reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy weź Ty się opanuj i nie denerwuj się tak bo Ty się denerwujesz nawet jak piszesz chyba nie chcesz urodzić wcześniej a rzeczy po prostu chowaj u siebie... CO ZA LUDZIE!!!

Słuchajcie Domi siedzi koło mnie ogląda bajkę ja pisze i nagle "Mamo kupkę"!
shocked.gif
shocked.gif
No to zaprowadziłam ją do łazienki zdjęłam majtki a ona "Sio"! no to wyszłam ta się na kluczyk zamknęła... Ok... Po jakimś czasie otwiera i mnie woła patrzę a tam cały nocnik jestem dumna... I Dominika mówi "Mimi nanana" co w wolnym tłumaczeniu znaczy że Dominika jest bardzo łądna bo dobrze zrobiła:)

reklama
kasiek wiem wiem bo pamietam jak przed moją przeprowadzką przestała robić w pampka tylko nie pamietałam właśnine czy to ona wołała kupę jeszcze w pampersa bo nie chciała na nocnik robić , dlatego spytałam o kupki....jak robi...

hehe snoopy pocieszyłaą mnie :-p
będziemy razem tygodnie odliczać :-)
współczuję takiej afery o bułki!!!! omg czytam dalej i oczom nie wierzę!! no ja bym takich z domu wyrzuciał.. jak tak mogą żerować i jeszcze kraść !! nieeeee absolutnie bym się nie zgodziła :no:

umi nie do końca miał coś złamanego bo ma powazny problem ze stawem biodrowym i czeka go operacja pod koniec własnie kwietnia teraz ma mieć wizyte na której się dowie czy i kiedy będzie miał operację i ewentualne leczenie ponieważ ma problemy z chodzeniem i gdy chodzi zbyt długo (nawet godzina , dwie) to nie moze wytrzymac z bólu :/

kasiaf ja się nie znam na takich programach :no: sama nie raz coś chciałam przyciąć albo skrócić i nie wiedziałam jak :-p
aleksandra moja starsza baredzo długo brała rzeczy do buzi i się nimi bawiła ... miała gdzięś 1,5 r jak przestała
A Emka narazie tak średnio gryzie rzeczy rózne ... więc mam nadzieję że szybko przestanie :-)
mariolcia tulam mocniachno :*:*

mirabelka szczerze to się nie odniosę do wypowiedzi tego pana.. choć może i tak również być... każda wypowiedź czy jego czy prasy czy kogokolwiek ma swoją część prawdy ...
też uważam za dziwne to z eon taki uduchowiony a włańśie bawił się w sekty i satanizmy itp...
i też dziwi mnie to że Katarzyna nigdy się nie odzywa tylko ciagle on gada jak jej adwokat jakiś....
sama nie wiem... ale dowiemy się jak już wszytsko się wyjaśni...! chciałabym znać prawdziwą prawdę...!

a jeszcze co do męża to ma złamanie gdzieś w kostce ale dokłasdnie nie wiem gdzie dopiero się dowiemy za tydzięń jak pojadą mu wymienić szynę na gips bo miał zbyt spuchniętą nogę żbey zakładac gips ... no a jak sobie to zrobił... wychodził z pracy , schodzac po schodach skoczył z ostatniego schodka na chodnik , ale trafił na sam brzeg i noga mu się osunęła zewnętrzym bokiem z krawężnika i kostką dotknął tego nizszego podłoża a stoę cały czas miał na krawędzi chodnika brrrrr

FEEME dokładnie moim zdanie szef też łamie prawo. Co do Wigilię ja jak pracowałam to też szłam do pracy, jestem fryzjerka ale w święta, w życiu nigdy bym się nie zgodziła.

MIRABELKA daj spokój nie daj się wrabiać teściowej. (o jaką gówniarę chodzi?)
U mnie na okrągło się sprząta więc nie rozumię hasła porządki świąteczne.
Dla mnie to oni oboje są winni, w krótce prawda wyjdzie na jaw jak powiedział jasnowidz, że Katarzynie pomagało dwóch mężczyzn i w nie długo ona pęknie i wsypie wszystkich winnych.
Lepiej mogła dokonać aborcji jak ciąży nie chcieli niż zabijać już pół roczne dziecko (choć jestem przeciwna aborcji ale w ty wypadku było by to mniejsze zło)

SNOOPY jak już pisałam, czemu Twoja mama tak się daje :szok:, jak to ciuchy kradnie??? Wiesz skoro oni od dawna tacy są to nie lepiej zamykać wasze pokoje na klucz???
A oddała te kalosze w końcu???

KASIEK pozwalasz Domi się samej na klucz w łazience zamykać??? A jak oś by się zacieło?:szok:. Moja kombinuje by się zamknąć w łazience ale zaraz jej zabraniam.

kasiek no dzisiaj spała całą noc:) ale ja od 2 spac nie mogłam jak nie urok to sr****a!!!!:crazy:a Ty korzystaj jak chce kupować:)
snoopy kochana pomyśl sobie tylko,że już niedługo będziesz musiała sie z nimi męczyć!!!:tak:

EWI a co z siostrą,wiadomo coś???

