reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
Ja na nogach od 5.30, maly zawsze spal do 6 ale cos mu sie przetawilo do tego w viagu dnia tylko 2 raz po pol godz.
Kama ja do 26 tyg mie bylam badana na fotelu ale pozniej bolal mnie brzuch, szyjka sie skracala i czesto badali w szpitalu jak io pozniej na wizytach. U nas ciezko z chodzeniem na nfz bo jeden lekarz jest codziennie ale nie za dobry i bardzo stary a tak to codziennie jest inny ze szpitala, nie wiadomo jaki bedzie bo nawet w rejestrsacji twierdza ze nie wiadza i gdyby chciec to treba do starego chodzic albo szpitalnego z tym ze na kazdej wizycie bylby inny gin:confused:dlatrgo prywatnie chodzilam
Ewi daj znac gdy bedziesz cos wiedziec
Malwina ja wczoraj poklocilam sie z Ł i nie gadamy
Kasiek ja dopiero jem sniadanie przy bb;-)

reklama
Kasiek sa tez takie wózki-pchacze z lalka fajne to jest ;)

Anula moja zawsze spała do 9 -9:30 teraz wszyscy wstajemy równo 8:30-40 haha

Sali nie dobijaj:-D cheica pospalabym do 7, probowalam klasc go o 21 ale i tak wstaje najpozniej 6:confused:czasami tak o 7 gdy go glaskam po tylku zasypia ale na max 20 min i zanim ja zasne on juz mnie drapie...naszczescie nocki ok bo wstaje 2 razy jesc ale od razu zasypia

Malwina ah te chłopy:p

Alula a le masz rannego ptaszka:)

Sali nie wiem ja tylko podałam przykład co moja dostała na roczek teraz tego konia podstawia wszędzie żeby coś dostać:p

Lolkak
super ten wózeczek:) tylko że nie dla mojej panny ona by się wściekła tylko za ręce i jazda jejku przyszło to na lato i cały lipiec i sierpień prowadzana była po podwórku:p

Ostatnia edycja:
Kasiek to mała cwaniara hehe

Lolkak własnie o tym pisałam;)

Anula Kaja chodzi spac po 21 nie raz po 22 jak D jest w domu (bo wieczorem najlepiej sie wariuje):-D

Kasiek oj ranny ale wierze ze w kocu mu sie zmieni;-)
Sali u mnie o 20 juz tak marudzi ze nie ma szans musze go klasc...

Dzien dobry :)

Mały właśnie usnął, więc mam chwilę dla siebie :) Pogoda dziś jest całkowitym przeciwieństwem wczorajszej, jest zimno, pada i tylko chce się spać :/ Ale robię sobie dzisiaj labę, wczoraj posprzątałam cały dom, więc dziś tylko pobieżne sprzątanie, które szybko pójdzie :) Do tego nie robię dziś obiadu, bo mój mąż po pracy idzie pograć w siatkówkę, a dla siebie samej to mi się nie opłaca gotować :) Maćkowi postanowiłam dziś ugotować zupkę z łososia i placki kukurydziane na obiadek, więc i to szybko pójdzie. Poświęce cały wolny czas synkowi :)

EWI
- napewno wszystko będzie dobrze!!!! Uszka do góry i trzymam kciuki za wyniki badań :)

My z wyprawki to prawie wszystko dostaliśmy. Dokupiam tylko butelki, przewijak no i ubranka, ale to wyłącznie moja wina, bo dostałam ich pełno, używanych i nowych a dalej było mi mało. Chyba jestem zakupoholiczką Maćkowych ubranek, do tej pory nie mogę wrócić z zakupów by czegoś mu nie kupić, choćby skarpetek :D

Ja do gina chodziłam na początku prywatnie, ale raz poszłam na NFZ i było tak samo, także miałam zrobione USG, więc nie opłacało mi się płacić skoro było tak samo.

To lecę postrzątać jak mówiłam, by już mieć wszystko zrobione jak Maćko wstanie :)

Miłego dzionka :*

Anula a pamiętasz jak jęczałam że moja tyle razy wstaje i tylko pije?? Twój jest malutki i przykro mi ale musisz swoje jako mama przecierpieć im starszy tym będzie lepiej ciesz się że zdrowo Ci się chowa... Wczoraj gadałam z przyjaciółką gadałam jej córka już miesiąc chora jest bo miałą zapalenie płuc podleczyła antybiotykiem i lekarka kazała odstawić i co nawrót zapalenia płuc non stop jej choruje jest alergikiem skaza białkowa anemie miała swego czasu...

Joanka ja też tak mam zawsze Dominice się coś dostanie szczególnie w lumpku uwielbiam polować:)

Dziewczyny nie uwierzycie od wczoraj Dominika robi kupkę na duży sedes u rodziców i to bez protestów i chowania się!!! Mam nadzieje że jej to w nawyk wejdzie przez 2 tygodnie!!

reklama
JOANKA Mela za mała do czytania, ale dobry tekst z tym praniem, nie słyszałam jeszcze.

GOSIA masz rację z wózkiem, większość znajomych co ma córeczki a i u mnie tak było, na pierwsze urodziny najlepszy dla dziewczynki wózek z lalą.

EWI oby wszystko z ciążą wszystko w porządku było.

LIZA u mnie dziś taka sama pogoda

KASIEK gratki dla córy za kupkę na kibelek.
Kurczę nie strasz mnie bo mój mały też ma skazę i Bóg wie co jeszcze. dopiero ma 2,5miesiąca a już dwa razy antybiotyk plus zastrzyki do tego, jak będzie tak chorował to chyba się pochlastam.

Do góry