reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KAMAA ale o uduszeniu się nic nie napisała, tez przeczytaj ze zrozumieniem i po co od razu nasakujesz na mnie. Może to była Twoja dyskusja a KASIEK ale nie było mnie od wczoraj i stwierdziłam, że jednak się wypowiem na ten temat jednak od ego jest forum.

reklama
Hejka laski... Ja zaraz spróbuje nadrobic... o ile nie pójde kąpac i kłasc młodego bo marudn strasznie... dzis w stał ok7 jak nigdy... A w przedszkolu dostał nagrode za to że był grzeczny dzisiaj... no szczęki nam opadły... ale ostatnio wogóle jest grzeczniejszy i spokojniejszy...

Dobra spróbuje ponadrabiac

dorotar110- o matulko ja to bym chyba zawału dostała na twoim miejscu albo bym zemdlała ze strachu, dobrze ze nic sie nie stało córci

wampi- a dziękuje:)

Ostatnia edycja:
Kamma jak tam chałupa ogarnięta??

Mirabelka
gratulacje dla małej:) A nie posmarowałaś jej jakimś kremem przed wyjściem ?? Moja tak reagowała na cynk w tych kremach...

Wampi kurcze mam nadzieje nadzieje że Gabi nic nie przyniesie ja miałam kiedyś szkarlatynę;/

Dorotar
o kurcze strasznie współczuję sama się przeraziłam jak to przeczytałam dobrze że wszystko ok...

Młoda heh to pewnie rewelacyjnie w tym wygląda!! A podałaś K do sądu?? Super wyglądacie:)

KasieF to może dobrze zrobiło mu bycie aniołkiem na jasełkach heheh

Kamma Dorotar luzik:):)

A my czekamy na C lada moment powinien być Dominika szaleje z dziadkiem dziś znowu kupa do nocnika:)

Hej dziewczyny późnym wieczorkiem.
Dziś byłam z małą u chirurga bo miała wysoko pępek, lekarz powiedział że już odpadł i teraz bardzo ładnie się goi. W czwartek na kontrole a ja mam riwanolem jej smarować. Spacerek zrobiliśmy po południu taki krótki pół godzinny, bo ładne słoneczko u nas świeciło. Wczoraj z moją mamą prawie się pokłóciłam bo załatwiamy chrzest dla małej i mój P chce iść ze mną załatwiać, a mojej mamie to coś nie pasuje i zadała nam pytanie czy do ubikacji też chodzimy razem?? Bo nigdzie sama nie chodzę tylko z nim. Kurcze dziwne to dla mnie bo jeżeli żyje z ojcem dziecka to powinniśmy razem wszystko załatwiać.
A co do małej to ja jej nie zostawiam na skraju łózka tylko na samym końcu, jak najdalej od podłogi.

Dorotar110 współczuje ci wiem jakie to jest przeżycie, bo moja malutka zrobiła się sina w pewnym momencie i nie oddychała. Też straciłam panowanie nad sobą i nie wiedziałam co mam robić ale mój P był w tym momencie i szybko zainterweniował. A zrobiła się sina, ponieważ ją nakarmiłam odbiło jej się a za 20 minut jej się ulało. wycieram ją a malutka mi się sina robi.

MŁODA MAMUSIA u nas z Amelka już druga taka akcja i to samo się stało, teraz szukam w necie na neurologa u mnie w okolicy bo skierowanie dostałyśmy. Ach cały czas dojść nie mogę do siebie, w nocy mało spałam bo ciągle sie budziłam i sprawdzałam czy oddycha. Nie życzę nikomu by coś takiego przeżywali.
Jak się ma żywe ruchliwe dziecko to fajnie i widać, że dziecko zdrowe nic mu nie jest ale z drugiej strony strach czy aby czegoś nie wymyśli , nie zrobi, żeby z tego krzywdy nie było, tym bardziej jak już raz się coś takiego zdażyło.

reklama
Dorotar masakra;((
Nie byłas z nia u lekarza po tym upadku??
Ja to bym od razu jechała...Kumpeli synek przewrócił sie na basenie i głowa uderzył i ratownicy zadzwonili po pogotowie i spedzieł 6 godz na obserwacji.
Podobno terqaz sie zmieniło duzo w tej kwesti,kiedys nie pozwalano dziecku isc spac po uderzeniu w głowe teraz specjalnie w niektórych przypadkacch w spiaczke wprowadzają.

Ostatnia edycja:
Do góry