reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WITAM ŚNIEGOWO;/

U nas biało mam nadzieje ze ostatni raz w tym toku i jeszcze na sanki zdarzymy wyjsc;)

Liza wspólczuje choróbsk,mnie to omija odpukac...Kaja praktycznie od ur. co dwa-3 miesiące chora.Najdłuzsza przerwa jaka pamietam to w zeszłym roku pól roku zdrowa i teraz ostatni na poczatku grudnia.

No mój syn dzisiaj był z tata u ortodonty za miesiac juz aparat bedzie miał;)

reklama
WAMPI to się wyspałaś:p

Lolkak poczekaj ja swoją wzięłam na ten wiatr to teraz gotuje jej się w nosku i spać nie może;/

Liza
w TV jest Barbi i moja Domka to przegapiła??:szok:

Sali
moja Domi wczoraj zobaczyła aparat u siostry co wawy przyjechała i stanowczo kazała sobie założyć:pz

Michaela
wstaw jakiś suwaczek żeby Cie i maluszka kojarzyć:p Współczuję rannej pobudki;/

Mili
pisałaś u nas bo Cie nie kojarzę:p Napisz coś o sobie:)

Moja dama wyobraźcie sobie śpi jeszcze razem ze swoją leniwą chrzestną matką:p Czyli z moją sis:) Ale w sumie jej się nie dziwię przez ten katar budziła się i męczyła;/

wampi no tak, dlatego napisałam by cos wiecej skrobneła tutaj ;-)
bee90 no ja bedac w ciazy tez tak czasem mialam, ale czekaj moze i okres przyjdzie:tak: wszystko mozliwe...

O jeszcze 9 postów i mi 6000 post strzeli :-D

reklama
Do góry