeczy po prostu chowaj u siebie... CO ZA LUDZIE!!!

Słuchajcie Domi siedzi koło mnie ogląda bajkę ja pisze i nagle "Mamo kupkę"!
shocked.gif
shocked.gif
No to zaprowadziłam ją do łazienki zdjęłam majtki a ona "Sio"! no to wyszłam ta się na kluczyk zamknęła... Ok... Po jakimś czasie otwiera i mnie woła patrzę a tam cały nocnik jestem dumna... I Dominika mówi "Mimi nanana" co w wolnym tłumaczeniu znaczy że Dominika jest bardzo łądna bo dobrze zrobiła:)
Melisę od wczoraj biorę:-p tak że już w miarę lajtowo jest, ale wpieniać wpieniają sz...e...:sorry: no i Gratulację dla córy!!!!!!!!!!!!!!!:-D
SNOOPY jak już pisałam, czemu Twoja mama tak się daje :szok:, jak to ciuchy kradnie??? Wiesz skoro oni od dawna tacy są to nie lepiej zamykać wasze pokoje na klucz???
A oddała te kalosze w końcu???

Nie jestem w stanie zamknąć pokoju w każdej sytuacji.... a oni nawet jak się wyjdzie do wc czy na chwilę zejdę na dół to dla nich już okazja... w innych sutuacjach zamykam zawsze... ale uwierz to nic nie daje... a kaloszy nie oddała do tej pory bo są jej. :confused2:

SNOOPY ja bym takiej w łeb przyłożyła chyba... Ja na miejscu twojej mamy nie szykowałabym im mieszkania (ty musisz sama dojśc do tego a oni na gotowca) ta trolica jest u was zameldowana? jak nie to na policje i o wtargnięcie;-). Może ty by ją do ładu doprowadziło... Normalnie zgłoś się do Trudnych Spraw:-D. Bo się wasza historia nadaje... Szkoda mi dzieci...
Zameldować jej ani trolli nie pozwoliłam z siorkami bracia też chcą się ich pozbyć... przez to rodzenstwo przestało do nas przyjezdzac i matka sie wpienila bo traci piatkie na rzecz je...go pasorzyta i trolicy. wiesz co oni im tylko podlogę wyleją w chlewku i przebiją drzwi do letniej kuchni nic wiecej nie zamierzają im robić, a i okno im wstawią i maja wypier. bo Zosia już nie wyrania a moj ojciec dalej sie tej pi...y zaluje...
Co do zgloszenia to M chcial nas zglosic:-D

Vi polecam się na przyszlość:-D
mazia śliczny synuś:rofl2:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków;*

snoopy wspolczuje naprawde nieciekawa sytuacja i ludzie... :eek:
mazia ŚŁICZNY!!!!!! ;-) hihihihi ale slodziak :-) zaglądaj czesciej ;-)
gosdia...... :no: :crazy: brak slow... :sorry:
mirabelka no siostra twojego meza tez wymiata.... i ze rodzice (tescie) jej na to zezwalają :dry: ehhhh

No ogarniamy zabawki i ide odkurzyc... :sorry:

Dorotar KasiaF pozawalam bo zawsze jestem obok i jak mówię że ma otworzyć to otwiera ona nie ma pomysłów żeby się czegoś napić ewentualnie przesypać proszek do prania do kosza na śmieci... Po za tym ona tam się nie bawi jak mnie nie ma a mam dom gdzie jest 3 piętra zamieszkłe i nie oszukujmy się nie jest niemowlakiem i jej nie upilnuje a obiad ktoś musi ugotować itd. Ona wejdzie wszędzie...

Mazia
cudowny maluszek:)

Snoopy mam nadzieje że uciekesz stamtąd szybko:)

Femme
no to nie doczytałam a kupiłam sobie szkła kontaktowe i dwa lakiery a jak się dopatrzyłam jest na nich napisane Wibo,Kartuzy, Polska:)

Malwina u mnie to 50/50 więc nie mam się z czego cieszyć:p

Ale jestem zmęczona C się okupił:p Najlepszy bo obeszliśmy całe miasto przymierzył masę kurtek wszystkie beznadziejne szmaty mówię chodź do szmateksy Domi coś kupię i wylosował tam dwie zajeb.... kurtki hahahah

gosdia wow to niezła historia..tylko ludzie nie zdają sobie sprawy z konsekwencji :confused2:
malwina właśnie,właśnie, podeślij troche słonka, bo u mnie lodowato, pod kocem leżę..:-(
Mazia Jakie piękne maleństwo, zazdroszczę!;-)
Snoopy12 życzę szybkiej przeprowadzki, a przede wszystkim mniej nerwów :tak:

