reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja okna myłam od wewnatrz jakiś czas temu ale od zewnatrz tez trzeba...:baffled: bo deszcz padał i sa takie zacieki od kropli ze hoho..
podlogę mopem trzasnę w sobote a jak nie siorkę wykorzystam a co:-D

kurde wzielam 4 espumisany bo nawet odgazowac się dzis nie moge... kurde nie jadlam juz wcale chlepa a wczoraj i dzis to jak dzik wsuwac zaczelam...

reklama
a ja piernicze sprzatanie , ogolnie jakos balaganu nie mam a okna myłam na urodziny małego .
Wiecie co dzisiaj moj synek bawil sie takim kijkiem od zabawki i nagle sie z nim przewrocil i rozciąl całe podniebienie tak spanikowałam bo nikogo w domu nie było poleciałam do sa siadki żeb jechac na pogotowie ale poczekalam troche i przeszlo mu jedynie ta krew no masakra !!

snoopy oby wiecej takich dni ;-)
aleksandra wspolczuje, no ale mlody nie jednego guza jeszcze zaliczy i nie raz zobaczysz krew, ale oby jak najrzadziej :tak:
Lorata u mnie w domu sprzątniete :-) takze sobie odpoczywam, i ogarniam co sie co dzien zabrudzi ;] a przy trójce zabawki dwa razy dziennie ogarniamy -tz dzieciaki ogarniaja ja ich musze tylko zmobilizowac :-D hhihihihihi

Ja dzisiaj wyszorowałam kuchnie do końca, łazienke, korytarz i sypialnie... Młody dzisiaj zbojkotował.... Wczoraj tak ładnie posprzątał (naprawde aż mi szczęka opadła) a dzisiaj za chiny nie dał się zmobilizowac... Ale mu odpuściłam bo dziś mi w kuchni i w sypialni bardzo pomagał, podawał, wynosił, zamiatał, nawet kurze ścierał... I ciągle powtarzał że jest moim super pomocnikiem, teraz się inhaluje i spac... Jutro tylko salon dogarnąc i rybke w occie zrobic... aaaa i prasowanie mnie czeka:crazy:

ja na boze narodzenie bede sprzatala nasze gniazdko jak szalona:-D M bedzie pilnowal Oliśki i Ali a ja za sprzety i szorowanie:-D kurcze juz sie nie moge doczekac:rofl2:ale jednak noje się... prawka jeszcze nie mam i juz w ciazy nie zrobię;/ wiec pewnie przeprowadzka się przeciagnie;/ bo bez prawka tam mieszkac nie pojde:-p

SNOOPY kobiety w ciązy łatwiej przepuszczają (w końcu chyba żaden egzaminator nie będzie chciał żebyś mu rodzic zaczęła w aucie więc łatwą traske ci da) więc do dzieła :tak:

a ja już pomyłam okna na zewnątrz i wewnątrz na górze...
posprzatałam w sypialniach wszytskich i starłam kurze :-D
dzieki bogu na moim osiedlu otwieraja się okna do wewnątrz:-) bo tak to zawsze do zewnątrz i nie idzie umyc.. i mam przejrzyste :-)
jeszcze tylko zostało mi sprzątanie dołu i łazienek
ale dziś tylko pozmiatam ,a jutro poumywam okna kurze łazienki i pomopuje podłogi
bo nie mam siły :-p

Vikusia pieknie mi pomagała tak samo dzisiaj , ścierała kurze , i czyściła grzejniki :-p a teraz czeka na spanko a ja sobie co nieco dokończę :-)

Ostatnia edycja:
Lorata niedługo wpadniesz w szał zakupów dziecięcych poczekaj:) Którego masz wizytę u gina??

Mirableka heheh to było mu powiedzieć żeby częściej wynosił:p

Milak mam nadzieje że jednak nie przyjdzie a jeśli przyjdzie to trzeba częściej się starać:p

Snoopy to masz smaka na takie rzeczy??? Czemu nie zrobisz?? Zapisuj się na kurs i jazda:)

Aleksandra dobrze Liza mówi jeszcze nie raz zobaczysz krew zresztą ja też jestem przerażona jak Domka sobie np. warkę rozetnie/przegryzie bo leci jak z fontanny:/

KasiaF u Ciebie tez widzę pracowity wieczór:)

Kamcia brawa dla Vikusi:) A u nas z kupką jak widzisz raz tak raz tak jak ma humor to zawoła a jak nie to nie... Mam dziecko niereformowalne:p

Młoda już śpi na dole jakiś placek robią a że przyszła siostra C to jak staropolskie przysłowie mówi gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść... Zresztą ja nie za bardzo lubię gotować tym bardziej piec... Zrobiłąm babeczki wystarczy w sobotę je wypełnię i tyle mojego plackowego pichczenia\

reklama
SNOOPY kobiety w ciązy łatwiej przepuszczają (w końcu chyba żaden egzaminator nie będzie chciał żebyś mu rodzic zaczęła w aucie więc łatwą traske ci da) więc do dzieła :tak:

ja się boje że rodzić własnie ze stresu zaczne:-D ja tylko wykupić dodatkowe i na egzamin i boje się bo lekarz kazał mi leżeć... ale jak po 16 okaże się że ok to zapisuje się na egzamin:-D
obym przed porodem zdarzyła:-D mi się sni po nocach że zaliczam i koleś mówi że zdałam a ja do niego "panie do szpitala!!!!!!!!!!!":-D

Do góry