Ami katar męczy oczy ma tak małe załzawione i na rekach tylko siedzi. A moja gaduła mówi tak:
Boli pytam co Cię boli a ona do mnie boli ja mówię ale co??? A ona -dupa:szok:skąd to wzięła- nie wiem.:eek:
już wszystko powtórzy i liczy do 10 co 2 wie ale to już coś:-)
wszystkie części ciała pokaże.Dumna jjestem taka ze hoho

KASIEK - przecież pisałam : "dzisiaj słonko wyszło to może w końcu się to roztopi" ;-) :-p słonko świeci na szczęście i mam nadzieje że tak zostanie :-) ja też chce zakupy ! :-p leginsów chce sobie nakupować i butów '!!! :-D :-p czekam na przypływ gotówki :-p no proszę gratulację dla Domki jaka wstydnisia :-D :-)

KASIAF - wiem że są takie przepisy ale wypożyczalni to chyba nie obowiązuje ... :sorry: albo szef ma to gdzieś a ja przecież nie zaprotestuje bo chce mieć pracę ;-)

SNOOPY -:szok::szok: ale masz masakrę z tą typiarą :no:

WAMPI - no to po takich przygodach nie dziwię się Tobie że masz obawy .. no nic tylko życzyć Tobie żeby wam się udało jak najszybciej wejść do gabinetu :sorry:

VI - mój szwagier podobnie sobie nogę skręcił :dry:

DOROTAR - prawda taka że teraz tak ciężko z pracą że nie ma wyjścia i sobie można gadać że byś się nie zgodziła tylko szefowie chcą mieć dyspozycyjne osoby albo wypad a mnie nie stać na utratę pracy ;-)

A tych facetów od komandora jeszcze nie ma :angry: to ja wstaję rano specjalnie nie wysypiam się a oni w kulki lecą :no: teraz to i tak już dupa bo ja o 13 najpóźniej chce z domu wyjść i na solarium jeszcze polecieć
O właśnie mama dzwoniła że za 15minut mają być niby

FEMME to zależy od szefa... Bo ja jeszcze jak nie było to wszystko tak dokładnie określone to ich nastraszyłam że mogą przez to straszne mandaty podostawac (to chyba było na majówke zeszłego roku jak im nagadałam bo wolne potrzebowałam) jeszcze jeden kolega w pracy dodatkowo im nagadał i zamknęli ale na boże ciało już się konkretnie dowiedzieli...

SNOOPY ja bym takiej w łeb przyłożyła chyba... Ja na miejscu twojej mamy nie szykowałabym im mieszkania (ty musisz sama dojśc do tego a oni na gotowca) ta trolica jest u was zameldowana? jak nie to na policje i o wtargnięcie;-). Może ty by ją do ładu doprowadziło... Normalnie zgłoś się do Trudnych Spraw:-D. Bo się wasza historia nadaje... Szkoda mi dzieci...

KASIEK ja młodemu też nie pozwalam się zamykac, nie mam żadnych płynów w jego zasięgu, ale mimo to nie może i tyle, jak coś robi to nawet przy lekko uchylonych drzwiach... No ale gratuluje kupki :tak:.

A ja Latte sobie zrobiłam i czytam co tam piszecie... Nic mi się nie chce...

Witam

Dzisiaj na szczęście słoneczko i nawet ciepło

My już po zakupach i obiadku, Zuzia poszła na drzemkę a ja zanudzam...

Snopy współczuje sytuacji w domu

Famme
pewnie ze lepsza taka praca niz jej brak:")Kama współczuje złamanej kostki męza

Gosiada moja tez zawsze ma katar na wychodzące zęby , wow Zuzia jeszcze nie ma piątek , dopiero jej chyba beda wychodzić , ale opuchnięte dziąsła ma

Kasiek gratki kupy, mojej się wczoraj udało , a raczej mnie bo widziałam co się świeci i ciach na nakładkę

Ale sie wkurzyłam ;/ U nas w Pile ktoś zadzwonił, ze niby bomba w szpitalu jest ;/ Cały szpital ewakuowali Ci ludzie leża na parkingu kocami poprzykrywani ;/. Mojej kolezanki przyjeciółka lezy na patologii ciiąży i napisała, jej, że jest masakra, te kobiety pozabierane z porodówek to chyba zaraz będą rodzic na tym parkingu. Po prostu.. To co się dzieję na tym świecie jest ostatnio jakieś chore.. ;/
Femme, z tyymi monterami zawsze tak jest, tylko ich czas jest cenny
Snoopy, to sa naprawde prawdziwe pasozyty... Gosia, wspolczuje katarku, byle by szybko przeszedł..

Więcej nie nadrobie lece mojej Małej jakiś drobiazg na prezent kupić no i serwetke do koszyczka ;P

Ostatnia edycja:
reklama
snoopy nie no ubrania kradną no to juz jest ostre przegiecie:no:
dorotar chodzi o siostre meza ma 17 lat i nic a nic w domu nie robi tylko komorka komputer i oczywiscie chlopcy!! a tych chlopakow zmienia jak rekawiczki od stycznia to juz jej 5 chłopak:szok: dzień w dzień sie z nim spotyka a do domu wraca 2 3 nad ranem i ledwo co do szkoły wstaje
gosdia no wiecie co ludzie juz chyba nie maja co robić zeby straszyc nie winnych ludzi szok

dziś meza poprosiłam zeby opróźnił kosz a on na to ze w tym koszu śmierdzi pampersami i trzeba jakis odświerzacz zamontować w KOSZU hehehe dobry jest:-)

Do góry