reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dzien dobry ;-) od 6.30 nie śpimy .

u mnie wszystko ok ;-) . Rafcio rośnie jak na drożdżach . Dalej ma szesc ząbkow . Siedzi sam , w łozeczku stoi puszczając rączki . Nie raczkuje tylko od razu chciałby wstawac na nozki ;-) . Ostatnio miał dni ze cały czas powtarza : "Aga " . Rośnie mi mężczyznna ;-) . Ja zaczynam nauke od wrzesnia w liceum ;-) . Zobaczymy jak to bedzie. Z D . układa się b . dobrze. on to jest mój ideał :-D :-D czuły opiekuńczy ;-) . A Rafcio jak za nim przepada . Ostatnio jak przyszedł to rafcio wyciągnął do niego rączki co tylko do tej pory wyyciągał do mnie a tu patzrcie . i tylko go zobaczy zaraz chce do niego iść . Przytula się nawet sam od siebie dał mu buzi . To własnej mamie nie chce dać he he :-D . W połowie marca D. spedzi u mnie cały weekend a później my przeprowadzamy sie do niego na tydzień ;-) :-) .
SZCZĘŚLIWA ROKSANA ;*
Zobacz załącznik 443986Zobacz załącznik 443987Zobacz załącznik 443988Zobacz załącznik 443989Zobacz załącznik 443990Zobacz załącznik 443991Zobacz załącznik 443992Zobacz załącznik 443993

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych NOWYCH MAMUSIEK WIELKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Witam

My zaraz się ubieramy i spadamy do starostwa paszporty robić
a pozniej moze jakiś spacerek:)

Siku Zuzia ładnie wczoraj wytrzymywała i robiła siusiu na nocnik ale z kupą ... wołała ze chce kupę to ją sadzam a ona nic i tak parę razy.widziałam ze chce kupę to ją znów sadzam i nić. Patrze ona za kanapę się schowała i było już za późno..... No chodziłam pół godziny za nią a ona tak...

Liza zdrówka

Młoda
fajnie ze Ci się układa tak fajnie:)ale śliczniusi i duzy już Rafałek

reklama
Młoda ale on się zmienił szok:szok: przystojniak!!! I Ty się pokaż:p

Malwina
u nas to samo hahahah chociaż teraz już częściej robi na nocnik

Do góry