A u mnie nawet dobrze. Dziś się pokłóciłam z moim K o bzdete, no ale wszystko już gra:laugh2: A teraz sobie leżę pod kocem, szafki sprzątałam i zmarzłam, no to się wygrzewam i wypoczywam. W dzień się ubrałam byłam w mieście, na spacerze, i widziałam takie piękne ubranka dla dzieci, że ledwo powstrzymałam się od kupna.:sorry:

Dziewczyny, porządki porobione?:-) U mnie tak, zakupy też, jeszcze tylko jutro kilka rzeczy dokupić i gitara gra :-D
No, zmykam robić sałatkę grecką :-p

Z okazji zbliżających się świąt wielkanocnych chciałam wam życzyć wszystkiego naj, naj, naj oraz miłych zdrowych i wesołych świąt :)
mini-eggs-chocolate_large.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme no właśnie skręcił.. a mój mąż ma złamanie a nie skręcenie :-(
o widze że znów wróciłaś do moderowania :-) który dział??
gosia to gratki dla zdolniachy :-)
gosida o masakra z ta bombą :eek:
mazia śliczności :-)
mirabelka są takie zapachowe woreczki do pampersów jesli męzowi przeszkadza zapach :-p albo zamykane kosze
my mamy specjalny zamykany na pampki no i w środku worek zwykły to nie śmierdzi .. tylko podnosze pokrywę i zaciskam worek ...
nie jest tragicznie ;-)
lorata chyba nie maz pary która by się o bzdety nie kłóciła czasem ;-)

witajcie :) wreszcie sie troszke wiosennie u mnie zrobilo :)

snoopy wspolczuje takiego brata. Zeby na wlasna siostrzenice sie wydzierac, ze chciala bulke zjesc? W glowie mi sie nie miesci.. Dobrze, ze sie wyprowadzacie! Moze bedziemy miec parapetowe w podobnym czasie bo tez planujemy przeprowadzke za 2 miesiace :)

lorata w przyszlym tygodniu powinnam dostac @, kolo wtorku prawdopodobnie. Ale nie nastawiam sie bo czuje sie totalnie jak przed @...

femme fatal mozemy sobie reke uscisnac, ja tez w Wigilie do 16 pracowalam.. I w poniedzialek tez do pracy ide ;/ obys chociaz Ty wolne dostala!

kurcze wyszlam z domu, pojechalysmy z moja mam do wędzarni:-) kurcze ale tam zapachów, najadlam się swojskiej kielbachy i polendwiczki:-D do tego chlebek z naszej piekarni w piatnicy i kurcze mogę tak jesc codziennie:-D

Moja Ala maluje steropianowe jajka pisakami i cale ręce ma juz kolorowe:-D

milka życzę niedostania @:-D:-D:-D:-D

kurcze jakiś taki fajny dzionek dzisiaj mam:-)

a jak tam wam porzadki i przygotowania ida???:-p bo ja salonu dalej nietknelam a tam sniadanie wielkanocne jesc mamy:-D

a pisze do meza zeby mi owocki przywiozl najlepiej duuuuzo:-D a ten teraz?????:-D:-D:-D wiem ze w pracy jest a biedak by lecial:-D do soboty mam zapas taki ze hoho:cool:

snoopy u mnie też nie sprzatnięte...
3 dniowy kurz na półkach i nie ma kto sprezatać..
ja mam 3 dzieci w domu i brak sił :/ latam jak szalona wszedzie , mąż lezy z tyłkiem na kanapie nie ma jak się deciakami zająć ..
a jeszcze jemu trzeba pod nos podstawić wszystko :/
ehhhhh

ale chyba idę się zabrać za górę.. szybko umyję okna od zewnątrz :-D pościeram kurze i poodkurzam podłogi więc jak dziewczyny zasną to zostanie mi tylko zmopowanie :-)
no i jutro z rana zrobię dół ....
teraz siedzą grzecznie to się zmywam:-D

a wcale nie mam chęci na te święta w tym roku :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry