reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza bo Ty tu jesteś stara wyga:p

Bee no może dostaniesz a na jakiej antykoncepcji teraz byłaś??

Lolkak ja też nienawidziłam chociaż ciotka cały czas mnie na mawia a sis to musiała mieć bo jej ząb w dziąśle w poprzek wyrósł;/

No wstały księżniczki jajka na miękko sobie zażyczyły...

reklama
Ja tylko na chwilę z radosnymi wieściami. Dzidzia rośnie. Niedawno przyszły wyniki bety i rośnie. Tak więc krwiąką tylko trzeba się pozbyć. A jutro być może do domku.

Helloł

Vegas wybacz ze wczoraj nie zrobilam zdjęć ale fatalnie się czułam :-( strasznie bolały mnie zatoki, zaraz zrobię i wstawię.

Bee tylko wstrzemięźliwość chroni 100% przed ciążą każdy środek antykoncepcyjny ma jakiś ułamek procenta nie skuteczności. I tak jak napisała Ewi test myli się tylko w jedną stronę, jesli pokazały się dwie kreski nie ma opcji w ciąży jesteś ;-)

Ewi super wiedzialam że będzie dobrze! :-) Zaraz Ci na PW dobrą nowinę napiszę ;-)

U mnie pogoda hmm.. pochmurno +1 praktycznie śniegu już nie ma, całe bloto ładnie przymarzło, jak dla mnie brakuje tylko słoneczka :tak:

Czekam na kuriera, już o 7:30 dzwonił oświadczyć że ok 11 przyjedzie :angry: na szczeście Julka się nie obudziła i dospałyśmy jeszcze do 8:30 bardzo mnie to cieszy bo ostatnio wiecznie wypsać się nie mogę...

Ewi aaaaaaa mówiłyśmy że będzie dobrze!!! Super daj potem znać co z krwiatkiem:)

No panna po śniadaniu teraz matka:)

witam, u nas pogoda za oknem jako tako na szczescie snieg nie pada.
niki coś dzis marudzi spac nie chce jesc tez nie ani pić tylko płacz na szczescie teraz jakos z wielkim trudem tatuś ja uspal miałam coś napisać ale zapomniałam co he:)

BEE90 nie masz 15 lat tylko 22 więc nie wiem czego się obawiasz. Wiesz ja uważam, że lepiej mieć dziecko w tym wieku niż potem mieć np. problemy tym bardziej patrzeć ile ludzi w dzisiejszych czasach problem z zajściem w ciąże. Moja sąsiadka ostatnio też miała taki problem w rodzinie, wpadli tyle że ona 25 lat, ojciec jej mało zawału nie dostał, karczemna awantura, że sobie życie zmarnowała, że po co on w jej studia inwestował, ale kurcze przecież nie jesteście, że tak powiem gówiarami, jesteście dorosłymi kobietami, ważne że macie partnerów którzy zapewne was wspierają a wszystko inne sie ułoży. Najważniejsze by dziecko urodziło się zdrowe jak Twoja ciąża się potwierdzi bo to naprawdę 3/4 sukcesu do szczęścia w życiu.
A co do Twoich testów to moim zdaniem jesteś w tej ciąży.
We wczesnej ciązy czasami tak wychodzi, że kreski ledwo widoczne.
Co do ciąży przy stosowaniu hormonów jestem absolunie przekonana, że można zajść, jednak nic do końca nie chroni w 100%, no chyba że szklanka wody zamiast sexu. Moja koleżanka stosowala tabletki a ma córeczkę.

JOANKA jeszcze nic straconego, można się starać o dziewczynkę:-)

Witam nowe mamuśki

WAMPI ojej budyń, ale bym sobie zjadła budyń, a jak bym się mleka napiła, albo kawy z mlekiem, mmmmmm. Ale mogę sobie pomarzyć o takich rzeczach tylko. Nie wiem co na chrzcinach będę jadła, chyba tylko pieczone mięsko.

EWI świetne wiadomości.

No Melcię do przedszkola w koncu posłałam, po prawie2 tyg nieobecności, ale był płacz, choć chwilę czekałam i pani powiedziała, że zaraz się uspokoiła u przedszkolanki na kolanach. Mam nadzieję, że te choroby już nam odpuszczą, małemu wczoraj rano ostatni zastrzyk dali, teraz tylko jeszcze przepisany syropek i w czwartek kontrol ale i tak widzę, że lepiej jest.

Vegas to są kurteczki:
SDC11306kot.jpgDSC00202-1.jpg
Pierwsza na zamek polarowa z kapturkiem, płaszczyk czerwony zapinany na guziczki założony dosłownie 3 razy stan jak nowa.

Kasiek ja też niestety mam jeden ząb krzywy,ale jakoś udaje się go zakamuflować ;-)

Kaamaa ładne:-) I jak kurier był?

Liza no no formuowa wyga ;-)

Ewi suuperrr!!!! Jak najszybszego powrotu do domu i żeby dzidzia rosła jak na drożdżach :-)

Dorotar niestety przerwy robią swoje,dobrze że szybko wróciła sytuacja do normy ;-)

reklama
Usnął wreszcie ten mój Bobas :) Dziś chyba jest największą marudą na Świecie, nic go nie chce zająć, chodzi za mną i tylko mama... mama... Mam nadzieję, że jak się prześpi to humor mu wróci :)

dorotar
- i w przyszłości mam zamiar się starać, niestety najgorsze, że płeć zależy od mężczyzny a mój mąż definitywnie chce drugiego syna :D

EWI - cieszę się, że wszystko dobrze :)

kaamaa
- ja też czekam na kuriera, dzwonił że będzie w okolicach 10 a tu ani widu ani słychu :/

Do góry