reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dzien dobry ;-) od 6.30 nie śpimy .

u mnie wszystko ok ;-) . Rafcio rośnie jak na drożdżach . Dalej ma szesc ząbkow . Siedzi sam , w łozeczku stoi puszczając rączki . Nie raczkuje tylko od razu chciałby wstawac na nozki ;-) . Ostatnio miał dni ze cały czas powtarza : "Aga " . Rośnie mi mężczyznna ;-) . Ja zaczynam nauke od wrzesnia w liceum ;-) . Zobaczymy jak to bedzie. Z D . układa się b . dobrze. on to jest mój ideał :-D :-D czuły opiekuńczy ;-) . A Rafcio jak za nim przepada . Ostatnio jak przyszedł to rafcio wyciągnął do niego rączki co tylko do tej pory wyyciągał do mnie a tu patzrcie . i tylko go zobaczy zaraz chce do niego iść . Przytula się nawet sam od siebie dał mu buzi . To własnej mamie nie chce dać he he :-D . W połowie marca D. spedzi u mnie cały weekend a później my przeprowadzamy sie do niego na tydzień ;-) :-) .
SZCZĘŚLIWA ROKSANA ;*
Zobacz załącznik 443986Zobacz załącznik 443987Zobacz załącznik 443988Zobacz załącznik 443989Zobacz załącznik 443990Zobacz załącznik 443991Zobacz załącznik 443992Zobacz załącznik 443993

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych NOWYCH MAMUSIEK WIELKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Witam

My zaraz się ubieramy i spadamy do starostwa paszporty robić
a pozniej moze jakiś spacerek:)

Siku Zuzia ładnie wczoraj wytrzymywała i robiła siusiu na nocnik ale z kupą ... wołała ze chce kupę to ją sadzam a ona nic i tak parę razy.widziałam ze chce kupę to ją znów sadzam i nić. Patrze ona za kanapę się schowała i było już za późno..... No chodziłam pół godziny za nią a ona tak...

Liza zdrówka

Młoda
fajnie ze Ci się układa tak fajnie:)ale śliczniusi i duzy już Rafałek

reklama
Młoda ale on się zmienił szok:szok: przystojniak!!! I Ty się pokaż:p

Malwina
u nas to samo hahahah chociaż teraz już częściej robi na nocnik

Do góry