reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

He he a miała inne wyjście, niech chodzi z dziećmi jest super.

JOANKA a to,że chce syna i nie znaczy że go wyprodukuje, he he:-D:-D:-D

Dobra Mela do przedszkola wróciła to ja do ćwiczeń muszę wrócić. Idę na rowerek i na skakankę.

reklama
Lolkak ja mam cały dół krzywy;/

Dorotar
to trzymam kciuki żeby już się u Was choroby skończyły&&&

Joanka
współczuję złego humorku;/

bee mam nadzieję, że rodzice jednak tak źle nie zareagują ;-) ja mojemu tacie powiedzialam od razu jak wróciłam od ginekologa, tzn przyszłam i płakałam i on sam się domyślił :-D a mamie napisałam smsa :-D bo akurat wtedy nie było jej w Polsce :-p dzień po smsie wróciła do domu :-p

Co do anty i ciąży to słyszałam o takich przypadkach :tak: ale nie wiem czym to jest spowodowane, antykoncepcja wtedy musiałaby być przez coś osłabiona.
Ja od dłuższego czasu biorę tabletki i póki co w ciąży nie jestem ;-)

Aaa no i ja też miałam taką bladą drugą kreseczkę, ledwo widoczną i jak widać w ciąży byłam :tak:

Liza Hania dalej chora? Poszła już do szkoły czy jeszcze ją zostawiasz w domu? ;-)

gosdia spóźnione życzenia dla Zosieńki- STO LAT!! :*:*

wampi u mnie to bardziej jesienna, od rana deszcz leje :baffled:

sali
taki stały zakładacie? Czy ściągany?

kasiek to Domka dłuugo śpi, moja też dzisiaj nawet dała pospać, bo o 8:30 się obudziła.

EWI super wieści :tak: jak dobrze, że rośnie.

Aneta na poczatku to chyba nie ma wyboru i sa ruchhome tylko aparaty tym bardziej ze ma jeszcze mleczne zeby które wypadaja;)

My jedziemy po tapete,moja kuchnia zaczyna sie robic ładniutka,nie ma to jak mała zmiana a cieszy oko;))

Sali ja w wieku Tymka też nosiłam wyjmowany aparat, dopóki nie ma stałych wszystkich zębów stałego nikt nie założy.
Dopiero teraz się połapałam że Tymek jest w wieku chrześniaczki J (2dni temu skończyła 8lat) też w tym roku macie komunię?

UFFF zdycham, 20 min na rowerku, 100 skoków na skakance, przerwa na karmienie malca i 200 skoków następnych.

wampi no tak, dlatego napisałam by cos wiecej skrobneła tutaj ;-)
bee90 no ja bedac w ciazy tez tak czasem mialam, ale czekaj moze i okres przyjdzie:tak: wszystko mozliwe...

O jeszcze 9 postów i mi 6000 post strzeli :-D

niestety zdarzają się i takie przypadki, że fasolka się zapładnia, ale nie zbyt dobrze zagnieżdża i wypływa wraz z okresem ;/

reklama
Zgadza sie...Tymek za rok ma przyjecie,juz mnie zoladek na sama mysl boli;/
Dorotar ja tez ostro cwicze,musze co najmniej 5 kg zgubic ale chce tylko z brzucha:-Dda się tak??
Teraz robię 200 brzuszków dziennie,nie chce żeby nogi mi schudły i tyłek;/

Do góry