reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
nie zgłosiłam się do lekarza tego 24, bo mi wyjazd wypadł, umówiłam się na nowo, tylko, że on jest na urlopie a do tego ja jestem 54 km od miejsca,w którym jest mój lekarz.

teraz się zastanawiam czy może przez inne lekarstwa, które biorę okres się spóźnia...

jeszcze mam jedno pytanko: czy któraś z was zaszła w ciążę na antykoncepcji hormonalnej?? właśnie dzisiaj z koleżanką miałyśmy taki temat, bo przyjmuje ona Cilest, twierdzi , że poszalała i teraz się boi, że mogła zmajstrować małe bejbe, a moje tłumaczenie, że przy stosowaniu odpowiednim nie da się zajść w ciążę na hormonach jej nie wystarczy, więc chce wiedzieć co wy macie do powiedzenia na ten temat. Po za tym na innych forach są różne informacje na ten temat, i zresztą sama znam dwie osoby, które niby się do zaleceń stosowały, a teraz są mamami, jedna miała tabletki, druga plastry Evra i nie bardzo podziałały. Chociaż nie chce mi się wierzyć, że stosowały się do zaleceń i zaszły w ciąze.

Bee jA test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. jedną mocna, druga blada kreską. Kiedyś ktoś napisał że testy mylą się w jedną stronę, że możesz być w ciąży a pokazuje że nie jesteś. :-) ja test robiłam prawie 2 tygodnie temu. I do tej pory czekałam na potwierdzenie. Najlepiej zrób badanie betahcg i będziesz miała pewność.
co do antykoncepcji to nie pomogę niestety

Dzień dobry Kochane :)

adobro, bee - witajcie :)

Liza - zazdroszczę kurczaka, wielbiam takiego upieczonego w domu. Nie umywa się do kupnego :)

kama - u mnie przedszkole jest podobnie jak u Ciebie. Także w okolicy jest tylko jednao i od 8 do 13 jest za darmo.

doratoar
- piękne te ubranka, aż chce sie mieć dziewczynkę :)

gosdia - STO LAT dla Zosieńki!!!!!!!

Zobacz załącznik 441812

anula - gratulacje dla synka, niedługo będzie uciekał mamie jeszcze szybciej, bo na 2 nóżkach :)

wampi - takze mam dziś z rana pogodę do niczego, pada i jest zimno. A wczoraj było tak ładnie :) Kilka dni ładnej pogody, człowiek myśli, że już wiosna idzie a tu znów jesień lub zima wraca :D

Lecę Maćkowi zrobić śniadanko, bo już mu się nie chce leżeć :)

Ostatnia edycja:
Wampi u nas pogoda podobna:dry: A chciałam wyjść z Mają pierwszy raz po chorobie,ale taki wiatr,że odpuszczam. a szkoda,bo nosek by się trochę przeczyścił na powietrzu.

Ewi i jak tam u Ciebie? Zapewne pisałaś,ale mam tyle stron w stecz,że nie ogarne przed robotą.

Bee witaj:tak:

Co do przedszkoli to u nas państwowe od 400 zł wychodzi,bo od 13 za godzinę jest stawka od 2,6 do 3,2. Co do zachodzenia w ciążę na anty to Maja jest akurat takim przypadkiem :-D

Vegas
powodzenia dla męża na testach ;-)

Witam

U nas pada śnieg od rana , jest jakieś 4 cm ,a ja zaraz spadam na następna cytologię do gina

Gosida spóźnione zyczenia dla Zosienki!!!!

Bee to moze idz do innego ginekologa , witaj:")

Hejka

Bee u mnie Daniel jest mimo brania proszków anty ;P
Ja na twoim miejscu poszlam bym do innego gina teraz by sie upewnic co sie dzieje... a potem do tego drugiego juz bym chodzila....

Za oknem tak nijak, slonca nie ma, chmur tez tak nie bardzo.... ale mroźno byo w nocy troszke... dzieciaki oglądaja Barbie ;P a ja z nimi :-D obiad na dzis mam wiec tez luzik, ubrania musze poskladac i zabawki ogarnąc ;]

Liza prosze,proszę jaki ciekawy program:-D
Wampi podobno ma jeszcze wrócić zima

Malwina jak tam Zuzia?

Maja ostatnio sama wchodzi do fotelika bujaczka i się huśta. Nie chce siedzieć w samochodzie w normalnym ;-)

reklama
Lolkak narazie to ma byc 11 stopni na koniec tego tyg... mrozek w nocy ma byc a w pierwszej polowie marca cieplo. wiadomo w marcu jak w garncu ;)
Wampi niestety;-) my na dwor nie wychodzimy poki dzieciaki nie beda zdrowe by nie pogorszyc :no:

Ale mam lenia... :-D

Do góry