reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
HEJ
SNOOPY kobiety w ciązy łatwiej przepuszczają (w końcu chyba żaden egzaminator nie będzie chciał żebyś mu rodzic zaczęła w aucie więc łatwą traske ci da) więc do dzieła :tak:
EEeee tam nie zgadzam sie raczej, dają takie trasy jak zawsze, musza sprawdzic czy umiesz jezdzic czy nie :tak: jesli jazda autem to dla kogos pikus to zda, ja popelnilam dwa beldy ale dal mi szanse sie poprawic bym "sie nie stresowala za bardzo " :-D

Feeme super ze poniedzialek wolny.

A u nas za oknem pada... deszcz ze sniegiem.... pieknie... :dry:

edit. wczoraj zmienilam skórke forum i wreszcie mi wsio dziala i wyglada tak jak trzeba :-D jupi :-)

Ostatnia edycja:
Femme super że wolne w poniedziałek:)

Snoopy jak Ty się tak boisz że za wcześnie to żeby Oliwcia Ci figla nie zrobiła i urodzisz po terminie:p:p

Kamcia no wiem mam nadzieje że do września super ogarnięta będzie:)

C pojechał ciąć drzewa na wieś Domka z bratem ciotecznym wyleguje się w łóżku. Ale na szczęście mój podstęp zadziałał i dziś w nocy praktycznie nie kasłała:)

A ja leniu****e sobie :-p Młody się bawi, zaraz na spacer idziemy, a ja przy kawce sobie siedze :tak:: zapraszam jakby któraś ochote miała:

Zdjęcie0430.jpg.

LIZA a ci powiem że czasem przymykają bardziej oko... I zależy od egzaminatora, bo jeden weźmie na takie traski gdzie 80% oblewa a inny weźmie na taką trase gszie przez 5min jedziesz sobie prościutko, na rondzie zawracasz i jedziesz znowu prosto... Sprawdzic musi ale może zrobic to delikatniej :tak:.

FEMKA no to troche odpoczniesz sobie:tak:.

Dzisiaj musze tylko rybke posmażyc i w zalewe wrzucic, bo teściowej mówiłam że zrobie, i jeszcze mój tata ochoty nabrał i troche tego do zrobienia mam, ale to po spacerku, jest pięęęęęęęęękna pogoda u nas, a ja dziś z lepszym humorem (pewnie do czasu, tak jak wczoraj) Miłego dnia

kasiek no wew wrześniu to ja myślę że Ty już zapomnisz co to wpadki...
i nawet nie myslę tylkko jestem pewna ! :-)

wampi u mnie też sprzątanko.. robi sie sałatka(warzywa się gotują .. zaraz zrobię ciasto , wstawię do piekarnika i w tym czasie co będzie się piekło to pomyję okna na dole :-p i kurze :-D

Dzień dobry ;-)

My od rana jaja malowałyśmy oto efekty :-D :-p
_MG_8310.jpg
moja rzeżuszka pyszna :-D :-p

_MG_8315.jpg
I Ninka na nowym rowerku :-)
IMG_8295.jpg

Teraz lecę się kąpać jak się ogarnę przyjdę wam odpisać ;-)

reklama
Do góry